VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

Ynt: VALTRA TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

yucelsen link=topic=791.msg237173#msg237173 date=1261674193' Alıntı:
ayrıca valtra a85 ile ezdiğim traktörler mf3085, nwholland 85, nwhollan90, jondere 5720, erkunt servet 80 daha saymama gerek yok bunları geçtim tarla sürerken yarışa girdik. yarışacak olan varsa yine yarışırım
yaw yorum güzel herşey süper bişeyden anlamasak senin için dahada güzel olacak ama bizim kullandıgımız valtrada bi fabrika hatasımı varki acaba yoksa senin valtrada uçak motoru felanmı takılı??nasıl gecermiş 3085 gel girelim çifte bakalım.ben 6 lı takıyorum 3085 e valtra ya 5li kullanmasak görmesek bilmesek burda yorumlarla kandıracanız haa

sen algel o 3085 6 pullugu tak kafa keserim bende a75 var bende konya /tuzlukçudanım 13inç 4 takıyoz 3085de aynı pullugu takıyor hemde 2litre üstü yakmakla berber adam aldıgına binpişman

afakan_4277 link=topic=791.msg238827#msg238827 date=1262461576' Alıntı:
sen algel o 3085 6 pullugu tak kafa keserim bende a75 var bende konya /tuzlukçudanım 13inç 4 takıyoz 3085de aynı pullugu takıyor hemde 2litre üstü yakmakla berber adam aldıgına binpişman
ya bana valtrayı anlatma iyi bi motor olsa ben kötü demezdim bende kullanıyorum aynı motordan ben kulaktan duyma laf söylemiyorum.bende var a85 motoru satacam takasa bile girmiyor galericiler sen kalkmışın burda bana valtra anlatıyon o kadar iyi motorduda neden kimse kullanmıyor.85 ten az yakacakmış valtrayı aldık alalı yakmadık mazot koymadık ya tek güzel yanı sadece hızlı gidiyor yolda o kadar.zaten bizde sadece yolda kullanıyoz. zuha-*-s

3085 gelsin yarışacam hem yakıtta hem hızda konya ereğlideyim sanki bilmediğim kullanmadığım motor mf. irtibat tel 0539624080 yarışacak olanı bekliyom canlı tv de getirsinler yanlarında. herkes öğrensin artık valtranın gücünü yakıtını.(millet illaki marka demesin en iyisini bilsin, bulsun, öğrensin) 3085 olan 1000 metrekarede senin traktörün kaç lt mazot yakıyor onu açıklasana???
patoz çekerken saatte kaç litre yakıyor?

yucelsen link=topic=791.msg240036#msg240036 date=1262896592' Alıntı:
3085 gelsin yarışacam hem yakıtta hem hızda konya ereğlideyim sanki bilmediğim kullanmadığım motor mf. irtibat tel 0539624080 yarışacak olanı bekliyom canlı tv de getirsinler yanlarında. herkes öğrensin artık valtranın gücünü yakıtını.(millet illaki marka demesin en iyisini bilsin, bulsun, öğrensin) 3085 olan 1000 metrekarede senin traktörün kaç lt mazot yakıyor onu açıklasana???
patoz çekerken saatte kaç litre yakıyor?
ayagına adammı çagırıyon sen kardeş gel ben motor felan istemem bin gel arabana benim garajımda hem 3085 hem valtra a85 var valtraya sen bin mf yede ben bineyim girelim bakalım arka arkaya.valtranın tek yaptıgı şey yolda hızlı gitmek okadar bana tarla lazım.akşama kadar 2 siyle arka arkaya iş görüyoruz.burda yorum yapıyon hangi gecer hangisi gider diye.boş konuşmayalım lütfen....

