tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

şerefli1 link=topic=67871.msg771378#msg771378 date=1378407828' Alıntı:
onun bir tek derdi var neyse söylemeyim.....
herkese tümosan satmak e ozaman nh ile erkunt ne yapacak herkes tümosan alırsa birde herkesde tümosan olsa yollarda bölünen tümosanlar yanlışlıkla sanzuman başka adamda motor başka adamda monte edilir ne olacak o zaman bari tek tük oluncabölünsede karışıklık olmuyor.... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

bugun boyle dıyorsun dunde boyle dıyorsun

tümosana pulluk ve rampada kimse laf atamaz...
erkuntu az madara etmedi : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

bana erkuntu saatıran tümosanla zetor oldu yoksa erkunta lafa atanın evine muhtarıda alır baskına giderdim eskiden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Arkadasın dedıgı yanar doner kelımesını yenıden dusunmeye basladım :S :S :S

tumosannn link=topic=67871.msg771382#msg771382 date=1378408076' Alıntı:

bana erkuntu saatıran tümosanla zetor oldu yoksa erkunta lafa atanın evine muhtarıda alır baskına giderdim eskiden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

diyeni boş ver sen dedirene bak.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

o zaman sana kızgın değildim dedim şimdide kızgın değilim ama yinede demek zorunda kalıyorum işte güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

tumosannn link=topic=67871.msg771382#msg771382 date=1378408076' Alıntı:

Adam erkuntu almadan nce öyle düşünüyomuş kendi çapında eğlen sen!

yasindemiralay link=topic=67871.msg771387#msg771387 date=1378408321' Alıntı:
Adam erkuntu almadan nce öyle düşünüyomuş kendi çapında eğlen sen!

ulan ne kamil adamsın sen ya kendımı tuttum tuttum patlıyorum her yoruma bır sey yazıyorsun bılıp bılmeden konusuyorsun bu yorumunu erkunt varken yapıyor bılıp bılmeden her seye atlıyorsun canımı sıkıyorsun az sus lan
şerefli1 link=topic=67871.msg771386#msg771386 date=1378408310' Alıntı:
diyeni boş ver sen dedirene bak.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

o zaman sana kızgın değildim dedim şimdide kızgın değilim ama yinede demek zorunda kalıyorum işte güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*

ben senı anlamadım senı anlamak gercekten güç dun dıyorsun tumosan cok ıyı erkunt 5 para etmez bugun tumosanı kotuluyorsun bu yanar doner kelımesını yıne dusunuyorum :S :S :S

tumosannn link=topic=67871.msg771390#msg771390 date=1378408493' Alıntı:
ulan ne kamil adamsın sen ya kendımı tuttum tuttum patlıyorum her yoruma bır sey yazıyorsun bılıp bılmeden konusuyorsun bu yorumunu erkunt varken yapıyor bılıp bılmeden her seye atlıyorsun canımı sıkıyorsun az sus lan
ben senı anlamadım senı anlamak gercekten güç dun dıyorsun tumosan cok ıyı erkunt 5 para etmez bugun tumosanı kotuluyorsun bu yanar doner kelımesını yıne dusunuyorum :S :S :S
Aferim böyle kendi çapında eğlen sen bidahada her denilene atlama tamam mı abisi? afrn-*s afrn-*s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771390#msg771390 date=1378408493' Alıntı:

abi kapatalım bu konuyu sonu yok çünkü ok*0*-

vaybe
sanki ortada bir kan davası yada namus davası falan var gibi kavga gürültü hararet
demekki yüz yüze ollsanız biribiirinizi vurmak öldürmek için fırsat kollayacaksınız

ayıp hemde çok ayıp özellikle 18 yaş üstü olupta kavgaya karışan herkese ayıp(18yaş altı gençtir cahirdir diyoruz aklı ermez diyoruz 18 yaş üstüdemi sadece kimlikte 18 yaşını geçmiş belli degil)

