yapıldı bile 3 günde geri yapıldı dogru pancar tarlasına şimdi tarla sürer yorum icin tşkmuttalip yılmaz link=topic=36464.msg309259#msg309259 date=1290520309' Alıntı:önçelikle çok geçmiş olsun ? sana bişey olmamışya ona dikatet abi şimdi napmayı dünüyosun yaptıracanmı?
hemşerim doğru demişsin vallahi doğançayırda temmuz ayı bile her yol çamur içinde bu işlerde eskişehirde sizlerin üzerine profosyonel yoktur. bizim scania tohum ekerken bi batmıştı üzerinde 25 ton tohum gübre var anızın içinde çamurdan çıkartabilmek için 5 motor bağladık motorlarda nh t6020 mf 3.105 ,3.095,başak 2073 ve sonuncu olarakta 80-66 dt bağladık tırı vurduda vurdura zor çıkardık ne tırda bi sorun nede motorlarda bi sorun oldudogancayırlı link=topic=36464.msg315283#msg315283 date=1292418145' Alıntı:tumoyu övenlere tokat gibi cvp.bizlerde traktorlerı baglayıp kamyon cıkarttık ama bişey olmadı kalıtesız malzeme
usta valla tumosanın işi degil motorun dökümü böle bi motorun asılmasıyla kopmaz.. böle döküm mü olur.. onun üretiminde hata vardır.. eger fabrika üzerine alınmıyorsa demek ki tum tümosanlarda bu sorun olabilir biri sadece hatalı degil manasına geliyor bu..dolcevita link=topic=36464.msg315834#msg315834 date=1292582245' Alıntı:test analiz vs hepsi yapıldı fabrika üzerine almıyor kullanıcı hatası diyor ayrıca bu tür degişik olaylar diger markaların başınada geliyor aks kesen ön cekicileri kopan kamyonun zencir takılan ön tamponu vs bunları hep gördüm ben AYRICA ÖNDEN ASILAN MOTORDA TÜMOSANDI YANİ KENDİ GÜCÜ BÖLDÜ CİVİ CİVİ SÖKER TABİRİ
cazgin0020 link=topic=36464.msg308192#msg308192 date=1289975595' Alıntı:oncelikle geçmiş olsun ve ucuz mal ortada başka bişey demeye gerek yok bence bu tumonun kendi suçudur 3 ramork baglamayla falan çift çeker traktor bolunmez bolunme sadece ortadan darbe yediginde olan bişeydir bence yada arkadaşlarında dedigi gibi onceden hatalımıştır veya daha onceden catlamış olabilir kesin bi açıklaması vardır açıklaması yoksa 3 ramork zorladıgından bolduyse traktoru bence bu markayıda bu kadar ovmeye gerek kalmadı
_çiftçi_ link=topic=36464.msg308296#msg308296 date=1290030257' Alıntı:ülkemizde üretim gücü, olanağı çok fazla ama kalite kontrol ve malzeme seçimi çok kötü. birşeyleri ucuza imal etmeyi herkezden çok iyi biliyoruz. fakat bir şeyi atlıyoruz uçuza imal edelim derken insan hayatını hiçe sayıyoruz. arkadaşlar ben bu şekilde bir olayı fabrikanın kabul etmemesine tahammul edemiyorum. sonuçta kullandığımız makinalar en küçüğünden en büyüğüne kadar en zor şartlar altında çalışacak kapasitede olmalıdır. bu kadar basitbir zorlanmada kırılan - bozulan makinalar tamamen imalatçı firma hatasından kaynaklanan kusurdur. hakkınızı bir avukat vasıtasıyla armanızı öneririm. sonuçta bu yaşanan olay bir veya birden fazla insanın ölümüne yol açabilirdi..
ceya023 link=topic=36464.msg315911#msg315911 date=1292600367' Alıntı:Egzokaraman70 benim anlamadıgım bişey var konuda erkuntle ilgili tek yorum yokken neden erkunt kullanan kişi yorum yaparken böle tepkiler verilir erkunt u ortaya atarsınız anlamış degilim.. cazgının yorumun da ben erkunt kelimesinin gectigini görmüyorum ama sen konuyu adeta karıştırmak için erkuntu ortaya atıyorsun farkında mısın ?? yorumun cok gereksiz olmuş.. herhalde tumosan sizi avukat tutmuş bu kadar sucu çifçiye yıkamassınız .. yok tek tek cıkarsın tarladan iki römork cıkaran her traktör bölünecek mi yada bölünüyor mu bu şekilde.. sucunu kabul etmeli fabrika ve çifçinin magduriyeti giderilmeli.. ancak ozaman prim kazanır tumosan ..
buradaki konu çifçinin magdur edilmesi.. bana göre bu traktör hatalıdır ve ordaki çifçi hakkını sonuna kadar aramalıdır.. döküm den ben daha parca kırıldıgını görmedim ama orada daha zayıf vidalar kopmamıs dökümü yırtmış oraya dikkat edin..vidalardan kopsa tamam derim suç çifçide.. bu kadar fanatiklik yapmayın.. fendt 936 vario yu baglasan bile o dökümü koparamaması lazım..