Al bir tumosan düşük saatte olsun basin agrimazMerhaba, bu yıl hayvancılık ile uğraşmaya başladım. 4 adet hayvan bulunuyor. Tarlada ot biçim ve ekin ekmek için kullanmak üzere traktör almayı düşünüyorum. Sıfır 4x4 new holland inceledim geçenlerde hoşama gitti. Bunun dışında marka model önerisi olan var mdır?
2018 model , 1200 saatte, 8085 klasik kasa traktör krank kesti , sanayide yatıyor.Al bir tumosan düşük saatte olsun basin agrimaz
2018 model , 1200 saatte, 8085 klasik kasa traktör krank kesti , sanayide yatıyor.
Hiç ariza yapmayan traktörmü var zorlarsanız hepsi ariza çıkarır krank kesmek ne anlama gelir bilmem bizim traktör deutz bi arızasını görmedim 6 senede şükürler olsun2018 model , 1200 saatte, 8085 klasik kasa traktör krank kesti , sanayide yatıyor.
Başlangıç olarak new holland mavi renkli ortadan vitesli 55 56 veya 65 56 bakabilirsin, fazla para vermek istemiyorsan ama 60 beygir sınıfında bir traktör almak istiyorsan fiat 65 46 yada 70 46 olabilir. Eski değil sıfır almak istiyorsan new holland ın üretmekte olduğu tt4.xx serisine ve 56 serisine bakabilirsin.Merhaba, bu yıl hayvancılık ile uğraşmaya başladım. 4 adet hayvan bulunuyor. Tarlada ot biçim ve ekin ekmek için kullanmak üzere traktör almayı düşünüyorum. Sıfır 4x4 new holland inceledim geçenlerde hoşama gitti. Bunun dışında marka model önerisi olan var mdır?