Trakkulüp Üyeleri Çiftçilik Dışında Ne İşlerle Meşgul ?


Kim tarım hayvancılık dışı başka bir işle meşgul, hobi olarak veya gerçekten iş olarak neler yapıyorsunuz?
Kendi adıma yazın çiftçilik üzerine yoğunlaşıyorum kış aylarında da hem okuyorum hem de Elektronik üzerine fakültelere, yüksek okullara elektronik proje tasarlayıp satıyorum, hem kış zamanı boş durmamış oluyorum hemde cep harçlığı çıkıyor :)
 
  • Beğen
Tepkiler: ismailozmen74
Ynt: Kimler Çiftçilik Dışı İşlerle Meşgul ?

Elektronikle ugraşmanız dikkatimi çekti. Çiftçiyim 2000 ylından beri büyükbaş hayvan yapıyorum üretmek zor zanaat. elektronikle liseden beri ilgiliyim dogrusu bizim ülkede elektronik para kazandımadı bana şuan sadece hobi olarak devam ediyor yaşım 49 neler yaptın dersen 3 tane özel yerel radyo kurdum kendi adıma 90 lı yıllarda uydu anten satış +montaj tv tamir gibi bana sorarsan sadece hobi olması daha iyi şimdi besihanede kamera mizik sitemi döşemek için işime yaradı bilgim bazen linux kullanıyorum pc de lukslerim bunlar birde olta balıkçılıgı vede doğa gezisi. Üreten herkese selamlar sevgiler. anlş-*s
 
Ynt: Kimler Çiftçilik Dışı İşlerle Meşgul ?

Asıl işim muhasebe işleri. Bunun yanında fırsat buldukça otomotiv alanında arkadaşlarımın yanında çalıştığım da olur. Hobi olarak 3-5 uğraşı alanım var. Bisiklet, motorsiklet, fotoğrafçılık, tarih ve ressamlık başlıcaları.

Artık emekliliğim yaklaştı ve tarıma ağırlık vermeye başladım. Hayvancılık önceden vardı şu an yok belki tekrar başlarım. İnsanlar sağ oldukları sürece elinden geldiğince iyi işler yapmaya çalışmalı ve haram yoldan kaçınmalı.
 

Ynt: Kimler Çiftçilik Dışı İşlerle Meşgul ?

ENES4422 link=topic=61722.msg686266#msg686266 date=1358249020' Alıntı:
Tebrik ederim dolu dolu bir hayat Ertuğrel kardeşim... ok-*-s
saol yuvarlanıp gidiyoruz şükürler olsun ki boş işlerin peşinden koşmuyoruz birde namazımızı tam kılsak başkada bir sorunum olmayacakta hayırlısı inşallah
 

Benzer Konular