Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

evet çok güzel program oldu katılımcı arkadaşlara tşk ..

Emeği gecen herkese teşekkürler.gökhan abi HACI mehmet ve cagriya da helal olsun güzel hazirlik yapmislar...güzel programdii..

çok güzel bir program oldu Çağrı, Gökhan ve Mehmet arkadaşlarımıza teşekkür eder inşallah Bereket TV de yeni bir programla yeni konuları ile devamı gelir...

3GB wideo ne cins bişimiş bu ya geçen sefer çok basit yapabilmiştim bu biraz uğraştıracak daha conwert falan bi ilerleme kaydedemedim....

Hermiyas link=topic=66139.msg833860#msg833860 date=1390597609' Alıntı:
3GB wideo ne cins bişimiş bu ya geçen sefer çok basit yapabilmiştim bu biraz uğraştıracak daha conwert falan bi ilerleme kaydedemedim....
videoyu 5 6 parça halinde at istersen abi

Herkesin Ellerine sağlık çok güzel bi program oldu.

Bu arada Malik bey programın sonunda geç kaldıpımız için mesajlar yağdı demişti acaba bunları kimler attı merak ettim..Birisi benim :)

Daha basit bi edit programı buldum o da bunun formatını tanıyamadı hata werdi şu an conwert ediyorum wmw ' ye daha %1i tamamlandı sanırım conwerti bile 2 saat sürecek ancak ondan sonra edit falan yapabileceğim bilseydim Workstation kurardım :) Bi dahakine gari.....

Bizleri temsil eden arkadaşlarımıza ve bu fırsatı veren bereket tv ye sonsuz teşekkürler,bunu bir başlangıç sayarsak arkadaşlarımızın daha neler yapabileceği konusunda çok ümitliyim.

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv ye konuk oluyor!

Program için Bereket Tv ye ve bizleri layıkıyla temsil ettikleri için de arkadaşlarımıza tsk ederim...

Arkadaşlarım abilerim hepinize çok selamlar sürçü lisan ettiysek affola biz daha programı izlemedik Bereket tv yede buradan tekrar çok teşekkürler ediyorum.Aklımıza geldiği kadar dilimiz döndüğü kadar sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi anlatmaya çalıştık İnşallah yetkililer kulak verirde tarım konusunda biz üreticilerin lehine olumlu değişimler olur.

Öncelikle destekleriniz için herkese teşekkürler.Dilimiz döndüğünce elimizden geldiğince konuşmaya çalıştık.İnşallah doğru şeyleri güzel bir şekilde ifade etmişizdir..Geç başlaması şundan oldu,bizlere daha iyi bir yayın kalitesi sunmak için Bereket Tv sistemlerini yenilemiş,geliştirmiş.Haliyle ufak tefek aksaklıklar olacaktır.

Ama asıl büyük bir teşekkür bizden Bereket Tv ailesine.Sadece sözde değil,özde çiftçi kanalı olduklarını gösterdiler.Bunu sadece programa katıldığımız için söylemiyorum.Gerek Malik Bey,gerek Ömer bey ve tüm çalışanlar,bize değer verdiklerini,önemsediklerini her hareketiyle hissettirdiler.İnanın çiftçilere gösterilmeyen,birçok ortamda bulamadığımız saygı,sevgi bağını kısa bir süre içinde onlarla kurduk.

Bu arada süprizler çok.Bu program inşallah Trakkulüp-Bereket Tv işbirliğinin başlangıcı oldu.Öncelikle bir programımız daha var,onun müjdesini vereyim.Detayları sonra konuşuruz.Bu arada birçok gelişme var ama onlar süpriz olsun,inşallah gerçekleştikçe sizlere bildiririz.

Bu arada Bereket Tv ' yi yanlız bırakmayalım arkadaşlar,gerçekten bizler için çalışan bir ekip var.Biraz daha fazla izleyelim,desteğimizi arttıralım.

gokhanozkan link=topic=66139.msg833902#msg833902 date=1390600502' Alıntı:
arkadaşlar dua ve destekleriniz için teşekkürler.sizleri temsil edebildiysek ne mutlu bize.
Tek alıntıyla hepinize teşekkürler, en başta Admin Mustafa ya.

gokhanozkan link=topic=66139.msg833902#msg833902 date=1390600502' Alıntı:
arkadaşlar dua ve destekleriniz için teşekkürler.sizleri temsil edebildiysek ne mutlu bize.
:D Bu arada telefon kesilmeseydi, başın dertteydi.;D

Tekrardan hepinize teşekkürler.Oraya giden abilerimiz nasıl bir dostluk kurdular bilemeyiz.Ama BEREKET TV ' nin bu güzel karşılamasını , karşılıksız bırakmamalıyız.
Ortak bir gün belirleyip, bir yerde toplanıp ; Bereket Tv ve ekibini davet etsek nasıl olur ?
:S ok-*-s