tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

şerefli1 link=topic=67871.msg771262#msg771262 date=1378402188' Alıntı:
erkuntu alalı 2.5 yıl oldu tanıdıkça eksikleri çıkıyo bende yazıyom bunda ne var şimdi bazen de iyi yönlerini yazıyoz yamayakmı yani inkarmı edek doğru neyse yazıyom işte eğri neyse onuda yazıyom...
yok yok uzatalım varacağı yere varsın sorun değil benim için çatan siz oldunuz özürüde siz dileyeceksiniz....
sağlammış o zaman tümosanların servisi yokturdur nede olsa arıza yapmıyor sağlam motor sadece bölünüyor o da sıkıntı değil japonla tuttururuz zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s başkada arızası yok niye üzerinde bişe yokkkiiii ;D ;D ;D ;D
japon kesermi abi zuha-*-s

erkuntu alalı 2.5 yıl oldu tanıdıkça eksikleri çıkıyo bende yazıyom bunda ne var şimdi bazen de iyi yönlerini yazıyoz yamayakmı yani inkarmı edek doğru neyse yazıyom işte eğri neyse onuda yazıyom...
yok yok uzatalım varacağı yere varsın sorun değil benim için çatan siz oldunuz özürüde siz dileyeceksiniz....
sağlammış o zaman tümosanların servisi yokturdur nede olsa arıza yapmıyor sağlam motor sadece bölünüyor o da sıkıntı değil japonla tuttururuz zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s başkada arızası yok niye üzerinde bişe yokkkiiii ;D ;D ;D ;D
BÖLÜNE BÖLÜNE Bİ HAL OLDU TÜMOSAN ALANLARIN VAYY HALİNE... : ' ( : ' ( : ' ( zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D

tumosannn link=topic=67871.msg771257#msg771257 date=1378401989' Alıntı:
SEREFLİ1 sende şimdi 54 c ye TAŞAK KADAR MOTOR DEDIN PEKI YA SENIN BU DEDIGIN NORMAL Mİ KABAHATI HEP BASKASINDA ARIYORSUNUZ AZ KENDINIZDE ARAYIN :) anlş-*s

adam bana yazmış adam ol diye bir motor yüzünden bunda ne varki

yasindemiralay link=topic=67871.msg771260#msg771260 date=1378402106' Alıntı:
(TÜMOSANNN) SEN TAM BİR MARKA FANATİĞİSİN GİTSİN TÜMOSAN İLK ÖNCE O TİPİNE BİR ÇARE BULSUN! MAXİMA MAXİMA DEDİLER HALA DAHA ÇIKMADI O BİRAZ TİPLİ GİBİ.. ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s
YASIN ARAYA GIRME LUTFEN SEN 15 YASINDAKI COCUKLAR MUHATTABIM DEĞİL... afrn-*s AZ BUYU OLE GEL
sinan1 link=topic=67871.msg771261#msg771261 date=1378402145' Alıntı:
0 traktörün sorunları kullandıkça çıkar bunun yanar dönerlikle alakası yok kullandıkça ortaya çıkan problemleri anlatmıştır
KARDESIM O BENIM YORUMUM OLE DEMESININ SEBEBI BENCE O DUR DIYORUM BASKA BIR SEY VARSADA BILMIYORUM ...
ERKUNT UN EKSIKLERINI YAZ TABIKISIDE SANA YAZMA DIYEN YOK KI ARKDAS DA ONA ZATEN DEGINMEK ISTEMIS SUNU DEMEK ISTIYOR KANAATIMCE SEN ERKUNTU OVUYORDUN ESKIDEN SIMDI İSE YERDEN YERE VURUYORSUN BUNA DEGINEREK DEMIS BENCE YANAR DONER KELIMESINI KI BEN SANA HAKARET VS VS BISI DEMEDIM KI SENDEN OZUR DILIYECEM BIRDE IKIDE BIR SIZ DEYIP DURMA KIZDIRMA INSANI TT54C AYRI BIR UYEDIR BEN AYRI BIR UYEYIM BIZI NEDEN BERABER TUTUP YARGILIYORSUN Kİ

yasindemiralay link=topic=67871.msg771265#msg771265 date=1378402296' Alıntı:
BÖLÜNE BÖLÜNE Bİ HAL OLDU TÜMOSAN ALANLARIN VAYY HALİNE... : ' ( : ' ( : ' ( zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D
Yasin sana bu konuda çatan olduğunu zannetmiyorum sen bırakta muzaffer abiyle tümosann arasında çözsünler...

