vatra a95 in yakıtı nasıl arkadaşlar??

Ynt: vatra a95 in yakıtı nasıl arkadaşlar??

kardeş daha bugün sıfırını aldım.kullananlar 1.5 in altında diyor ama en kısa zamanda en doğrusunu yazarım.almatı düşünüyorsan hiç tereddüt etme al derim.

kol gibi yakıyo sen en yakın zamanda bir petrolle anlaşmaya bak yada kendin bir istasyon aç allah kolaylık kesene bereket versin

senin icin yakit sorunsa ufak tefek ara islerinde biraz Sıkıntı yasayabilirsin ama diger yonleriyle kesinlikle memnun kalirsin

Yalan yok agalar çok yakıyor ben 4 lü 12 numaralı pullukla dönüme 3.5 litre mazot yaktığımı hatırlarım ;)

5 li 14 numara pullukla çok sert tarlada( kesekleri traktör üzerinden geçerken kıramadı) 2000 metre karede 3,5 lt aynı pullukla tavlı tarlada 2,5 lt yaktı. burada yalan söyleyecek halim yok. ızgara veya kazayağı gibi aletleri mümkün olduğunca büyüğünü bağla 32lik ızgara veya 13 kazayağı ufak geliyor az yer götürünce biraz yakıyor. yol meselesine gelince tam gaz giden hangi traktör az yakıyor acaba merak ettim. 4. vitesle 18 gazla bu zaten yeterince hızlı gidiyor 18 gazla 30km falan hız yapıyor. nekadar gaz okadar yakıt. şunuda söyleyeyim tarla sürerken bundan daha az yakan traktör bizim köyde yok. ağır toprakla iş yapıyoruz nh lar mf ler bizim köyde en az 4.8 lt yakıyor 2000 metre karede. nh ve mf ler az yakıyor diyen kendi kullandığı için fena şekilde atıyor

fazla yakıyorlar yaa ;D Bizde vardı :D ekipmanı büyütürsen az yakar ;)

kardeş on numara traktör bilen bilmeyen konuşuyor valtra her halikarda nh tan az yakar toprak yapıları farkeder bizde ilk sene 1500 ikinci sene 1400 iki senedir 1300 gr yakıyor a 95 4500 saatte maşallahı var. ben 25000 saatte daha revizyon görmemiş valtra gördüm üstünde sisu motor var fiyatıda uygun
*098*- *098*- *098*- ok-*-s ok-*-s ok-*-s oap*-s oap*-s oap*-s

2011 model a95 kullanıcısıyım 5li 14 pullukla dönümde 1.7 litre yakıyor.Motor daha 550 saatte servis bu yakıtın dahada düşecegini söyledi deneyip görücez..