Bir kişi bir traktör markasını beğenmiyorsa .1 tipi iyi değil. 2 mazotu çok, 3 falan kişi aldı satamadı.4 ikinci eli düşük.5 kabini dar.6 ikiye bölündü, üçe bölündü.7 sanayiden çıkmıyor.8 az satılıyor.vs.
1 bir markanın çok satılması çok kaliteli olduğunu göstermez. öyle olsaydı yollarda mersede bmv porshe jaguar ve saab gibi otomobillerden başka otomobil olmazdı . 2 x holding geçmiş de A firmasıyla değilde B firmasıyla (montaj ardından imalat) a devam etseydi satış grafiği kesinlikle değişirdi. Bölgemde 40 yıldır kullanılan traktörler var BMC bunlardan bir tanesi bölünüp koptuğunu görmedim. Aynı manzarayı pulluk takmadada görüyoruz eğer küçük traktöre büyük pulluk takdığını söyleyen bir arkadaşa ya toprak yumşaktır deyiveriyoruz, tam tersi büyük traktöre küçük pulluk takana o traktör çekmiyor diyebiliyoruz.
VALTRA ların tek eksiği benim fikrim iyi bir reklam vereklamcıya ihtiyacı var.

rençberçiftci link=topic=791.msg241088#msg241088 date=1263235482' Alıntı:
Bir kişi bir traktör markasını beğenmiyorsa .1 tipi iyi değil. 2 mazotu çok, 3 falan kişi aldı satamadı.4 ikinci eli düşük.5 kabini dar.6 ikiye bölündü, üçe bölündü.7 sanayiden çıkmıyor.8 az satılıyor.vs.
1 bir markanın çok satılması çok kaliteli olduğunu göstermez. öyle olsaydı yollarda mersede bmv porshe jaguar ve saab gibi otomobillerden başka otomobil olmazdı . 2 x holding geçmiş de A firmasıyla değilde B firmasıyla (montaj ardından imalat) a devam etseydi satış grafiği kesinlikle değişirdi. Bölgemde 40 yıldır kullanılan traktörler var BMC bunlardan bir tanesi bölünüp koptuğunu görmedim. Aynı manzarayı pulluk takmadada görüyoruz eğer küçük traktöre büyük pulluk takdığını söyleyen bir arkadaşa ya toprak yumşaktır deyiveriyoruz, tam tersi büyük traktöre küçük pulluk takana o traktör çekmiyor diyebiliyoruz.
VALTRA ların tek eksiği benim fikrim iyi bir reklam vereklamcıya ihtiyacı var.
bu dediklerne katılıyorum diyebilmeyi çok isterdim ama inan reklamla felan olcak şey deil.ben kullanıyorum bu motoru bende alırken hep aynı hikayelri anlatmışlardı aslında iyi motor ama bilinmiyo die.hiç alakası yok eger bi motor iyi olsun alcak adam alır reklamda felan iş yok.

aynı şey zetor içinde geçerli zetorum yok ama onada ön yargılı bakıldığı kanısındayım, çünkü ursus ve üniversalle kıyaslanmasından anlaşılan bu. hal buki çek üretimi alman teknolojisi.

arkadaşlar valtra traktörlerinin çok yaktığını söyleyen arkadaşlar var.. bence piyasadaki en az yakıt harcayan traktörlerden birisi valtra. eğer çok yakıyorsa bir pompacıya gidip motorun yakıt pompasını kontrol ettirebilirler.. özellikle yurt dışından gelen valtralarda bu sorun çıkabiliyor. pompanın ayarları çok hassastır finlandiya hava şartları ile türkiye hava şartları çok farklı.. traktörün yakıt sistemi ayarlanması gerekir.. gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra yakıt ve çekiş gücü ile ilgili hiçbir problem kalmaz. en yakın valtra servisine gidilip sorun çok kısa bir zaman içinde halledilebilir. :8

_çiftçi_ link=topic=791.msg241993#msg241993 date=1263570329' Alıntı:
arkadaşlar valtra traktörlerinin çok yaktığını söyleyen arkadaşlar var.. bence piyasadaki en az yakıt harcayan traktörlerden birisi valtra. eğer çok yakıyorsa bir pompacıya gidip motorun yakıt pompasını kontrol ettirebilirler.. özellikle yurt dışından gelen valtralarda bu sorun çıkabiliyor. pompanın ayarları çok hassastır finlandiya hava şartları ile türkiye hava şartları çok farklı.. traktörün yakıt sistemi ayarlanması gerekir.. gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra yakıt ve çekiş gücü ile ilgili hiçbir problem kalmaz. en yakın valtra servisine gidilip sorun çok kısa bir zaman içinde halledilebilir. :8

denemekte fada var ...... olabilir ..

