tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

alperen_37 link=topic=67871.msg771439#msg771439 date=1378411171' Alıntı:
başından ne qeçmiş abi ? ? :S :S
alperen bırde sen baslatma ;D tmm kapansın konu abı ama sende baslangıcta ozelden faceden sorunu buraya yansıtmak yerıne tt54c ile cozmeye calıssaydın daha ıı olurdu cunku buarada konuyu bılende atladı bılmıyende anlş-*s

tumosannn link=topic=67871.msg771440#msg771440 date=1378411236' Alıntı:
alperen bırde sen baslatma ;D tmm kapansın konu abı ama sende baslangıcta ozelden faceden sorunu buraya yansıtmak yerıne tt54c ile cozmeye calıssaydın daha ıı olurdu cunku buarada konuyu bılende atladı bılmıyende anlş-*s

aynen öle oldu ;D zuha-*-s bnde biraz atladım sayılır da öqrenmeye çalışırsam daha da uzayacak zuha-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771440#msg771440 date=1378411236' Alıntı:

sen sonuna bak ama bana 40 fırın ekmek verdin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s daha yarım ekemk yedim nasıl biterse artık ;D ;D sonra iş tatlıya bağlandı artık barışla arkadaş oluruz böylelikle tümosana çatsamda bana bişe demez ;D ;D

alperen_37 link=topic=67871.msg771441#msg771441 date=1378411435' Alıntı:
aynen öle oldu ;D zuha-*-s bnde biraz atladım sayılır da öqrenmeye çalışırsam daha da uzayacak zuha-*-s

1 den başla okumya anlarsın zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771169#msg771169 date=1378397646' Alıntı:
tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği facebooka kadar ulaştı...
bu üye trakkulüp de terbiyesizliği yüzünden ceza aldığı halde hala devam ediyor...demekki eşşeğe alrın semerde vursan eşşekk yine eşşekliğinden kurtulamazmış...

her şeiyin bir çözümü varda çocukluğunda ana baba terbiyesi görmemiş bir evladın sonradan terbiyelenmesine bir çözüm yok....ne yazıkkı ailesinden böyle görmüş buna yapacak tek bir şey var o da YUNUS EMRENİN DEDİĞİ GİBİ....
EDEBİM EL VERMEZ EDEPSİZLİK EDENE
SUSMAK EN BÜYÜK CEVAP,EDEBİ ELDEN GİDENE...
PEYUGAMBER EFENDİMİZİN HADİŞİ ŞERİFİ EN GÜZEL CEVAPTIR....
Küçüklerimize merhamet etmeyen, büyüklerimize saygı göstermeyen bizden değildir...
BUDA dediğim gibi aile terbiyesinden geçer...iç güdüyle olmaz bu iş.....

bu kişiden bende rahatsızım ilginç bir karakter, yaşına verdim görmezden geldim. en güzeli bu.

gokhanozkan link=topic=67871.msg771424#msg771424 date=1378410293' Alıntı:
onlar kim ,yani tarafı belli olmayanlar ?

bana dedi arkadaş
ama işte anlatamıyoruz biz kavga çıkmasın diye ugraşıyoruz ama lafı yine biz yiyoruz
eskiler boşa dememiş iki kişi kavga ediyorsa elleme yesinler birbirlerini sen kenara çekil birazda çekirdek falan al çekirdek çitle izlerken kavgayı

arkadaş şunu dememi bekledi sen hakılısın veya diger kişi haklı dememi bekledi fakat ben bunu desem yada demesem ne degişecek

ha yinede illa de dersen
derim tabi
o kişi sana facede öyle konuşarak o msjı yazarak yanlış yapmış ona bir cevap vereceksen faceden vereceksin hemde sınır limit tanımadan
ama sen geldin buraya sürükledin konuyu buda senin yanlışın
gökhan özkan omer faruk koç ve tümosancı benim facemi bilir
arkadaş listemdeler
geçen gün facede biri beni tahrik etti bende an agır küfürü ettim ve msjı da resim haline getirip sayfamda paylaştım
olaki birileri buna benzer bir msj yazarsa netür bir cevap alacagını görsün dedim
kaldıki o küfür ettigim kişi bir oyun sitesinden tanıdıgım kişi vee bana oyundan degil faceden yazdı ve cevabınıda dogal olarak faceden verdim
bilmem anlatabildimmi şerefli bey
artık bu konuyu uzatma şahsına ve yaşına yakışmıyor
buarada ben fanatik degilim sen fanatik görmemişsin beni fanatiklikel itham etme

şerefli1 link=topic=67871.msg771442#msg771442 date=1378411570' Alıntı:
sen sonuna bak ama bana 40 fırın ekmek verdin zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s daha yarım ekemk yedim nasıl biterse artık ;D ;D sonra iş tatlıya bağlandı artık barışla arkadaş oluruz böylelikle tümosana çatsamda bana bişe demez ;D ;D
normaldede ben sana bır sey demedım kı sadece gulucuk attım bunu sende bılıyorsun ;D