medenice insanca konuşmak bize zor geliyor demekki

bu kavganızın sebebine gelince benimde 1 tane yorumum bulunan bir konu var 265 massey rampadan ayçiçegi çıkarırken video çekilmiş
orda birtakım tartışmalar yaşanmış bende o tartışmaları sonradan okudum ve orda bazı msjlar silinmiş ve sanırım cezada alan olmuş yazdııgı msjdan dolayı
hatta site yöneticilerinden çagrı isimli yönetici konuya msj yazmış bundan sonra tartışma yaratacak msj yazanlara ceza veririm demiş oysa o konunun başlıgını ve konuya yükklenen videonun oldugu ilk msja konu sahibinin yazdıgı msjı direk ofsayt zaten vede diger fanatik masseycilerin daha sonra yazdıgı msjların tamamı tartışma ve aşagılama içerikli tabi karşı gurupta hemen savunma pozisyonu almış ve kabak onların başına patlamış
özellikle konu sahibi ilk msjda zaten başka bir markanın başka bir modelini güpegündüz kötülemiş
o konu direk kilitlenmeli veya silinmeliydi ki burda tarafsız yönetim var diyebilelim vede o konudan dolayı kavganız buralara kadar taşındı
konuay eksik müdahale edilmesi olayı bukadar büyüttü
ve mesela ben oraya tedbirli traktör kullanılması için 2defa vites degişip 1 defa traktörü kaçırdıgını dikkat etmesi gerektigini yazdım bana bile haklısın can güvenligi önemli biraz dikaktsiz veya acemi davrandı şöför diyemedi konu sahibinin dediigi kısaca şu oldu
traktörü kullanan 50 yaşlarında sportif hareketi heyecanı seven köyün birinci şöförü bu adam 2.şöförü babam dedi demekki neymiş kimseye dikaktli olun canınıza dikakt edin dememk lazımmış elleme bi kaza yapsın can kaybı olsun ozaman sportif kişilikli şöför helvasından bizde isteriz
uzun lafın kısası
adelat varsa herkese olmalı cezada herkese olmalı kanunlar kurallar da herkese olmalı ve herkese eşit davranılmalı burada tanıdıklara kıyak geçmek ve bazı kişileri günah keçisi gibi degerlendirip ceza vermek çözüm degil
mesela o konuyu açan 265 sahibi genç bizim köyde gelip fiatçılara 54c şöle böyle dese veya sadece o konuya yazdıgı msjları söyese önce linç edilir sonrada memleketine cenazesi giderdi mesela
bunu derken sade mfye degil tabi sözüm tüm markalara bırakın artık bukadar abartılı fanatiklik yapmayı boş işler bunlar
dedenizin babanızın komşunuzun traktöründen size bir fayda yok

buyüzdende site yönetimi artık bence ciddi kural degişiklikleri yapıp böyle konuları ve böyle tartışma açacak msjları anında silmeli kilitlemeli ve ceza vermeli
şimdi bir yönetici çıkıpta bana laf diyebir biizm işimizie karışma vs diyebilir buda yine beni haklı çıkarır
ben herzaman tarafsız olarak konuşmaya devam edecegim sevmeyenim çok farkındayım tıpkı benimde sevmedigim çok oldugu gibi
umarım gereken düzenlemeler yapılır

alperen_37 link=topic=67871.msg771395#msg771395 date=1378408727' Alıntı:
abi kapatalım bu konuyu sonu yok çünkü ok*0*-
AYNEN KARDEŞİM ÇOK HAKLISIN KAPATALIM ŞU KONUYU ADAM SUSUMUYOR HER YERE HER ŞEYE ÇAMUR ATACAK YADA MUHALEFET OLACAK! ok-*-s

YAVUZ_13 link=topic=67871.msg771396#msg771396 date=1378408783' Alıntı:
vaybe
sanki ortada bir kan davası yada namus davası falan var gibi kavga gürültü hararet
demekki yüz yüze ollsanız biribiirinizi vurmak öldürmek için fırsat kollayacaksınız

ayıp hemde çok ayıp özellikle 18 yaş üstü olupta kavgaya karışan herkese ayıp(18yaş altı gençtir cahirdir diyoruz aklı ermez diyoruz 18 yaş üstüdemi sadece kimlikte 18 yaşını geçmiş belli degil)

