Yeni Tillerimiz

İlk defa kullanacağız bakalım nasıl olacak
Fiyat 9000tl
35 ayaklı çift merdaneli Döşemeler balikesir
6ab84fa3c4772700b78e164f286389fd.jpg
1bb005a6b3bbc08cb210c1ac2d3918aa.jpg
f90eedfe8ea700db740ce42467f37ce8.jpg
bb3110a4a934d03b361fc5febfb3d1f2.jpg
9b241f2011115726b8abc9c954bf9d98.jpg
dc170fb744d049257c9769efd2741fd2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yeni tiler imiz ill

hayırlı olsun güle güle kullanın,
yalnız S ayakların içinde sanki bir parçası eksik gibi geldi bana...
gövdeye bağlı olan yerdeki kavisin içinde bir paça C şeklinde demir daha oluyor, fazla bükülünce ona temas ediyor, kökünden kırılmıyor böylece...
onu bi araştırın

Hayırlı uğurlu olsun bizde döşemenler 29 ayaklı kullanıyoruz çok memnunuz tek sıkıntısı ayak bağlantıları eski tip gevşeme yapıyo ama bizde sizinkiler gibi yeni bağlantıya çeviricez

hayırlı olsun güle güle kullanın,
yalnız S ayakların içinde sanki bir parçası eksik gibi geldi bana...
gövdeye bağlı olan yerdeki kavisin içinde bir paça C şeklinde demir daha oluyor, fazla bükülünce ona temas ediyor, kökünden kırılmıyor böylece...
onu bi araştırın
Hangi parça acaba bende acemiyim biraz bu konuda yardımcı olsanız sordum bizim burda herkes bunu tercih etiler

Ekli dosyayı görüntüle 17625
S bacağa dikkat edin çift kat demir sizin aldığınız tek kat. Çift katlı daha sağlamdır kolay kolay kırılmaz

evet ben de bunu kastettim.
ayakları gövdeye bağlayan yerde S bacağın üstteki kıvrımının içinde bir tane C şeklinde demir var.
kullanırken ayak bir yere takıldığında geriye esniyor, o ikinci demire değince biraz daha kuvvete karşı koyabiliyor.

Arkadasin aldığı dosemenlerin mini tilleri kultivator modeli değil dikkatli inceleyin o genişlikte kultivator ayağı olmaz. Hayırlısı olsun arkadasim

evet ben de bunu kastettim.
ayakları gövdeye bağlayan yerde S bacağın üstteki kıvrımının içinde bir tane C şeklinde demir var.
kullanırken ayak bir yere takıldığında geriye esniyor, o ikinci demire değince biraz daha kuvvete karşı koyabiliyor.
Evet kardeş ben bugün bayiyle konuştum o bahsettiğiniz c şeklindeki demirin olduğunu istediğimiz zaman takabileceğimizi söylediler o demirin olmamasının sebebi pamuk mısır yerlerinde kök ve saplarin önüne toplanmamasi için takilmadiğini ve bölgemizde genellikle ikilemede kullanılacak olmasından dolayı takilmadiğini söylediler istediğimiz zaman takabileceğimizi söylediler.

Katlamali degil sanirim caddede biraz zor gidersn hayirlisi olsun mevki mevki degisiyor aletler bizim buralarda yayli tirmik denilen aysanlarda c seklinde esnemede kirilmasin diye demirler var