Arkadaşlar yeni üyeyim üye olmamın nedenide gerçek bilgiye ve teçrübeli insanlara ulaşmak ve bilgiyi paylaşmak

valtra a serisinin özeliklerini paylaşıcam resimleri koyamıyrum nasıl koyacagımı gösteren olursa paylaşırım bilgiye http://www.valtra.com/default.asp?pass=0 ulaşabilirsiniz ama ingilizce

valtra
A Series

Mühendislik Güçlü olmak
Valtra A Serisi son derece güçlü ve güvenilir mühendislik oldu.

Traktör hangi bir midframe olarak yakıt tankı hareket eder ve aynı zamanda ön aks için sürücüyü korumaya yardımcı olur Valtras benzersiz şasi inşaat, özellikleri. Tasarım underframe için iyi bir koruma yüksek yerden sunmaktadır.

Bu, verimli mümkün olduğunca görevleri yürütmek için gereken bir performans sunuyor, hafif ve son derece çevik güçlü traktörü olduğunu. Valtra A Serisi ve motor kendi sınıfında en etkilidir. Valtra A Serisi 3 uyumlu SisuDiesel motorları dayanıklı ve kolay-Tier korumak için kendi sunuyor. A Serisi traktörlerin tüm aralığı da iki tekerlekten çekiş mevcuttur.

Sizin için Avantajları

* Küçük dönüş yarıçapı, çevik
* Uzun dingil mesafesi artar istikrar
* Güçlü yapı
* Ön Good-yükleyici traktör
* Yüksek yerden
* Düz alt
* Sıcak koşulları ve düşük alanlarda (açık kabin modelleri olarak) manoeuvering için uygundur

Models
Valtra A72 n - 54 kW/74 hp
Valtra A82 n - 65 kW/88 hp
Valtra A92 n - 72 kW/98 hp
Open cab models
Valtra A72 L - 54 kW/74 hp
Valtra A82 L - 65 kW/88 hp
Valtra A92 L - 72 kW/98 hp

MOTOR

Valtra A Serisi traktörler ağır üç ve dört silindirli turbo motorlar SisuDiesel gel. Bu motorlar özel bir silindir destek özelliğini artıran güç ve titreşimleri azaltır.
Motorlar yeni bir özellik hava havaya intercooling yanı sıra bir çok daha güçlü hava temizleyici. Motorlarının
3 emisyon seviyesi Tier aşmak.
Tüm motorlarda Bosch yakıt enjeksiyon özelliği. Indüksiyon hava elektrik, hangi temiz emisyon ve iyi başlayan sağlar Önceden ısıtılmış bir
Tüm koşullarda.
Motorların performansı bile ağır iş için tasarlanmış oldu. Yüksek tork yayılması bile ne zaman ve çekme hissedilir olabilir. Yağ motorları için değiştirmek aralıklarla 500 saat vardır.

ŞANZIMAN

A Serisi tamamen senkronize 12F 12 R iletimi mekanik ileri-geri mekik özellikleri ile donatılmıştır. Şanzıman vites aralıkları üç, dört ana ve sürüngen vites içerir. Onun basit tasarımı sayesinde, iletim verimliliği ve güç aktarma derece yüksektir.
Dört tekerlekten çekiş sistemi elektro-hidrolik etkin, ve dört-tekerlek-kırma otomatik olarak fren veya el freni uygulayarak etkinleştirilir. Diferansiyel kilidi de açılabilen ve bir anahtarın fiske de devre dışı.

PTO ve Elektro hidrolik harekete geçirmek bir seçenek olarak kullanılabilir. Mekanik anahtar acil durumlarda kontrol için korunur.

Sizin için Avantajları
# Straightforward powertraın tasarım
# Mükemmel verimliliği
# HiShift düğme-kavrama kontrolü işletilen - debriyaj pedalı basarak kaydeder
# İleri / geri mekik
Çalışma hızları için ideal # oranları
# Dört tekerden fren

Hidrolik
Hidrolik çıkış dakikada 55 litredir. Çalışan hidrolik standart olarak ve ek bir ilave iki vana isteğe bağlı iki vanalar var.

