Yeni besi Çiftliğimiz

Evimin penceresinden tesisinizi görüyorum sanırım. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tez zamanda hayırlı kazançlar nasip etsin.

Selam arkadaslar
Nisan gibi benimde bir ahir yapma niyetim var. Demirlerini aldim 20 lik I demir den cati makaslarini yapicam en 12 metre boy 27 m olucak tamamen kapali olucak.catiyi trapez sacdan yapmayi planliyorum ama terlemeyi onlemek icin nasil bir izalosyon kullanacagimi bilmiyorum. Birde bu olculerde elinde proje olan veya fikri olan arkadaslardan yardim bekliyorum bagli sistem dusunuyorum.mallar mandofon kirmasi serbest sistemde sorun yaşarim korkusuyla bagli sistemi tercih ediyorum. Öneri ve görūslerinizi bekliyorum. Tesekkurler

Selam arkadaslar
Nisan gibi benimde bir ahir yapma niyetim var. Demirlerini aldim 20 lik I demir den cati makaslarini yapicam en 12 metre boy 27 m olucak tamamen kapali olucak.catiyi trapez sacdan yapmayi planliyorum ama terlemeyi onlemek icin nasil bir izalosyon kullanacagimi bilmiyorum. Birde bu olculerde elinde proje olan veya fikri olan arkadaslardan yardim bekliyorum bagli sistem dusunuyorum.mallar mandofon kirmasi serbest sistemde sorun yaşarim korkusuyla bagli sistemi tercih ediyorum. Öneri ve görÅ«slerinizi bekliyorum. Tesekkurler

Kopuk izalasyon kullanabilirsiniz
Fiyat araştırması yapın sandviç panel bazı durumlarda daha uygun oluyor ..
http://www.tekizolasyon.com

Bursadan yazıyorum. Mümkünse besi çiftliğiyle ilgili sormak istediğim şeyler var. Sektöre girmeyi düşünüyorum. Deneyimlerinizi genç girişimciyle paylaşırsanız çok sevinirim. Size nasıl ulaşabilirim