vario

Ynt: vario

abi bide traktör piyasası adlı bi program başlıyacak sizmi talep ettiniz yoksa :)

posoflu link=topic=51684.msg525283#msg525283 date=1328023819' Alıntı:
abi bide traktör piyasası adlı bi program başlıyacak sizmi talep ettiniz yoksa :)
gördüm ben o programı bugün hayvan pazarı programı tarzı saati lastik durumu vs söylüyorlar belki internet kullanmayanlar için faydalı olabilir ama ilanlar zaten internetten alındığı için bizlere bir faydası yok :)

nailyetek link=topic=51684.msg525280#msg525280 date=1328023720' Alıntı:
Carraro iyi seçim olur o zaman, hemde eco serisi çıkmış olur. Levyeli..Bende merakla bekliyorum da, sanki o programın ipucunu biz verdik gibi. Bursa Fuarında Mehmet Beyle sohbet sırasında Trakkulüpten ve içeriğinden bahsetmiştik.:)
o zaman biri fenota biner hem ergutu hem de fenodu idare eder nasıl olsa sistem fenotta hazır şanzımanlar da ortak olunca tamam olur bu iş :D

Belki mercedes üretiyo olabilir öle bişe varsada sözleşme bitiyosada fent bi tesis açar onuda kendi üretir fent için zor değil :D

Ağır Abi link=topic=51684.msg525315#msg525315 date=1328025605' Alıntı:
Bugünlerde fenot konuları gündemden düşmüyor :)
yeni nesil fenotcular geliyor eski gruptaki kişilerin yerine yenilerini yerleştirip fenot fırtınasını başlatacaz bu sefer daha kalabalık bizzat kendi procem ;D bakıyorum ertaçın gönlü var fenotta bizim topraklardan volkanla barışı da alırız yanımıza cihan bladerle muhtar da var sen de katıl aramıza boşla az odayı :D bu sefer site başka mahalleye gider biz kalırız kesin garantili ;D

Çağrı link=topic=51684.msg525321#msg525321 date=1328025813' Alıntı:
yeni nesil fenotcular geliyor eski gruptaki kişilerin yerine yenilerini yerleştirip fenot fırtınasını başlatacaz bu sefer daha kalabalık bizzat kendi procem ;D bakıyorum ertaçın gönlü var fenotta bizim topraklardan volkanla barışı da alırız yanımıza cihan bladerle muhtar da var sen de katıl aramıza boşla az odayı :D bu sefer site başka mahalleye gider biz kalırız kesin garantili ;D

Ben tövbeliyim da bulaşmam bu mahbbetlere ve daha yanından bile geçmem o motorun :D

bence dogru degildir abi çünkü 2013 yılından itibaren valtra nın bütün serileri vario şanzıman olacak

Vario şanzımanın eline hiçbir mekanik şanzuman su dökemez arkadaşlar.

aslıda çinliere bir tane fendt gönderecekler.3 ay sonra bir gemi dolusu fendt geri gönderirler.üretim sorun değil sadece standartalı belirlesinler.

kom*-* ıuy*u-*