tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizli

şerefli1 link=topic=67871.msg771336#msg771336 date=1378405350' Alıntı:
ben onunla muhattap bile olmadım ....bunu nereden bulupda kendine hak etmiş acaba noo*-*- noo*-*- noo*-*-

annesi babası hastanelerde geçmesi kendine başkalarına hakarett hakkı doğurmuyor aksine bizimle iyi geçinip biraz iyi bişeyler öğrenme yolunu açıyor diyelim burası sanal alem herkese hakaret edersin bişe diyen olmaz kızar geçersin ya gerçek dünyada ne yapacan hep böyle insanlara hakaretmi eden ya birde bir gün pisikolik sorunlu birine rastlarsan ne olacak....o yüzden sanaldada olsa insanlara kırıcı olmayacan....
ben tümosann kırılmasın diye bazen erkuntu bile kötülüyordum tümosan erkuntu madar etti bile dedim ama gel zaman git zaman o dediğimi bana karşı kullandı...
'ben tümosann kırılmasın diye bazen erkuntu bile kötülüyordum tümosan erkuntu madar etti bile dedim ama gel zaman git zaman o dediğimi bana karşı kullandı...'

;D ;D abı bazen komık oluyorsun yeter bu kadar daaa... anlş-*s

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

tumosannn link=topic=67871.msg771339#msg771339 date=1378405548' Alıntı:
kardesım benlık bır olaya yok olaya tt54c ile Serefli1 arasında gecıyor... anlş-*s

abi burda olsa da olmasa da ben fanatiklik yapmayalım dedim . sana qöre erkunt qüzel qelmeyebilir bana qöre bi tane bana qöre tümosan qüzel qelmeyebilir sana qöre bi tanedir ben ondan bahsediyorm şimdi olsun sonra olsun

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizli

samenewholland link=topic=67871.msg771330#msg771330 date=1378404899' Alıntı:
demekli sende dedittirdin kendine iyi başka bişeyler dememişya deilsinizde akraba gibisinizannesi babası hatta bütün ailesinin hayatı hastanelerde geçtiği için aile terbiyesi alamamış olması onun suçu deil heralde

evet doğru kardeş biz senin özel yaşamını bilemyiz...geçmiş olsun dilerim yinede kusura kalma ama bize hakaret etmen gerekmiyor bi marka için biz aşağılıyorsun sonra da bişe diyince başlıyorsun hakaretlere yapma güzel kardeşim etme insanlara kötü söz söyleme doğruluk ile yaklaş belki doğru sözünle onu ikna edersin ama kötü söz söylersen adam gittiği yol yanlışsada iyice azdırırsın

tt6054c nick li üyeliğine geri dönme bu üyelik altında yeni bir kişilik ile devam et eski defterleride kapatalım herkes bir birinden özür dilesin yetkililerde bu konuyu silsin olsun bitsin bu iş....yoksa millete daha fazla rezil olacağız....

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliğ

şerefli1 link=topic=67871.msg771336#msg771336 date=1378405350' Alıntı:
ben onunla muhattap bile olmadım ....bunu nereden bulupda kendine hak etmiş acaba noo*-*- noo*-*- noo*-*-

annesi babası hastanelerde geçmesi kendine başkalarına hakarett hakkı doğurmuyor aksine bizimle iyi geçinip biraz iyi bişeyler öğrenme yolunu açıyor diyelim burası sanal alem herkese hakaret edersin bişe diyen olmaz kızar geçersin ya gerçek dünyada ne yapacan hep böyle insanlara hakaretmi eden ya birde bir gün pisikolik sorunlu birine rastlarsan ne olacak....o yüzden sanaldada olsa insanlara kırıcı olmayacan....
ben tümosann kırılmasın diye bazen erkuntu bile kötülüyordum tümosan erkuntu madar etti bile dedim ama gel zaman git zaman o dediğimi bana karşı kullandı...
ya abi çocuk çok kızmış yoksa ole hakaret felan etmez normal hayatında hiç bole şeyler yapmazdı ailesinin bu durumlarına karşılık o hep çalışırdı ve etrafında çok saygın bir kişiliği vardı ama goruyorumki bu site onu değiştirmiş

Valla abi 2 sene önce 110-90 ' a 4lü 14 pulluk taktım diye ana avrat küfrettiler Facebook ' ta.Ondan sonra bu işleri bıraktım.Herkesin traktörü kendine güzel bildiğimiz gibi.Bazı arkadaşların dediği gibi büyüklük sende kalsın.Bu işin böyle bir pisliği var işte nabalım

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliğ

samenewholland link=topic=67871.msg771345#msg771345 date=1378406107' Alıntı:
ya abi çocuk çok kızmış yoksa ole hakaret felan etmez normal hayatında hiç bole şeyler yapmazdı ailesinin bu durumlarına karşılık o hep çalışırdı ve etrafında çok saygın bir kişiliği vardı ama goruyorumki bu site onu değiştirmiş

kızması için ona hakaret etmem lazım neye kızdın kardeş zetor bölümünde zetorlar hakkında konuşuyorduk sana bişemi dedik ki ..özelinemi girdik bahsettik zetoru görüpde erkuntu sevmek akıl karı değil bende zetor ve erkunt hakkında konuşuyordum buna neden kızdın bilemedim...