Bağ ve kaldırma kapasitesi 28 veya 33 kN (zaman yardımcı kaldırma silindir) ile donatılmıştır. Elektronik Autocontrol asansör bağlantı kontrollü standart mekanik bağlantı işletilen, ek olarak, bu sınıfta rakipsiz performans sunan mevcuttur.

A 2.5 tonluk ön asansör bağ ve ön PTO da açık kabin modelleri (değil) mevcuttur. Bir özel tasarlanmış ve test Valtra ön yükleyici de A Serisi için kullanılabilir ve fabrikada takılmıştır. A Serisi mükemmel bir ön yükleyici traktör olduğunu.

Valtra AutoControl

* Tam ayarlanabilir konum / derinliği çalışma
* Hızlı kontrolleri / yukarı-aşağı
Direnç ayar çekin *
* Bırak hız ayarı için uygular
* Asansör bağlantı Max yükseklik ayarı
Bağlantı kontrol anahtarı * Lift
* Bırak anahtarı
* Sürücü Denge Kontrol sönümleme sistemi

KABİN

A Serisi tipi seçenekleri: standart kabin, açık bir taksi, bir 155-milimetre alt kabin ve bir hızlandırıcı da taksinin arka pedalı dönüm içeride ek alan bir orman kabin kabin sunar.

Standart kabin, düşük kabin ve orman kabin
Tüm A Serisi kabinler son derece işlevsel ve şık. Büyük kapı ve sağlam yapmak kolları kolay erişim için. Şoför koltuğu kolaylıkla ayarlanabiliyor ve 180 derece döner. Direksiyon ve ayrıca ayarlanabilir, yastıklı bir
tutuş ve hafif kolay için parmaklar yapım.

Kabin tüm ana kontroller ergonomik kolayca ulaşabilirsiniz ve analog çevirir açık bulunan ve okunması kolay.

Elektrik anahtarları ana paneli üzerinde bulunan ve yan ayağını gör. Görüş iletir çok ayağı yerleştirilmesi nedeniyle iyi bir taksinin sağ köşesinde ve önünde eğimli burun için egzoz sütun monte. Görüş taraf için de kolay, dar alanlarda özellikle traktör sürücüsüne yapım mükemmel.

Güçlü standart ısıtıcı ek olarak, kabin ek bir ısıtıcı ile () kabin çatı isteğe donatılabilir. Bu sıcak hava her iki ayak ve üst vücut yönlendirilirsiniz sağlar. Klima da bir seçenek ve kolay temizlik için çıkarılabilir radyatör ile gelir.
Open cab

Ayrıca Valtra A Serisi açık kabin modelleri, yüksek işlevsellik, konfor sunmak ve sürücü için emniyet.

Bir taksi ya bir sabit veya katlanabilir rulo kafes (ROPS) kullanılabilir. Isteğe bağlı bir çatı, güneş ve düşen nesnelere karşı koruma, sabit rulo kafes takılabilir.

Taksiden alt ön duvar yanı sıra kabin içindeki gürültü seviyeleri sürücü etrafında toz azaltır cam özellikleri. Ayrıca motor uzak sürücü gelen sıcak hava soğutma sağlar.

Sizin için Avantajları

* Kompakt ve fonksiyonel
* Şık iç, iyi malzemeleri
* Sürücüler koltuk 180 derece, kalın yastıklı direksiyon döner
* Geniş cam kapı
* Açılış cam isteğe bağlı
* Güçlü çalışma ışıklar
* Variety taksiden tipi seçenekleri
* Mükemmel görünürlük, sütun açık kabin modellerinde) (isteğe bağlı aşağıya doğru bakacak şekilde egzoz egzoz monte

MODEL
Motor
Maksimum güç, kW / hp / rpm *
Maksimum tork Nm / rpm
Silindir sayısı
Kapasitesi, l
Intercooler
Güç iletim
Vites ileri / reverce
HiShift
PTO r / min
Hidrolik
Max kaldırma kuvveti, kN
İlave silindir, KN ile Max kaldırma gücü
Max pompa kapasitesi l / dk