bu kavganızın sebebine gelince benimde 1 tane yorumum bulunan bir konu var 265 massey rampadan ayçiçegi çıkarırken video çekilmiş
orda birtakım tartışmalar yaşanmış bende o tartışmaları sonradan okudum ve orda bazı msjlar silinmiş ve sanırım cezada alan olmuş yazdııgı msjdan dolayı
hatta site yöneticilerinden çagrı isimli yönetici konuya msj yazmış bundan sonra tartışma yaratacak msj yazanlara ceza veririm demiş oysa o konunun başlıgını ve konuya yükklenen videonun oldugu ilk msja konu sahibinin yazdıgı msjı direk ofsayt zaten vede diger fanatik masseycilerin daha sonra yazdıgı msjların tamamı tartışma ve aşagılama içerikli tabi karşı gurupta hemen savunma pozisyonu almış ve kabak onların başına patlamış
özellikle konu sahibi ilk msjda zaten başka bir markanın başka bir modelini güpegündüz kötülemiş
o konu direk kilitlenmeli veya silinmeliydi ki burda tarafsız yönetim var diyebilelim vede o konudan dolayı kavganız buralara kadar taşındı
ve mesela ben oraya tedbirli traktör kullanılması için 2defa vites degişip 1 defa traktörü kaçırdıgını dikkat etmesi gerektigini yazdım bana bile haklısın can güvenligi önemli biraz dikaktsiz veya acemi davrandı şöför diyemedi konu sahibinin dediigi kısaca şu oldu
traktörü kullanan 50 yaşlarında sportif hareketi heyecanı seven köyün birinci şöförü bu adam 2.şöförü babam dedi demekki neymiş kimseye dikaktli olun canınıza dikakt edin dememk lazımmış elleme bi kaza yapsın can kaybı olsun ozaman sportif kişilikli şöför helvasından bizde isteriz
uzun lafın kısası
adelat varsa herkese olmalı cezada herkese olmalı kanunlar kurallar da herkese olmalı ve herkese eşit davranılmalı burada tanıdıklara kıyak geçmek ve bazı kişileri günah keçisi gibi degerlendirip ceza vermek çözüm degil
mesela o konuyu açan 265 sahibi genç bizim köyde gelip fiatçılara 54c şöle böyle dese veya sadece o konuya yazdıgı msjları söyese önce linç edilir sonrada memleketine cenazesi giderdi mesela
bunu derken sade mfye degil tabi sözüm tüm markalara bırakın artık bukadar abartılı fanatiklik yapmayı boş işler bunlar

buyüzdende site yönetimi artık bence ciddi kural degişiklikleri yapıp böyle konuları ve böyle tartışma açacak msjları anında silmeli kilitlemeli ve ceza vermeli
şimdi bir yönetici çıkıpta bana laf diyebir biizm işimizie karışma vs diyebilir buda yine beni haklı çıkarır
ben herzaman tarafsız olarak konuşmaya devam edecegim sevmeyenim çok farkındayım tıpkı benimde sevmedigim çok oldugu gibi
Allah razı olsun abı dogruları soledıgın ıcın anlş-*s

YAVUZ_13 link=topic=67871.msg771396#msg771396 date=1378408783' Alıntı:
vaybe

uzun lafın kısası

ABİ SON DERECE HAKLISINIZ AMA BEN ŞU AN OĞLANIN HESAPTAYIM AYRICA O TÜMOSANNNCI ARKADAŞ ÖZELDENDE MESAJ ATMAYA BAŞLADI!

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliğ

şerefli1 link=topic=67871.msg771373#msg771373 date=1378407661' Alıntı:
bak şimdi ne keşfettim adam ne uyanık aklı sıra kendini savunuyor üye olmuşta yeni üye ve akıllı üye kızamıyorum yinede ama sonuçta sanal alem herkes görsün benim suçum yok

dün engel yedi millete havhurmakdan

şimdi başka üye adı altında yine kendini savunuyor anlaşılmasın diyede saldırmıyor ama neyse saldırsada kızmayacam olan oldu olduğuyla kalsın zaten yinede ortaya çıkarayımda ilerde ne olur ne olmaz

