...:::V@LTR@ A95 İÇİ:::...

Ynt: ...:::V@LTR@ A95 İÇİ:::...

bizim motorda fan ayarı klimanın yanında değil direksiyonun sağ tarafında kontağın yanında.... güzel fotoğraflar eline sağlık kuyucaklı ...

Güzel fotoğraflar Uğur. Yolcu koltuğu dışında diğer yerleri güzel ama kabin bana biraz dar geldi. Birde çok yüksek, insanın kafası tavana deyecek nereyse.

güzel resimler Uğur bu Valtraların ekran ve kamerasını Türkiye de mi takıyorlar?
Böyle kamera ve ekran taktıran var mı bildiğiniz? Ben biçerdövere takacamda... Kaç para tutuyor acep?

Güzel fotoğraflar uğur,çaktırmadan sen de çıkmışsın fotoda :D .Kabin içi dizaynı fena değil,benim hoşuma gitti...

_________♥♥♥♥♥♥♥♥__________♥♥♥♥♥♥
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥_♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
____________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________________♥♥♥♥♥♥♥♥♥
__________________♥♥♥♥♥♥
___________________♥♥♥♥
___________________♥♥

ewet mehmet süper bişi bende landiniye taktrmayı düşünüyrum lcd ekran tamamda kamaerayı bulmak zor yaws toza yağmura dayanacak

bizde de a85 war bunlar baya ucuzladı.fakat süper motor üzerinde.......

Valtranın bu serisi hoşuma gitmedi.(Valtra A95 2008 mod. kullanmıştım.)...seri iş yapamıyor...mesela aysan..tırmık..ve ekim işinde yok...ama ağır vitesi güzel......çizel...pulluk.. vs lerde güzel bu yıl çift sıra silaj makinası takmışları sürekli bayılıyor..ama aynı makine ile Same Explorer 95T ondan daha iyi bir iş çıkartmıştı......

Valtranın bu serisi hoşuma gitmedi.(Valtra A95 2008 mod. kullanmıştım.)...seri iş yapamıyor...mesela aysan..tırmık..ve ekim işinde yok...ama ağır vitesi güzel......çizel...pulluk.. vs lerde güzel bu yıl çift sıra silaj makinası takmışları sürekli bayılıyor..ama aynı makine ile Same Explorer 95T ondan daha iyi bir iş çıkartmıştı......

İzerinde orjinalden LDA sinyoktur dan ondan bayiliyordur