Turbo 480 yolda yeni gosterge testi yaptim esiyor

Maşallah otomobil gibi gidiyor.

Vallah da oyle gidiyor.

Devir saatiniz hayırlı olsun. Egzoz dikkatimi çekti çok yakışmış. Tt modelinin heralde. Nereden kaça aldınız?
Eyvallah kardes. Rektefe yapan usta turbo kit ile beraber getirmisti eksozu kaca getirmis inan ki bilmiyorum vallah.

Güzel olmuş eline saglik

Cok tekekkurler

Arkadaslar devir saati yine bozuldu. Sifirda gosteriyor. Piyasada orjinal dıfır yok yan sanayi aliyoruz bunlarda cabuk arizalaniyor. Altarnetif bir yontem ariyorum baska devir saati olabilur mi. Yada bu saati difitale cevirebilirmiyiz

Arkadaslar devir saati yine bozuldu. Sifirda gosteriyor. Piyasada orjinal dıfır yok yan sanayi aliyoruz bunlarda cabuk arizalaniyor. Altarnetif bir yontem ariyorum baska devir saati olabilur mi. Yada bu saati difitale cevirebilirmiyiz
Geçmiş olsun.saat halatı kopmadan saat bozuluyorsa çıkma orjinal bulup takabilrsin.dijital saat olabilir.