Technical specifications

MODEL A72n/A72L A82n/A82L A92n/A92L
Motor 33DTA 44DTA 44DTA
Maksimum güç, kW / hp / rpm 54/74/2270
58/79/2150 65/88/2270
68/92/2150 75/101/2270
72/98/2150
Maksimum tork Nm / rpm 296/1400
310/1400 324/1400
355/1400 360/1400
360/1400
Silindir sayısı 3 4 4
Kapasitesi, l 3,3 4,4 4,4
Intercooler - -/x -/x
Güç iletim Tam SEKROMEÇLİ
Vites ileri / GERİ 12/12R - 16\8R
HiShift option/-
PTO r/min 540+540E / 540+1000

Hidrolik Ayrı hidrolik yağı. Max. dış hidrolik 24 l. petrol miktarı
Max kaldırma kuvveti, kN 28 33 33
İlave silindir, KN ile Max kaldırma gücü 33 - -
Max pompa kapasitesi l / dk 55 55 55

Ölçümleri

A = Toplam uzunluk
B = Wheel base
C = Genişlik
D = Yükseklik çatı **
E = Yükseklik egzoz boru sonuna
F = Zemin açıklığı (ön aks)
G = Zemin açıklığı (arka, Çeki aksamadan)

Tractor Tyres Rear Tyres Front A, mm B, mm C, mm D, mm ** E, mm F, mm G, mm Weight, kg ***
A72n-2/A72L-2 16.9R34 10.00-16 3957 2244 2137 2655/2590 2506 460 455 3330/3000
A72n-4/A72L-4 16.9R34 13.6R24 4056 2387 2137 2655/2590 2525 442 455 3560/3230
A82n-2, A92n-2 /
A82L-2, A92L-2 18.4R34 11.00-16 3957 2244 2175 2685/2660 2611 495 485 3450/3120
A82n-4, A92n-4/
A82L-4, A92L-4 18.4R34 14.9R24 4096 2387 2175 2685/2660 2645 467 485 3680/3350

ISO 9001 Kalite Belgesi Valtra Inc 12/1993 için

1993 yılı sonunda, Det Norske Veritas örgütü Suolahti tesisi denetlenmiş ve Valtra'nın kalite sistemi doğrultusunda ISO 9001 standardı ile bulundu. Kalite belgesi Aralık 1993 tarihli ve Valtra dünya bu sertifikayı alan ilk traktör fabrikası oldu. Valtra do Brasil SA 1995 yılında ISO 9001 sertifikası aldı. Sisu Dizel A.Ş., Valtra Inc eskiden bağlı bir 1995 yılında da ISO 9001 belgesi aldı.

Agritechnica Altın 11/1997
Mega 8.750 Sigma Güç 'Sum-up-güç-traktörü Agritechnica Fuarı'na Almanya altın madalya DLG (Alman Tarım Derneği) verildi.
Sigma Güç, şimdi HiTech şanzıman ile gelecek nesil 8.950 mevcuttur, modern PTO tahrikli güç PTO 180 hp üretmek için 5,4 tonluk traktörü sağlar uygular.
Sigma Güç ve TwinTrac ile çift kontrolleri bir motor 200 hp traktör kendi rekabet-özel makineler düşünebilir. Tüm yıl boyunca kullanılabilir ve daha düşük sermaye maliyeti bir avantaja sahiptir. Traktör Sigma Güç donatılmış daha az toprak sıkıştırma yaratma çevre avantajı var.
Valtra X Serisi - Show, Elmia İsveç 10/2000 Best

Valtra X Serisi, standart bir traktör mafsallı direksiyon ile donatılmıştır. Çünkü kullanıcı maliyet verimliliği yüksek teklifi Jüri motivasyon: Valtra X Serisi kanıtlamaktadır iyi verilmiştir. Bu geleneksel bir tarım traktörü olan traktör, esnekliği arttırır mafsallı direksiyon, sahip.
Lojistik Ödülü Yaz 06/2000

Yılın Lojistik Şirket Ulaştırma açılış töreninde açıklandı - Lojistik 2.000 sergisi. Valtra ulaştırma ve haberleşme bakanlığı Olli-Pekka Heinonen dan ödül aldı.
Fince Kalite Ödülü 11/1999

Valtra Kasım 1999'da Fince Kalite Ödülü verildi.

