Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Arkadaşlarımıza ve programların devamı gelecek diyen Malik beye teşekkür ederiz.

Temsilcilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum,
Malik Bey ve Bereket TV ailesinede bize bu şansı verdikleri için çook teşekkürler..

gökhan ,çağrı ,hacı himmet hepinize sonsuz teşekkrler .çok güzel anlattınız sorunları egeden ,pamuktan ,sulamadaki elektrk fiyat artışındanda bahsetmenizi isterdim . çok iyiydiniz saolun.

ysfecem35 link=topic=66139.msg833803#msg833803 date=1390595633' Alıntı:
gökhan ,çağrı ,hacı himmet hepinize sonsuz teşekkrler .çok güzel anlattınız sorunları egeden ,pamuktan ,sulamadaki elektrk fiyat artışındanda bahsetmenizi isterdim . çok iyiydiniz saolun.
Cihan pamuk ve mısır konusuna değinecek nasipse bir daha ki program da Yusuf Amca.

Arkadaşlar bu sonuçlar neredeyse bir aylık bir çalışmanın neticesi. Bir aydır her bir arkadaşımızın bilgi toplamak için sitemizden kaç kişiyle görüştüğüne, kimlerden bilgi aldığına, özellikle son haftalarda yaptığımız karşılıklı kararlara ve fikir alışverişlerine şahidim. Şükürler olsun güzel bir program ortaya çıktı.

Mustaf-a link=topic=66139.msg833810#msg833810 date=1390595766' Alıntı:
Arkadaşlar bu sonuçlar neredeyse bir aylık bir çalışmanın neticesi. Bir aydır her bir arkadaşımızın bilgi toplamak için sitemizden kaç kişiyle görüştüğüne, kimlerden bilgi aldığına, özellikle son haftalarda yaptığımız karşılıklı kararlara ve fikir alışverişlerine şahidim. Şükürler olsun güzel bir program ortaya çıktı.

Programda akıcı ve net bir dille sorunlar ve çözümler konuşuldu. Büyük bir çalışmanın emeğin karşılığı olduğu net bir şekilde gösterildi.

Emeği gecen herkes çok saolsun güzel bir proğram oldu bu sitenin üyesi olmaktan gurur duydum güçç*-* alk-*s alk-*s
Sanırım artık kimse traktördeki stıkırı sormaz :D

bizim yüzümüzden bereket tv yi kapatıyorlarmış bide :) malik bey i de görevden alıyorlarmış :) hiç şaşırmam