TÜRKÇEMİZ YAVAŞ YAVAŞ YOK OLUYOR VE BİZ BİŞE YAPAMIYORUZ
b.ozyurt 01.03.2008 #2 : <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> Doğru söylüyorsun Taha.Arkadaşlar hepinizi mesajlarıızı Türkçe ' mize uygun yazmaya davet ediyorum.Önce biraz zor gelse de alışmalıyız.
: <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> Doğru söylüyorsun Taha.Arkadaşlar hepinizi mesajlarıızı Türkçe ' mize uygun yazmaya davet ediyorum.Önce biraz zor gelse de alışmalıyız.
meskisehiri 16.03.2008 #4 : <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> Turkche ' mizi korumaq hepimizin borchu. ;D Şaka bir yana dikkat edelim tabiki, ben elimden geldiğince dikkat ediyorum.
: <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> Turkche ' mizi korumaq hepimizin borchu. ;D Şaka bir yana dikkat edelim tabiki, ben elimden geldiğince dikkat ediyorum.
S salih 16.03.2008 #5 : <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> ewet oncelıkle bı yerden baslamak gerekır bu konudan sonra herkes yazdıgı mesaja dıkkat etsın bence!!!
: <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> ewet oncelıkle bı yerden baslamak gerekır bu konudan sonra herkes yazdıgı mesaja dıkkat etsın bence!!!
I insomnia 16.03.2008 #6 : <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> SOYTARI DOLU PİYASA MAALESEF arkadaşlar biraz zor ama denemeye değer.
T thx 16.03.2008 #8 : <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BEN BUNDAN SONRA V NİN YERİNE W KULLANMAMAYA DİKKAT EDECEĞİM
: <<TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM>> ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BEN BUNDAN SONRA V NİN YERİNE W KULLANMAMAYA DİKKAT EDECEĞİM