Ynt: Trakkulüp New Holland Fabrika gezisi (27.03.2014)
Değerli arkadaşlar,
Birçok üye arkadaşımız yanında listede bulunmayan katılımcı getirme imkanlarını sormuşlar.
Fabrikadan iş güvenliği vb süreçler sebebiyle maximum 30 kişilik bir grup ile gelmemize izin verdiler. İnanın bana bu sayı daha azdı , rica minnet bunu 30 a çıkardık.
Hepimizin sevdiği saydığı , mutlu anlarını paylaşmak istediği kimseler mevcut , bu bazen abimiz , bazen arkadaşımız bazen bir başkası olabiliyor.
Fakat hepimiz yanında bir katılımcı getirmek istersek kişi sayısı çok rahat bir şekilde 40-50 kişi sayısına ulaşır ve inanın yetkiler karşısında gerçekten zor durumda kalırız. Lütfen yanlış anlamayın ama bu liste dışında olmayan kimselerin katılması bu organizasyonumuzu olumsuz etkiler.
Bu trakklulüp organizasyonudur , 4-5 kişilik hala yerimiz var , katılmak isteyenler buyrun üye olup aramıza katılsınlar , yazalım organizasyon listesine , bu şekilde ilerleyelim.
Bu konuda yapılan başvurulara izin verirsek , bu üyenin tanıdığının gelmesine izin verdiniz , benim tanıdığıma izin vermediniz boyutuna gelecek olay , tatsızlık çıkacak. Bir organizasyon yüzünden birbirimizi kırmanın hiç anlamı yok , burda geniş bir aileyiz , istek olursa yine organizasyon yapılır.
Lütfen listede kimin ismi varsa , organizasyonda onlarla birlikte olalım , tekrar ediyorum 4-5 kişi yerimiz daha var , üye olup isim yazdırılabilir hala.
Bu konuda çok ısrarcı iseniz , buyrun bensiz devam edin , yerimi seve seve bir başka arkadaşımıza verebilirim , kırgınlık olacağına , organizasyonda düzensizlik olacağına , kimseyi kırmadan kendi kontejanımı dahi sizlere tahsis etmeyi yeğlerim.
Sağlıcakla kalın.