Çok, hem kişisel ve Valtras personel ve ortaklar adına, sanayi kategorisinde Fince Kalite Ödülü almak için gurur duyuyorum, Bay Jouko Tukiainen Başkanı ve CEO'su Valtra diyor.

Fince Kalite Ödülü için sürdürdüğü Bizim öncelikli amaç kendi ihtiyacı tanımlamak ve iş operasyonlarını tarif oldu ve Laatukeskus Mükemmeliyet Merkezi Finlandiya için bir profesyonel denetçilerin son derece yararlı geri bildirim almak, amacıyla bizim faaliyetlerini geliştirmek üzere doğru yönde. Itiraf etmeliyim, bu hoş sürpriz indeed.
Sima 2.001 Yenilikçilik Ödülleri 12/2000

Valtra Aires, pnömatik ön tarım traktörleri için aks süspansiyonu için Sima 2001 Yenilik ödülünü aldı.

Bu süspansiyon eşsiz kılan, onun işleyişini doğrudan aks yükü tarafından yönetilir olmasıdır. Hangi yük kayıtları bir seviye sensörü sağlar olan süspansiyon düzenlenir yanıt yapar hava akımı. Mekanik böylece belirli şartlarda ve otomatik hava akımı içine alkol enjekte bir aygıt kullanılabilir kilitlenebilir o bile dondurma işlevi sağlar.

ISO 14001 Çevre Belgesi, 12/2000

Valtra 2000 yılında başarılı bir çevre programı için sertifika aldı. Valtra A.Ş. ISO 14001 standardına göre çevresel programı tasarlamıştır. Det Norske Veritas Valtra Inc 20 Aralık 2000 tarihinde çevre sertifika yayınlanan programın başarısı ve başkanı Hans Fagerström değerlendirildi. Çevre sertifikası 4 Aralık 2000 tarihli idi ve pazarlama, ürün geliştirme, üretim ve hizmetleri kapsamaktadır.
Valtra S Serisi - Traktör 2003 yılı

2002 yılında Valtra S Serisi Tasarım Ödülü Kazanan Altın Traktör seçildi.

OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi 2.003

Valtra operasyonları İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi uygun olarak onaylanmıştır. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, sağlık ve güvenlik konularında tüm şirket içinde geliştirilen devam sağlar. Önemli bir yönü eğitim ve öğretim yoluyla, dolayısıyla refah ve tüm personelin motivasyonunu artırmak güvenlik ve işçiler arasında farkındalık artmaktadır. Bunlar da bizim yetenek daha iyi ve daha güvenli ürün ve hizmetleri müşterilerine sunmak için artar.

Master Cana Award 2004

Valtras Brezilya fabrika countrys şeker kamışı üreticileri tarafından prestijli Master Cana Ödülü verildi. Valtra Hizmet iki kategori: En iyi Traktör ve Satış Sonrası En İyi kazandı.

Valtra C Serisi - Traktör 2005 yılı

En yeni traktör EIMA Uluslararası Tarım ve Bahçecilik Makine İmalatçıları Sergisinde İtalya verilir Her yıl. 2004 yılı sonunda Valtra C Serisi Tasarım prestijli Altın Traktör verildi. Altın Traktör Yıl jüri gazeteciler 15 Avrupa ülkesinden büyük tarım makineleri yayınlar temsil oluşan tarafından seçilmiş idi.

Master Cana Ödülü 2006

Valtra kategorisinde 'En İyi Traktör Üretici Master Cana Ödülü verildi.
İspanya, 2 FIMA sergide Mansiyon / 2006

Valtra N Serisi yeni TwinTrac ters çekiş sistemi ile donatılmış FIMA sergide Mansiyon kazandı. Yargıçların masasına göre, TwinTrac ve ergonomi, ve sistem mükemmel iş verimliliğini artırır. TwinTrac ters sürücüsüne benzersiz özellikleri Valtra tarafından sunulan biridir.

Master Cana Ödülü 2005

Valtra kategoride 'En İyi Traktör Üretici Master Cana Ödülü'nü aldı ve Servisi. Valtra üst üste beşinci yıl bu prestijli ödülü verilmiştir Satış Sonrası İyi.

