Vista ile Hamachi calismiyor[çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bende vista home var hamachiyi indirdim kurmayi denedim hata verdi. Vista ile uyumlu hamachi varmidir ?

: : Vista ile Hamachi calismiyor

Istedigim sekilde degil hicbir turlu oynayamiyorum :)

Hamachiyi filan kurdum oyunda gerekli olanlari da yaptim refresh diyorum kimse cikmiyor.Hamachide aglara katildim ama cevrimdisi olduklari icin mi baglanamiyor ?

: Vista ile Hamachi calismiyor

ksk_mysti link=topic=1633.msg14908#msg14908 date=1204830807' Alıntı:

Hamachiyi filan kurdum oyunda gerekli olanlari da yaptim refresh diyorum kimse cikmiyor.Hamachide aglara katildim ama cevrimdisi olduklari icin mi baglanamiyor ?

Tabiki çeviirm dışı oldukları için, öne çevirim içi birini bul, ikinizde aynı ağa girin, Hamachi ' de buluşun. İlk denemende bu iş olmaz, ümidini kırmak istemem ama baya bi uğraşacaksın, zira ben bir aydır hergün deniyorum anca yeni oynayabildim ve şuanda oynayamıyorum nedense. Kafasına eserse girersin. :)

: : Vista ile Hamachi calismiyor

MTI link=topic=1633.msg14912#msg14912 date=1204832168' Alıntı:
ksk_mysti link=topic=1633.msg14908#msg14908 date=1204830807' Alıntı:

Tabiki çeviirm dışı oldukları için, öne çevirim içi birini bul, ikinizde aynı ağa girin, Hamachi ' de buluşun. İlk denemende bu iş olmaz, ümidini kırmak istemem ama baya bi uğraşacaksın, zira ben bir aydır hergün deniyorum anca yeni oynayabildim ve şuanda oynayamıyorum nedense. Kafasına eserse girersin. :)

Benim pc hem vista hem laptop hem de dili ingilizce o yuzden cok sinir oluyorum sagolsun arkadas bulmus hamachinin vista versiyonunu.

Soru sormadan gecemicem :d

Aradim ama yeterli bilgi bulamadim. Siloya nasil dolduruyoz ne dolduruyoz :p satarken kantarin ustune ciktim 48000 yaziyodu agirlik heralde ama satamadim yola savurdum hepsini ;D

: Vista ile Hamachi calismiyor

biraz araştırma yaparsan bu soruların cevabını mutlaka bulursun çünkü bu sorular çok soruldu

Ynt: Vista ile Hamachi calismiyor

kardes senın vistaya benımkıde vısta senın kı oyunu demo olarak mı sayıyor benimki öyle sayıyorda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...