TRAKTÖRMETRE-Bereket TV

Ynt: TRAKTÖRMETRE-Bereket TV

An itibari ile bitti =) Anlatım beni tatmin etti desem yeridir gayet kapsamlıydı zaten bütün anlatım boyunca tarlada ekipmanla çalıstılar =) tümosandaki anlatımı begenmemiştik ama bu sefer güzel bi iş çıkardılar diye düşünüyorum. demek ki anlatılcak özelligi olan traktörü anlatabiliyolar =) =) =)

İlk başta ekranı tuş kombinasyonları anlatırken biraz havada kaldı .Sıra sonlarında dönüş hızlanma vs uygulamalı olarak gösterseler daha iyi olabilirdi. Sonrası gayet iyiydi .

Bu haftaki program güzel oldu 30 dakika ne çabuk bitti anlamadım. Fenotun plaka 06 idi Ankaranın hangi köyündeydi acaba.

Arkadaşlar az önce bereket tv nin yayın akışına baktım yarın (cumartesi) 16.30 da Traktörmetre 2.bölüm diye yazıyor bilginiz olsun.

ranger link=topic=80165.msg955286#msg955286 date=1420809416' Alıntı:
Bu haftaki program güzel oldu 30 dakika ne çabuk bitti anlamadım. Fenotun plaka 06 idi Ankaranın hangi köyündeydi acaba.
Ankara Gölbası Örencik Köyü