YAVUZ_13 link=topic=67871.msg771445#msg771445 date=1378411801' Alıntı:
bana dedi arkadaş
ama işte anlatamıyoruz biz kavga çıkmasın diye ugraşıyoruz ama lafı yine biz yiyoruz
eskiler boşa dememiş iki kişi kavga ediyorsa elleme yesinler birbirlerini sen kenara çekil birazda çekirdek falan al çekirdek çitle izlerken kavgayı

arkadaş şunu dememi bekledi sen hakılısın veya diger kişi haklı dememi bekledi fakat ben bunu desem yada demesem ne degişecek

ha yinede illa de dersen
derim tabi
o kişi sana facede öyle konuşarak o msjı yazarak yanlış yapmış ona bir cevap vereceksen faceden vereceksin hemde sınır limit tanımadan
arkadaş listemdeler
geçen gün facede biri beni tahrik etti bende an agır küfürü ettim ve msjı da resim haline getirip sayfamda paylaştım
olaki birileri buna benzer bir msj yazarsa netür bir cevap alacagını görsün dedim
kaldıki o küfür ettigim kişi bir oyun sitesinden tanıdıgım kişi vee bana oyundan degil faceden yazdı ve cevabınıda dogal olarak faceden verdim
buarada ben fanatik degilim sen fanatik görmemişsin beni fanatiklikel itham etme

neyse ben önceden ekmek yemeiştim ya o yüzden anlamıyordum ama şimdi tümosannn arkadaş bana 40 fırın ekmek verdi bende yemeye başladım seni önceden yanlış anlamışım sende kızma artık ;D ;D ;D

bana dedi arkadaş

ha yinede illa de dersen
derim tabi
arkadaş listemdeler
anlş-*s anlş-*s o kufuru gordum abı o neydı be öle ;D ;D

tumosannn link=topic=67871.msg771447#msg771447 date=1378411984' Alıntı:
normaldede ben sana bır sey demedım kı sadece gulucuk attım bunu sende bılıyorsun ;D

o ekemği önceden verseydin bunlar olmayacaktı :D

şerefli1 link=topic=67871.msg771448#msg771448 date=1378412057' Alıntı:
neyse ben önceden ekmek yemeiştim ya o yüzden anlamıyordum ama şimdi tümosannn arkadaş bana 40 fırın ekmek verdi bende yemeye başladım seni önceden yanlış anlamışım sende kızma artık ;D ;D ;D
istiyorsan bı kırk fırın daha verebılırım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bitirince haber ver zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

bana dedi arkadaş

ha yinede illa de dersen
derim tabi
arkadaş listemdeler

ben o arkadaşa facede küfür etseydim bir daha düzelemzdi ama biz facede hiç bişe konuşmadan burada tartıştık doğruyu bulduk küfür çözüm değil bence konuyu buraya açmam hatalarımızı gösterdi biz barışıp helalleştik bile barışla anlş-*s anlş-*s

şerefli1 link=topic=67871.msg771453#msg771453 date=1378412334' Alıntı:
ben o arkadaşa facede küfür etseydim bir daha düzelemzdi ama biz facede hiç bişe konuşmadan burada tartıştık doğruyu bulduk küfür çözüm değil bence konuyu buraya açmam hatalarımızı gösterdi biz barışıp helalleştik bile barışla anlş-*s anlş-*s
bence konuyu buraya tasıman yanlıs cunku burda bılende yorum yapıor bılmıyende ama sız ıkınız konussaydınız daha ıı olurdu ıllakı kufurlesmenıze de gerek yokki. ok-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771455#msg771455 date=1378412465' Alıntı:
bence konuyu buraya tasıman yanlıs cunku burda bılende yorum yapıor bılmıyende ama sız ıkınız konussaydınız daha ıı olurdu ıllakı kufurlesmenıze de gerek yokki. ok-*-s
abi eqer kndileri konuşsalardı küfürleşip birbirlerine daha fazla kin qütmüş olucaklardı böle olduqu daha iyi oldu . her işte bir hayır vardır alk-*s alk-*s

tumosannn link=topic=67871.msg771455#msg771455 date=1378412465' Alıntı:

o bana demezdiki ailesi rahatsız bils-*- bils-*-
o kafayla barışla dövüşürdük şimdi otobüsle boluya doğru gidiyor olurdum diyarbakırıda geçmiştim ;D ;D ;D ;D
ama arkadaşı sağolsun doğruyu gösterdi bana...sanmayınki dönerdim yoksa ;)
aile sorunları girerse bütün hakkımdan feragat ederim cçr-*-s cçr-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771459#msg771459 date=1378412752' Alıntı:
o bana demezdiki ailesi rahatsız bils-*- bils-*-
o kafayla barışla dövüşürdük şimdi otobüsle boluya doğru gidiyor olurdum diyarbakırıda geçmiştim ;D ;D ;D ;D
ama arkadaşı sağolsun doğruyu gösterdi bana...sanmayınki dönerdim yoksa ;)
aile sorunları girerse bütün hakkımdan feragat ederim cçr-*-s cçr-*-s
afrn-*s afrn-*s
alperen_37 link=topic=67871.msg771456#msg771456 date=1378412635' Alıntı:
abi eqer kndileri konuşsalardı küfürleşip birbirlerine daha fazla kin qütmüş olucaklardı böle olduqu daha iyi oldu . her işte bir hayır vardır alk-*s alk-*s
:S

yav muzaffer abi seni ideol üm olarak qörüyom faceden eklicem arkadaş sınırına ulaşmışsın ekleyemiyorm : ' ( : ' (

alperen_37 link=topic=67871.msg771463#msg771463 date=1378412963' Alıntı:
yav muzaffer abi seni ideol üm olarak qörüyom faceden eklicem arkadaş sınırına ulaşmışsın ekleyemiyorm : ' ( : ' (
la get baska bırını idol sec bu daha 40 fırın ekmeyı yıyemıyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D

tumosannn link=topic=67871.msg771465#msg771465 date=1378413282' Alıntı:
la get baska bırını idol sec bu daha 40 fırın ekmeyı yıyemıyo zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D
la bağ haaaaa uyy-*s uyy-*s uyy-*syarine biter merak etme bim-*s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...