Traktörle yaptığınz en sevdiğiniz iş ??

Ynt: Traktörle yaptığınz en sevdiğiniz iş ??

Herkesin en sevdiği iş, emeklerin ve masrafların karşılığının alınması zamanının geldiği ürünün hasat edilmesi ve satılması aşamasındaki işlerdir. :)

Ofise bugday cekmek. Hele o rampalarda cikislar inisler yokmu.)))

ramazanpullu link=topic=49731.msg492249#msg492249 date=1324140720' Alıntı:
yük çektirmek daha ne olabilirki
evet bende katılıyorum ramazan abi yükte zorlatmak ve biri kalınca kurtarmak için uğraşmak hem zevkli hemde eziyetli tam gaz zorlatmak :)

bnm en sevdiğim iş ofisten parayı alınca gelrken ıslık öttüre ötüre aragaz çeke çeke gelmektir. :D

üzümü kantara getirip boşalttıktan sonra tekrar boş girip beklediğimden daha faza gelince ağzım kulaklarımda özellikle yokuşlarda ara gaz çekerek eve gelmek :) tabi ağır yük varken yokuş yukarı vites düşürürken aragazı vermeyi de severim..

Sadece traktörle römorksuz filan gezmek dereye gidip yıkamak :)

O değilde köy meydanında motorla arkada 4 ton buğday arkadaşım yanımda giderken benden 3 yaş büyük büyük birisi yolumu kesmişti ))) Bu yaz. O kadar kişi bize bakıyor Ben motorun üstündeyken Yakamı tuttu çek lan elini dedim tekmeyi göğsüne bir vurdum yere serildi. kapıyı kapattım taktım seri 2 ye gazı verdim bir bıraktım yardırdı işte o an traktör sürmenin en zevkli olduğu andır.. posta koyup gittiğiniz an :D bir kaç sefer daha gıcık kişilerin yanından geçerken aksiyonlu bir geçiş yapıyorum çok pis bozuluyorlar. ayrıca birden fazla traktörle iş yapmak, biçer zamanı çok zevklidir.