<<B.Özyurt>> link=topic=67871.msg771349#msg771349 date=1378406316' Alıntı:
Valla abi 2 sene önce 110-90 ' a 4lü 14 pulluk taktım diye ana avrat küfrettiler Facebook ' ta.Ondan sonra bu işleri bıraktım.Herkesin traktörü kendine güzel bildiğimiz gibi.Bazı arkadaşların dediği gibi büyüklük sende kalsın.Bu işin böyle bir pisliği var işte nabalım
bu foruma takılmayacan en iyisi ama iş yok güç yok akşamları mecbur kalıyoz işte duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
köyde olsam bir gün bile giripde bakmamda duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0

anlasın kaynasın bnm sızle bır ısım yok kımseye hakaret etmedım bişi demedım ama sen serefli1 bence 54 c den ozur dılemelısın cunku 54 c ye tasak kadar motor dedın ;D zuha-*-s ;D

[/QUOTE]
şerefli1 link=topic=67871.msg771354#msg771354 date=1378406578' Alıntı:
kızması için ona hakaret etmem lazım neye kızdın kardeş zetor bölümünde zetorlar hakkında konuşuyorduk sana bişemi dedik ki ..özelinemi girdik bahsettik zetoru görüpde erkuntu sevmek akıl karı değil bende zetor ve erkunt hakkında konuşuyordum buna neden kızdın bilemedim...
54c nin feryadı diye konu açmışsın ya ona kızmış heralde Facebook tada onla ilgili şeyler yazmış sana

tumosannn link=topic=67871.msg771359#msg771359 date=1378406838' Alıntı:
anlasın kaynasın bnm sızle bır ısım yok kımseye hakaret etmedım bişi demedım ama sen serefli1 bence 54 c den ozur dılemelısın cunku 54 c ye tasak kadar motor dedın ;D zuha-*-s ;D

özür dilemek şerefimden hiç bişey eksiltmez özür dilerim kullanıcılarındanda özür dilerim sorun değil

tt6054c nick li üyeye kızdım söyledim....adam olmakla itham ediyor bana söylenmeyecek kadar sabır bırakmadıki benden....
şimdide samenewholland olarak dadanmış fark etmiyor noo-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771359#msg771359 date=1378406838' Alıntı:
KOMİK Mİ? SENİN DERDİN NE ONU Bİ AANLAT BÜTÜN TRAKKULÜP AİLESİ OLARAK DİNLEYELİM... :)

şerefli1 link=topic=67871.msg771363#msg771363 date=1378407193' Alıntı:
özür dilemek şerefimden hiç bişey eksiltmez özür dilerim kullanıcılarındanda özür dilerim sorun değil

tt6054c nick li üyeye kızdım söyledim....adam olmakla itham ediyor bana söylenmeyecek kadar sabır bırakmadıki benden....
şimdide samenewholland olarak dadanmış fark etmiyor noo-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s noo-*-s
;D ;D

yasindemiralay link=topic=67871.msg771365#msg771365 date=1378407245' Alıntı:
KOMİK Mİ? SENİN DERDİN NE ONU Bİ AANLAT BÜTÜN TRAKKULÜP AİLESİ OLARAK DİNLEYELİM... :)
az sus bebe kıracam yoksa klavyenı ;D

tumosannn link=topic=67871.msg771367#msg771367 date=1378407326' Alıntı:
az sus bebe kıracam yoksa klavyenı ;D

bak şimdi ne keşfettim adam ne uyanık aklı sıra kendini savunuyor üye olmuşta yeni üye ve akıllı üye kızamıyorum yinede ama sonuçta sanal alem herkes görsün benim suçum yok

dün engel yedi millete havhurmakdan

şimdi başka üye adı altında yine kendini savunuyor anlaşılmasın diyede saldırmıyor ama neyse saldırsada kızmayacam olan oldu olduğuyla kalsın zaten yinede ortaya çıkarayımda ilerde ne olur ne olmaz

abı bırak uzatma yaaa bosver cocukla cocuk oluyon sende sop-*-sa noo*-*- anlş-*s

yasindemiralay link=topic=67871.msg771370#msg771370 date=1378407455' Alıntı:
ADAM GİBİ BİŞEY SORDUK GÜLMESENE...

onun bir tek derdi var neyse söylemeyim.....
herkese tümosan satmak e ozaman nh ile erkunt ne yapacak herkes tümosan alırsa birde herkesde tümosan olsa yollarda bölünen tümosanlar yanlışlıkla sanzuman başka adamda motor başka adamda monte edilir ne olacak o zaman bari tek tük oluncabölünsede karışıklık olmuyor.... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771373#msg771373 date=1378407661' Alıntı:
bak şimdi ne keşfettim adam ne uyanık aklı sıra kendini savunuyor üye olmuşta yeni üye ve akıllı üye kızamıyorum yinede ama sonuçta sanal alem herkes görsün benim suçum yok

dün engel yedi millete havhurmakdan

şimdi başka üye adı altında yine kendini savunuyor anlaşılmasın diyede saldırmıyor ama neyse saldırsada kızmayacam olan oldu olduğuyla kalsın zaten yinede ortaya çıkarayımda ilerde ne olur ne olmaz

şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-*

şerefli1 link=topic=67871.msg771378#msg771378 date=1378407828' Alıntı:
onun bir tek derdi var neyse söylemeyim.....
herkese tümosan satmak e ozaman nh ile erkunt ne yapacak herkes tümosan alırsa birde herkesde tümosan olsa yollarda bölünen tümosanlar yanlışlıkla sanzuman başka adamda motor başka adamda monte edilir ne olacak o zaman bari tek tük oluncabölünsede karışıklık olmuyor.... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D cöö-*s cöö-*s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s YETER Mİ TÜMOSANNN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...