Tumosan 8085 nasıl bir traktordur. Patozlu biçerdöverin arkasına alınacak arıza durumu olsun yakıtı olsun alınırmı birde 100 dönüm kuru tarım yapmaktayız.
Birde 2018 model üstü olacakTumosan 8085 nasıl bir traktordur. Patozlu biçerdöverin arkasına alınacak arıza durumu olsun yakıtı olsun alınırmı birde 100 dönüm kuru tarım yapmaktayız.
Usta bizim için önemli olan 3 ay gibi süre biçerdöverin arkasinda koşacak koyde ağır işlerimiz yok oyle pek kışlarıda 3 4 günr bi hayvan gubresi goturecekBeklentiniz yüksek ise olmaz
Servis varsa arızasıni helletmek kolay
Biz kullaniyoruz işimizi görüyor
Bence senin için uygunUsta bizim için önemli olan 3 ay gibi süre biçerdöverin arkasinda koşacak koyde ağır işlerimiz yok oyle pek kışlarıda 3 4 günr bi hayvan gubresi goturecek
Saman işine 4 silindir gelir8085 4 silindir yolda çok yakmazmı .
Malatya'da gezen biçercilerde genelde 3 silindir 70_75 HP traktörler gördüğüm için söylüyorum.
Gördüğüm 10 biçerdöver in arkasonda 8 i 3 silindir traktördü hepsinde 2 romork vardı. Malatya'da samanlı biçer yaygınSaman işine 4 silindir gelir
Malatya iklimi uygun demek ki kendi işine olur ama piyasa biraz traktörü zorlar hele ege akdeniz iç anadolu yazın sıcağında hararet kaçınılmaz oluyorGördüğüm 10 biçerdöver in arkasonda 8 i 3 silindir traktördü hepsinde 2 romork vardı. Malatya'da samanlı biçer yaygın
Yanlış anladın beni. Biçer döver biçerken sap değil saman olarak çıkarıyor direk romork a aktarılıyor. Traktör sadece 2 romork taşıyor başka işlem yapmıyorMalatya iklimi uygun demek ki kendi işine olur ama piyasa biraz traktörü zorlar hele ege akdeniz iç anadolu yazın sıcağında hararet kaçınılmaz oluyor
Biz de şu an 3 silindirli model var 4 silindirliyi arıyoruz saman yaparken
Haa şimdi oldu ya ben de diyorum bu işte bir terslik var ama bulamıyorum bir türlüYanlış anladın beni. Biçer döver biçerken sap değil saman olarak çıkarıyor direk romork a aktarılıyor. Traktör sadece 2 romork taşıyor başka işlem yapmıyor
Malatya'da biçer yoktur hep il dışından gelir![]()
Hyr tumosan hakkında hiç iç açıcı kelimeler sezon içinde şanzuman arızası felan verirse çok sıkıntı olur ondan sordumRömork çekmek için mi traktör sordunuz?
Yerli modellerde malzeme kalitesi sıkıntıları olabiliyor.Hayır, tumosan hakkında hiç iç açıcı kelimeler sezon içinde şanzuman arızası felan verirse çok sıkıntı olur ondan sordum
Anldm çok teşekkürlerYerli modellerde malzeme kalitesi sıkıntıları olabiliyor.
NH TD90 Delta modelde mekanik levyeyi Avrupa olan modeliyle değiştirdik.
NH TD75 BM modelde debriyaj balatasını Fiat 8066S modelin balatasıyla değiştirdik.
Debriyaj plaka ayakları tekli olanlar ayakları kırabiliyor, 8066S modelin plaka ayakları çiftlidir.
2018 model klasik kasa 8085 modelde krank kesme hatası yaşadık,
2019 model 8085 in ise daha saati az olduğundan bir şey diyemeyiz.
2011 model 8185 modelde ise her iki yılda bir plaka komple yenileniyor.
3 yılda bir su devir daimi yenileniyor.
Traktör, biraz şans işi derler, belki bize hatalı olanı denk gelmiştir.
Pantolon mu bu yırtıldıkça yamayalımkonfor beklentiniz yoksa canavar gibi traktör arıza durumna takılmayın yerli parçası var ustası var yaptır yaptır bin bence alınabilir
2014 ve 2015 modellerinde 4. vites dişlisi kırma ve diferansiyel arızaları olabiliyor.Anladım çok teşekkürler