Traktörle en çok hangi işi yapmayı seviyorsunuz

Ynt: Traktörle en çok hangi işi yapmayı seviyorsunuz

Baharın şöyle güçlü bir traktör ve 4 ' lü pullukla çift sürmek benim en sevdiğim şeydir. Öyle ki, toprağın sürülürken akışı ve o buram buram tüten kokusu canıma can katar, baharın toprağın canlanması gibi bana yeniden hayat verir.

Çift sürmek toprak pulluktan dökülüyor ya orası çok hoşuma gidiyor fındık patozuyla gezmeside çalışmasıda güzel oluyor

Yonca biçimi slaj yapimi
slaj cignemeyi hic sevmiyorum nedense hep bana kalıyor

Tabikide Çift Sürmek Şöyle 200 300 Dönüm Tek Olacak Atacaksın Pulluğu Git Git Bitmeyecek En Sevdiğim İştir :)

valla traktörle yapılan her işi severim ama en güzeli sıcak bi yaz gününde yıkayıp serinlemek :D :D :D

FatihEFE link=topic=85988.msg1028406#msg1028406 date=1445472056' Alıntı:
valla traktörle yapılan her işi severim ama en güzeli sıcak bi yaz gününde yıkayıp serinlemek :D :D :D

Yılan yılan jilet maşallah Agco görmesin müzelik diye elinden alır :D

dustero link=topic=85988.msg1028407#msg1028407 date=1445473404' Alıntı:
Yılan yılan jilet maşallah Agco görmesin müzelik diye elinden alır :D
Eyvallah Süleyman sağ olasın Agco ' da daha iyisi vardır elbet hatta burada bildiğim bir tane var alındığı günden beri takozdaymış vize affında çıkarmış vizeye sokmuş tekrar takoza almış
ama kullanılan traktörler içerisinde epey iyi durumda

Yaylı kültivatör bir nevi aysan işi.kapalı bi hava olucak surulmuş kaba toprağın her bir turda duzlenmesi bana keyif katıyor.