4 lü 8 no alpler den çok memnunum.gelgelelim 3 lü 10 numara ünlü den hiç memnun değilim.batma sorunu var.neden.

Daha yarı gibi arkadaşım bıçaklar. Grantamı sorun var anlamadım gitti.alpler öyle değil bıçakları bitsede batıyor.heves ettik ünlü güzel diye ama sonuç fiyasko.Bıcakları bitmiş olabilir
Sağol. Bi kontrol edeyim.çizide düz ayarlıyorum yere paralel gidiyor çokta güzel kapatıyo toprağı .ama çizi başında pulluğu indiriyom 2 3 metre sonra batıyo.bizim buralarda yerel markalardan kullanırız hep ama ünlü alayım güzel pulluk ama fiyasko oldu. Hafiff pulluk.ekzantiriginde kayma olmus olabılır ekzantırıgı sabıtleyen vıdalar var baska bır unlu pulluk vidalarının olceleri ıle karsılastırın
Sağol. Bi kontrol edeyim.çizide düz ayarlıyorum yere paralel gidiyor çokta güzel kapatıyo toprağı .ama çizi başında pulluğu indiriyom 2 3 metre sonra batıyo.bizim buralarda yerel markalardan kullanırız hep ama ünlü alayım güzel pulluk ama fiyasko oldu. Hafiff pulluk.
Alpler unluye gore biraz agir. onun icin unluden daha iyi batiyor unlu kotu demek istemiyorum yanlis anlasilmasin. Sert yerlerde pullugu sola yatirarak daha iyi batmasini ve traktorun daha rahat gitmesini saglayabilirsiniz.
Bende biliyorom yatırmasını ama bu sefer de toprağı iyi çevirmiyo.ben bu çiftçiliği 30 senedir yapıyorum yanlış anlaşılmasın.Bende diyorum daha çok yatır ama nerdeeee.
Aynen öyle arkadaşım.saplar hep yukarda.alplerden hiç şikayetim yok.uç demirleri bitiyo artık 3 sene oldu yinede batmam demiyo. Yalnızz çok ağır pullukÜnlü marka pulluk gördüğüm kadarı ile klasik tiplerin hepsi toprağı devirip sap saman üstte kalıyor.alpler tavlı toprakta kaşık gibi çok güzel çeviriyor hemde traktörü fazla zorlamıyor. Fakat yazın hafif kurak olsun uç demirleri de biraz körelsin alpler pulluk toprağa girmemeye yeminli gibi uğraştıriyor.benim kendi tecrübem.
Aynen öyle arkadaşım.saplar hep yukarda.alplerden hiç şikayetim yok.uç demirleri bitiyo artık 3 sene oldu yinede batmam demiyo. Yalnızz çok ağır pulluk
Burada genelde herkes yorum yapar.10 yıldan beri hep aynı.ama tecrübe pazardan kilo ile satılmaz çok pahalıdır.ünlü pulluk klasik modelleri toprağı altüst çevirmiyor.ülkemizde pulluk konusunda gerçektende vahim bir durum söz konusu.Dış ülkeden adam gibi bir pulluk alıp onü kopyalayıp satamıyorlar.pulluk konusu ile ilgili onlarca konu açıldı fakat hala aynı yerdeyiz.çok yazık.firmalar biz bu ürünleri kullandığımız sürece kendilerini geliştirmeyecekler...Burda herkes yorum yapmis ama iki pullugu yan yana koyup kulaklarina baktiniz mi.Benim kullandigim ünlü4lu1e inc alplerden cok cok daha fazla orter sapı.ünlü motoru fazla tutmamakk icin kulaklar soya yapilmisdir.alpler daha dik yapilidir ve topraga batisi daha iyidir.Ama motoru tutar ve yakita bindirir.Ayrica agirligina deginmis herkes uzerine agirlik koymak cokta zor olmasa gerek.
Burada genelde herkes yorum yapar.10 yıldan beri hep aynı.ama tecrübe pazardan kilo ile satılmaz çok pahalıdır.ünlü pulluk klasik modelleri toprağı altüst çevirmiyor.ülkemizde pulluk konusunda gerçektende vahim bir durum söz konusu.Dış ülkeden adam gibi bir pulluk alıp onü kopyalayıp satamıyorlar.pulluk konusu ile ilgili onlarca konu açıldı fakat hala aynı yerdeyiz.çok yazık.firmalar biz bu ürünleri kullandığımız sürece kendilerini geliştirmeyecekler...
Arkadaşım ünlü 10 no alpler 8 no kulakları daha büyük ünlünün ama yine alpler gibi kapatmıyo sapı.motoru tutmuyo orada haklısınız.Burda herkes yorum yapmis ama iki pullugu yan yana koyup kulaklarina baktiniz mi.Benim kullandigim ünlü4lu1e inc alplerden cok cok daha fazla orter sapı.ünlü motoru fazla tutmamakk icin kulaklar soya yapilmisdir.alpler daha dik yapilidir ve topraga batisi daha iyidir.Ama motoru tutar ve yakita bindirir.Ayrica agirligina deginmis herkes uzerine agirlik koymak cokta zor olmasa gerek.
Alplerden ayrılma galiba kardeşler iki firma sahibide.ikisininde yapısı aynı.dik yapılı ve ağır4 lu 8 no aydin pulluk leyland 270 le iyi suruyo
Arkadaşım ünlü 10 no alpler 8 no kulakları daha büyük ünlünün ama yine alpler gibi kapatmıyo sapı.motoru tutmuyo orada haklısınız.