valtra a95 5li 14 no pulluk

Ynt: valtra a95 5li 14 no pulluk

eline sağlık güzel paylaşım ben size valtra hakkında birşey sorayım dayım yeni a serisi 102 beygirlik diye biliyorum valtra aldı ama 6 lı pulluğu kaldırmadı traktör servis bekliyorlar sizde yaşadınızmı benzer bir sorun teşekkürler.

aynı traktör ve aynı pulluktan bendede var hidrolik gibi bir sorun yaşamadım şeytan kulağına şyt-*-sa esener pulluğun 6 lısını da taktım 1150 kg onuda sorunsuz kaldırdı

teşekkürler soruma cevap verdiğiniz için onların valtrada sorun var ozaman servis gelince düzeltir

Paylaşım için teşekkürler.. Valtranın maşallahı var, gayet güzel gidiyor da, sanki pulluk arkası biraz yukarda gibi..:)

bilmiyorum ama tel den çekdigim için görüntü biraz iyi degil olabilir pullugun tekerlegini biraz kaldırmak lazım pancar yeri saten

ramazanpullu link=topic=39198.msg343740#msg343740 date=1298065595' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler
valtra güzel gidiyor maşallah video biraz daha yakın olsa daha güzel olcakmış

tel vardı o da iyi çekmiyor ama dijital fotograf makinasıl alaacam o zaman daha güzel çekecem yorum için saol