demin dedim barış benim 9 yıllık arkadaşım diye geçen buna masseyciler dadanmış bana dedi gel yardım et diye sonra beni üye yaptı beraber konuya yorum felan yaptık o gün ikimizde hafif ceza yedik neyse ben çok girmedim kulübe ara sıra giriyordum bu günde beni aradı böle böle ben Bi eşşeklik yaptım bana yardım et dedi ceza yedim yorum yapamıyorum benim yerime sen yap dedi nerden çıkarıyorsunuz bole şeyleri anlamıyorum kardeşime Bi yardım edeyim dedim işin içinden çıkamadım ürettikçe üretiyorsunuz

yasindemiralay link=topic=67871.msg771397#msg771397 date=1378408837' Alıntı:
AYNEN KARDEŞİM ÇOK HAKLISIN KAPATALIM ŞU KONUYU ADAM SUSUMUYOR HER YERE HER ŞEYE ÇAMUR ATACAK YADA MUHALEFET OLACAK! ok-*-s
yasin babanın kılıgından cık ;D erken evlenseydım cocugum yaşında olurdun sus az bıraz ,cocum ok-*-s

yasindemiralay link=topic=67871.msg771397#msg771397 date=1378408837' Alıntı:

aynen kardeşim senin traktörünün bana benm trakötörümün de sana faydası yok ki :) herkesin traktörü kendi işini qörüyosa kraldır bu böledir ok-*-s adamın tümosu var iyi çekiyo yav banane bnm motorum bnm işimi gördükten sonra bütün traktörlerden kraldır ok-*-s bu fanatiklik boş işler kafana cebine hanqi traktör uyarsa onu alcaksın bütün traktörler çeker çekmeyen traktör yoktur zaten :) bn bnm traktörümü değişmem adamda kendi traktörünü değişmez . nedir yani bu fanatiklik he şöle olur mesela adam traktör alcaktır kendi traktörünü anlatırsın ama adamlar öle bi savunuyolar ki tümocan ı ellerinde olsa kendi traktörümüzü sattırıp tümo aldırcaklar ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771404#msg771404 date=1378409314' Alıntı:
yasin babanın kılıgından cık ;D erken evlenseydım cocugum yaşında olurdun sus az bıraz ,cocum ok-*-s
lan olum yalan borcumuz mu var defol!

samenewholland link=topic=67871.msg771403#msg771403 date=1378409160' Alıntı:
demin dedim barış benim 9 yıllık arkadaşım diye geçen buna masseyciler dadanmış bana dedi gel yardım et diye sonra beni üye yaptı beraber konuya yorum felan yaptık o gün ikimizde hafif ceza yedik neyse ben çok girmedim kulübe ara sıra giriyordum bu günde beni aradı böle böle ben Bi eşşeklik yaptım bana yardım et dedi ceza yedim yorum yapamıyorum benim yerime sen yap dedi nerden çıkarıyorsunuz bole şeyleri anlamıyorum kardeşime Bi yardım edeyim dedim işin içinden çıkamadım ürettikçe üretiyorsunuz

o zaman kabul yoksa biz başka zannettik....

yasindemiralay link=topic=67871.msg771407#msg771407 date=1378409480' Alıntı:
lan olum yalan borcumuz mu var defol!
yalan borcun yoksa telefon numaranı yaz konusacagım senınle bana lan cekmekten vazgec

LAN BEN SEN GİBİ NE UYRUĞU BELİRSİZ BOŞ BOŞ KONUŞAN İNSANLARA NEDEN NUMARAMI VEREYİM SEN DE HİÇ Mİ AKIL YOK?

şerefli1 link=topic=67871.msg771409#msg771409 date=1378409506' Alıntı:
o zaman kabul yoksa biz başka zannettik....
ha şöyle ya ben barışı asla kıramam bana rica etti bende ona yardım ettim çocuk çok üzgün sizdende çok özür diliyor belki de kulübe bidaha girmez belki de girer ve sizden özür diler helallik ister çıkar

yasindemiralay link=topic=67871.msg771412#msg771412 date=1378409677' Alıntı:
LAN BEN SEN GİBİ NE UYRUĞU BELİRSİZ BOŞ BOŞ KONUŞAN İNSANLARA NEDEN NUMARAMI VEREYİM SEN DE HİÇ Mİ AKIL YOK?
korkak veled defol karsımdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...