Tumosan 82 80 bu havada çalışmadı sebebi nedir?
Bizim 74 80de de oluyor kışın ama çok soğuk olursa marş dinamosu yorgun olabilir. Yok marş iyi basıyorsa hava filtresinin hortumuna sıcak hava ver o zaman çalışır.Tumosan 82 80 bu havada çalışmadı sebebi nedir?
Kızdırma yaptım 180 saniye falan önce dumanlamadi sonra dumanladi bayıldıKızdırma yaptin mı
Akü yetrli mi yoksa bayildimi
Dinamo , pompa , motor arızası olabilirmi
Benim 82 tumo 96 model 8 bin saati gecik yem karmaya koşulu her sabah basarız marşına kar buz hiç sorun cikarmaz çalışır
Hava Eksiye düşmeden kizdirma yapmam eksiye duserse kizdirma ile çalışır
Sıcak havayı nasıl vereyimBizim 74 80de de oluyor kışın ama çok soğuk olursa marş dinamosu yorgun olabilir. Yok marş iyi basıyorsa hava filtresinin hortumuna sıcak hava ver o zaman çalışır.
Ya buhar ver ya da dumanSıcak havayı nasıl vereyim
Elektrikçi getiriyorum şimdi problemi kökten halledecekYa buhar ver ya da duman
74 80 hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?Bizim 74 80de de oluyor kışın ama çok soğuk olursa marş dinamosu yorgun olabilir. Yok marş iyi basıyorsa hava filtresinin hortumuna sıcak hava ver o zaman çalışır.
O daha iyi olur bunlar son çare[emoji1]Elektrikçi getiriyorum şimdi problemi kökten halledecek
Hangi konuda? Genel anlamda mı?74 80 hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
En keskin çözümO daha iyi olur bunlar son çare[emoji1]
Genel anlamda kaçli pulluk takarsınız gücü nasıldırHangi konuda? Genel anlamda mı?
74 80 garip adamı zengin eder. Bizimki 99 model sıfır almış bizimkiler. Nereye koşarsan koş saatte 5 lt yakar. Sürekli yükte dumanlayarak çalışsa saatte 8 lt yakar.(Milli pompa dahil). 4 lü 11 li takıyoruz yerine göre 2 takviye 3. Vites veya 2 takviye 4. Vites te sürüm yapıyor ama artık çifte gitmiyor. Büyük motor aldık. 74 80 ara işlerini görüyor. İlaç atma gübre atma ara sürme vs. Yardımcı eleman oldu. Ama derman yetmez...Genel anlamda kaçli pulluk takarsınız gücü nasıldır
Benimki garip motoru ya 96 model düz 82 8074 80 garip adamı zengin eder. Bizimki 99 model sıfır almış bizimkiler. Nereye koşarsan koş saatte 5 lt yakar. Sürekli yükte dumanlayarak çalışsa saatte 8 lt yakar.(Milli pompa dahil). 4 lü 11 li takıyoruz yerine göre 2 takviye 3. Vites veya 2 takviye 4. Vites te sürüm yapıyor ama artık çifte gitmiyor. Büyük motor aldık. 74 80 ara işlerini görüyor. İlaç atma gübre atma ara sürme vs. Yardımcı eleman oldu. Ama derman yetmez...
Devletin ürettiklerinin kulağına kurşun çok iyi motorlar. Yenileri için aynı şeyi söyleyemem. Bizim motorlar satılacak motor değil. Yeni motor alsan bile elde tutulacak bunlar.Benimki garip motoru ya 96 model düz 82 80
Ben geçen yıl aldım öğrenciydim okuldan yaptım pazarlığı telefonla şimdi de bitti okul şükür işte buçuklu değil gücü iyi amaDevletin ürettiklerinin kulağına kurşun çok iyi motorlar. Yenileri için aynı şeyi söyleyemem. Bizim motorlar satılacak motor değil. Yeni motor alsan bile elde tutulacak bunlar.
Güle güle kullan kardeşim arada sıkıntı çıkarırlar normal kaç senelik motorlar. Sona gelirse bir rektefiye yaptırırsın canavar gibi olur.Ben geçen yıl aldım öğrenciydim okuldan yaptım pazarlığı telefonla şimdi de bitti okul şükür işte buçuklu değil gücü iyi ama
Sona geldiğini nasıl anlarımGüle güle kullan kardeşim arada sıkıntı çıkarırlar normal kaç senelik motorlar. Sona gelirse bir rektefiye yaptırırsın canavar gibi olur.