Tümosan ne marka hidrolık kullanıyor

Arkadaslar tumosan ne marka hıdrolık kullanıyor bıraz ınceledım baktım ama bı markaya rastlamadım kendısı mı uretıyor yoksa hema vs gıbı kurumlardan mı alıyor.?

Ynt: Tümosan ne marka hidrolık kullanıyor

tumosannn link=topic=65652.msg744083#msg744083 date=1368642454' Alıntı:
Arkadaslar tumosan ne marka hıdrolık kullanıyor bıraz ınceledım baktım ama bı markaya rastlamadım kendısı mı uretıyor yoksa hema vs gıbı kurumlardan mı alıyor.?

Bilen bır tumosancı arkadısmız yok mu acaba. ?. :S

Benim 96 model olanda safer, marka eskilerde üç marka hidrolik vardı .2007 olan hema olması lazım.

ismail_17 link=topic=65652.msg744097#msg744097 date=1368643457' Alıntı:
Benim 96 model olanda safer, marka eskilerde üç marka hidrolik vardı .2007 olan hema olması lazım.

kendılerı uretmıyor yanı bende hema olarak bılıyorumda fakat hema yazısını goremedım son modellerde acaba ne marka hıdrolık kullanılıyor. :S

Bölge müdürü arkadaşınıza sorsanız o en doğru bilgiyi verir size, bizde ne marka kullandıkları konusunda doğru bilgilerimiz olur...

ne marka kullanılıyorsa hiç iyi bir hidrolik değil daldırma sorunu var sürekli dalıp çıkıyor tümonun hidrolikleri bence değişmeleri lazım hidrolik aksamını