yasindemiralay link=topic=67871.msg771265#msg771265 date=1378402296' Alıntı:
ÇOLUK COCUK YAZARSA BÖLE OLUR afrn-*s

bilal tıraşçı link=topic=67871.msg771270#msg771270 date=1378402457' Alıntı:
Yasin sana bu konuda çatan olduğunu zannetmiyorum sen bırakta muzaffer abiyle tümosann arasında çözsünler...
COZULECEK BIR SEY YOK KARDESIM OLAY TT54C İLE SEREFLI1 ARASINDA GECIYOR BENI NEDEN KATIYOR ANLAMIS DEILIM SANIRIM ANLADIM ERKUNT HAKKINDAKI YAZDIGI O CUMLELERİ İFŞA ETTIGIM ICIN ARAYA BENIDE SIKISTIRIYOR SANIRIM ;D

yasındemıray babasıyım demıssın ama BABA gibi davranmıyorsun

yasınınde muhalefet olmasının sebebı bundan 1 kac ay once traktor alacagız 54 c alacagız dedıler baktılar 54 c nın fıyatı bıraz tuzlu alamadılar tabııı sımdı 54 c ye dusman kesıldı Yasıncık :)

bu sayfanın modelatörü kimse konuyu artık kilitlesin bir kişinin hatası yüzünden forum birbirine giricek birbirimizi üzmeye deymez boşverin artık herkeze iyi akşamlar

bilal tıraşçı link=topic=67871.msg771270#msg771270 date=1378402457' Alıntı:
ASLINDA HAKLISIN AMA SADECE TÜMOSANNN NİCKLİ ARKADAŞ MARKA TUTKUNLUĞU YAPIYOR... ok-*-s ok-*-s

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliğ

samenewholland link=topic=67871.msg771258#msg771258 date=1378402049' Alıntı:
adam ceza yemiş kulüpten yorum yapamıyo arkasından laf sokmalarına dayanamamış yazmış
iyide şahsına karşı isim kullanarak bir sözümmü var 54 c lerin acı feryadı diye konu açtım bunda bir sıkıntımı var...onda 54 c var diye açamıyacakmıyız yani uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s

tumosannn link=topic=67871.msg771276#msg771276 date=1378402685' Alıntı:
COZULECEK BIR SEY YOK KARDESIM OLAY TT54C İLE SEREFLI1 ARASINDA GECIYOR BENI NEDEN KATIYOR ANLAMIS DEILIM SANIRIM ANLADIM ERKUNT HAKKINDAKI YAZDIGI O CUMLELERİ İFŞA ETTIGIM ICIN ARAYA BENIDE SIKISTIRIYOR SANIRIM ;D

yasınınde muhalefet olmasının sebebı bundan 1 kac ay once traktor alacagız 54 c alacagız dedıler baktılar 54 c nın fıyatı bıraz tuzlu alamadılar tabııı sımdı 54 c ye dusman kesıldı Yasıncık :)
ok-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771269#msg771269 date=1378402428' Alıntı:
YASIN ARAYA GIRME LUTFEN SEN 15 YASINDAKI COCUKLAR MUHATTABIM DEĞİL... afrn-*s AZ BUYU OLE GEL KARDESIM O BENIM YORUMUM OLE DEMESININ SEBEBI BENCE O DUR DIYORUM BASKA BIR SEY VARSADA BILMIYORUM ... ERKUNT UN EKSIKLERINI YAZ TABIKISIDE SANA YAZMA DIYEN YOK KI ARKDAS DA ONA ZATEN DEGINMEK ISTEMIS SUNU DEMEK ISTIYOR KANAATIMCE SEN ERKUNTU OVUYORDUN ESKIDEN SIMDI İSE YERDEN YERE VURUYORSUN BUNA DEGINEREK DEMIS BENCE YANAR DONER KELIMESINI KI BEN SANA HAKARET VS VS BISI DEMEDIM KI SENDEN OZUR DILIYECEM BIRDE IKIDE BIR SIZ DEYIP DURMA KIZDIRMA INSANI TT54C AYRI BIR UYEDIR BEN AYRI BIR UYEYIM BIZI NEDEN BERABER TUTUP YARGILIYORSUN Kİ

sen o çocukdan 10 yaş büyüksün ve onun yorumuna gülüyorsun sonra yasin bişe yazıyo git büyüde gel diyorsun çocuklar muhattabım değil diyorsun o zaman dün neden çocuklaştın bir çocuğun yazdığı yoruma güldün ikinizde aynısınız işte ben yanar dönerim olabilir bu kararsız kalışımdan erkuntla zetoru kıyaslayınca veya fendti kıyaslayınca erkunta kızmamdan kaynaklanıyordur size helede sana ne demeli işine geldiği gibi konuşuyon iki yüzlüsün sende o zaman.....yasine muhattabım değilsin de tt6054c ye de kahkaha atarak gül.... slk-*-s slk-*-s slk-*-s slk-*-s
onu uyarman gerekirdi saygılı olması konusunda ancak seni dinlerdi ikinizde aynı olduğunuz için.....

