tümosan 8085 ve john deere 5625 sizce kim asıldı izle ve gör

Ynt: tümosan 8085 ve john deere 5625 sizce kim asıldı izle ve gör

çift ' de de alır tümosan tl100a nın seri 1 le gidemeği yerde 90-80 le seri 1 de uçuyorum gerçi şanzıman farkı ama tümo kara düzen işte :) konfor 0 şanzıman 0 hidrolik 0 yılbaşından sonra 100-150 likleri çıkacakmış diye duydum

:D Tümodan korkacaksın aga. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor meretin :D Tarlada goble çekiyordum mazot azaldı bende tarla sahibini aradım dedim para verde mazot alayım. O ara da stop ettim motoru. Ulan marşına basarım basarım hiç işlemedi bile. Daha yeni aküyü taktık :D sonra bi baktım bi kablo kenardan bana sırıtıyor :D söve söve taktım. 18 li gobleyi tam çapraza bir delik kala tekerler hafif değdi değecek biçimde seri 2 ile götürüyor :D hafif bayır oldumu bayrakları çekiyor. en güzel takviye 4 e verecen taç çaprazı kaldıracan tekerleri asılışı gör :D ama tek çekerde toprak kazıyıcı mübarek :D neyse iş bitti 1 hafta kalçamın ve dizimin ağrısından duramadım. Demek ki her şey güç değilmiş :D :D bizim Steyr bile 84 model olmasına rağmen daha konforluydu. :D :D :D

doganbey1 link=topic=44011.msg452253#msg452253 date=1318115506' Alıntı:
:D Tümodan korkacaksın aga. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor meretin :D Tarlada goble çekiyordum mazot azaldı bende tarla sahibini aradım dedim para verde mazot alayım. O ara da stop ettim motoru. Ulan marşına basarım basarım hiç işlemedi bile. Daha yeni aküyü taktık :D sonra bi baktım bi kablo kenardan bana sırıtıyor :D söve söve taktım. 18 li gobleyi tam çapraza bir delik kala tekerler hafif değdi değecek biçimde seri 2 ile götürüyor :D hafif bayır oldumu bayrakları çekiyor. en güzel takviye 4 e verecen taç çaprazı kaldıracan tekerleri asılışı gör :D ama tek çekerde toprak kazıyıcı mübarek :D neyse iş bitti 1 hafta kalçamın ve dizimin ağrısından duramadım. Demek ki her şey güç değilmiş :D :D bizim Steyr bile 84 model olmasına rağmen daha konforluydu. :D :D :D
evet konfor yok montaj kalitesi yok hidrolik yok traktörde sadece olan bi sey var motor sadece motorun hatırına is yapıyor oda zamanla biyerlerini dagıtıyor 5 yıldan eski tüm tümosanlarda snzıman acılmıs kapanmıstır eger acılıp kapanmamıs ise kesin traktör 3000 saatin altındadır yani 3000 saatte dgılıyor namussuz))))

ama şimdi daha konforluları cıkıyor tork koymuş ayarlanabilir koltuk koymuş düğmeyle dörtçekere geçme koymuş