Iki gümüş Yenilikler Ödülleri Agritechnica 11/2007 de

Valtra Agritechnica 2.007 Autocomfort yarı aktif kabin süspansiyon ve dönüm Valtra LHLINK ön bağlantı yeniliği gümüş madalya verildi.

Autocomfort yarı-otomatik olarak farklı sürüş koşullarına ayarlar aktif kabin süspansiyon sistemi. Sistem elektronik kontrollü amortisör, bir konum sensörü ve traktör bir CAN veriyolu üzerinden bağlı bir kontrol ünitesi oluşur.

Yenilikçi LHLINK ön bağlantı traktör çerçevesine dikey pivot tarafından bağlantı istenilen miktarda ön tekerlekler ve hatta bağımsız ön tekerlekler ile açmak için izin vermektedir. Valtra LHLINK ön bağlantı birlikte büyük Fince parça tedarik LH ve Afcon Oy Oy, Lift ile geliştirilen bir orman teknoloji ve Ar-Ge şirketi tarım.

Master Cana Ödülü 2007

Valtra kategorisinde 'En İyi Traktör Üretici Master Cana Ödülü verildi.

Daha Valtra Autocomfort 2008 Ödülleri

Valtra Autocomfort İspanya FIMA sergide tanıma aldığını ve Polonya (2008) Polagra sergide. Yarı zaten Agritechnica 2007 vasıl yenilik için bir gümüş madalya aldı aktif kabin süspansiyon sistemi.

Valtra T202 Doğrudan uluslararası kabul görmüş

Yenilikçi CVT şanzıman ile Valtra Doğrudan traktör yaygın sonbaharda 2008 yılında bu yana kabul edilmiştir. Kasım ayında Norveç önde gelen tarım dergisi Bedre Gardsdrift ile 2.009 okuyucuları yılın T202 Doğrudan traktör oy verdi. Ocak 2010 yılında traktör aynı zamanda prestijli Agro + Budapeşte, Macaristan sergide Mashexpo ödül aldı.

arkadaşlar site ingilizce türkçe cevrilmeye çalışıldı elimdeki bilgiyi resimli bir biçimde gösterebilecek arkdaş varsa irtibata geçsin tarihcesindende paylaşmak isterim ülkemize nasıl girdigi vs bilgiler
erkut_303@hotmail.com

Valtrayı ne kadar sevmesenizde bence fiyatına ve özelliklerine göre süper bir traktör.Unutmayın üzerinde sisu motor var...

yucelsen link=topic=791.msg237171#msg237171 date=1261673657' Alıntı:
bende valtra a85 var çekişi düşük diyenler istediği motoru getirsinler halatla takalım hangisi çekecek emsali traktör olsun yani 85-90bg marka farketmez herşeyde yarışırım valtranın üzerine traktör yok. hem onlardan az yakar hem hızlı gider. çok sağlamdır..
yakıtı fazla diyenlerde çekmiyo diyenlerde hikaye okuyolar. bizim burdaki traktörlerin alayını geçiyom.
sana su an sadece gulebılıyorum yasen tumosanı gormemısın yada sesı oralara kadar gelmemıs ızle vıdeoyu bu gun eklenmıs tumosan valtra vıdeosu valtra kopmus ortadan yaf enkazı kalmıs tomoya dayanırmı hıc )))

yukeritarim link=topic=791.msg250474#msg250474 date=1265744980' Alıntı:
sana su an sadece gulebılıyorum yasen tumosanı gormemısın yada sesı oralara kadar gelmemıs ızle vıdeoyu bu gun eklenmıs tumosan valtra vıdeosu valtra kopmus ortadan yaf enkazı kalmıs tomoya dayanırmı hıc )))
Bu konu valtra hakkında görüşleriniz,tümosan hakkında değil.Konuyla ilgili yorum yapın.

tümo 20yıl geriden geliyor dostum sen fiii tarihten bahsediyorsun güldürme 1990 model tümoyla 2010 model tümoyu bi karşılaştır sonra konuş bence tümo hakkında turbosu bile çakma olan fabrika tarafından turbosuz çıkan bir motordan bahsetin farkındamısın haaaa