yardım arkdaşlar balyaları toplayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadaşlar balya yaptıktan sonra balyaları toplayamıyorum lütfen yardım :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s

Ynt: yardım arkdaşlar balyaları toplayamıyorum

önünde kepçe olan traktörü aldın mı???? veya balya romorkunu mu yanlış aldın??

yyyaaa önünde kepçe olan balya traktörünü kepçeyi indiriorum olumuyo toplamıyor

önünde kepçe olan balya ya traktörünü alıyorum,,balya yaptıktan sonra kepçeyi indiriyorum olmuyor balyaları toplamıyor

5 e basıyorum bişey aşağıya iniyor ama dişler açılmıyo sanırım hangi tuşla acılıo

3 ve 4 hiç bir şeyi açmıyor 5 e basınca kepçenin önündeki küçük demirgibi şey biras açılıyor gibi aşağıya iniyor gibi oluyor ama yine olmuo

arkaadaşlar lütfen yardım edinnn

arkadaşım olabilcek sorunların hepsini yazdık daha ne yapabiliriz ki?

peki önünde kepçe olmayan balya makinasıyla yapsam onu nasıl çekcem

arkadaşım birincisi flood yapma ikincisi siteyi biraz araştır eğer msj yazcaksan değiştir butonu var o süs olarak orda değil ara butonu da süs değil millet aradığını bulsun da konu kirliliği olmasın diye simtarctor oyunuyla ilgili herşey var bu sitede ama araştır herşeyi önüne bekleme hatta bak taha arkadaşımız uğraşmış her makinenin nasıl kullanılacağını ne işe yaadığını anlatmış bu linkten ulaşabilirsin http://www.trakkulup.net/index.php/topic,980.0.html

ARKADAŞIM SİTEDEKİ HERŞEYİ BAKTIM OLMUYO BÜTÜN ŞEYLERİ DE OKUDUM YOK OLMUYOR İŞTE YARDIM ETMİCEKSENİZ ETMEYİN

Bazen öyle sorun olabiliyor. Benimde başıma geldi bir kaç kere, taşırken bahçenin ortasına düştü bir daha alamadım. Sonra hep öyle kaldı, oyunun böyle ilginç sorunları var.

bence arkadaşımız önüne kepçe kovasını takmayı unuttu 4 e bassa dişler kesin açılır çiftliğin bahçesinde kepçe kovası var onu takıp dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...