şerefli1 link=topic=67871.msg771282#msg771282 date=1378402828' Alıntı:
iyide şahsına karşı isim kullanarak bir sözümmü var 54 c lerin acı feryadı diye konu açtım bunda bir sıkıntımı var...onda 54 c var diye açamıyacakmıyız yani uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s
Abi yanlış anlama konu açmana karışamam ama oradaki konuyu daha düzgün mesela feryat falan değilde başka bir şekilde açsaydın da olabilirdi yanlış anlama çatmak için söylemedim...

tumosannn link=topic=67871.msg771276#msg771276 date=1378402685' Alıntı:

Lan saçma saçma konuşma tamam 54-c alıcaktık gayetde iiyi traktördü ama yakıtı çok fazla diye almadık ayrıca yazık paraya 540 moTORUNU KOYMUŞ JUNİOR DİYE kakalıyo işte...Ama kendi sınıfına göre iyi traktör..

şerefli1 link=topic=67871.msg771282#msg771282 date=1378402828' Alıntı:
şahsına isim kulanmamışsın ama anlayan anladı boşver

yasindemiralay link=topic=67871.msg771280#msg771280 date=1378402797' Alıntı:
ASLINDA HAKLISIN AMA SADECE TÜMOSANNN NİCKLİ ARKADAŞ MARKA TUTKUNLUĞU YAPIYOR... ok-*-s ok-*-s
hemde öyle böyle değil ben sandımki bu tümosan bayisi ilk baş meğer bahçe tipi bir tümocanı varmış onu övüyor ...bizik gibi senede 1000 dekar tarla sürse 1200 dekara kadar ekin biçse 50 saate kadar patoz verse o zaman ne yapardı acaba 75 hp traktörden daha başka ne yapmasını isteyek iki yılda 250 ara ba saman yaptı 250 saat patoz çekti harmanda ayriyeten 3000 dekardan fazla yer sürdü pullukla 3000 dekardan fazla yer sürdü kaz ayağıyla bunların mübzer ile ekilme işini yaptı daha ne olsun geldiğinde 1800 saatteydi şimdi 3500 saatte çalışması ortada ....

şerefli1 link=topic=67871.msg771286#msg771286 date=1378402937' Alıntı:
sen o çocukdan 10 yaş büyüksün ve onun yorumuna gülüyorsun sonra yasin bişe yazıyo git büyüde gel diyorsun çocuklar muhattabım değil diyorsun o zaman dün neden çocuklaştın bir çocuğun yazdığı yoruma güldün ikinizde aynısınız işte ben yanar dönerim olabilir bu kararsız kalışımdan erkuntla zetoru kıyaslayınca veya fendti kıyaslayınca erkunta kızmamdan kaynaklanıyordur size helede sana ne demeli işine geldiği gibi konuşuyon iki yüzlüsün sende o zaman.....yasine muhattabım değilsin de tt6054c ye de kahkaha atarak gül.... slk-*-s slk-*-s slk-*-s slk-*-s
onu uyarman gerekirdi saygılı olması konusunda ancak seni dinlerdi ikinizde aynı olduğunuz için.....
Abi bırak ya şunu her yere burnunu sokacak her şeye muhalefet her konuya hr traktöre bir mahan atıyo yeter artık yaş 15miş senin kafan bu kadar çalışıyo tümosann senin yaşın büyük aklın küçük(TÜMOSANNN)

adamlar akraba birbirlerine ister güler ister sover

nıye gulemem mı gulmek hakkım değil mi ? ıkı yuzlu falan dogru konus hadini aşma
yasindemiralay link=topic=67871.msg771289#msg771289 date=1378402992' Alıntı:
Lan saçma saçma konuşma tamam 54-c alıcaktık gayetde iiyi traktördü ama yakıtı çok fazla diye almadık ayrıca yazık paraya 540 moTORUNU KOYMUŞ JUNİOR DİYE kakalıyo işte...Ama kendi sınıfına göre iyi traktör..
dogru konus benımle lan man cekme adam ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...