Hangi parça acaba bende acemiyim biraz bu konuda yardımcı olsanız sordum bizim burda herkes bunu tercih etilerhayırlı olsun güle güle kullanın,
yalnız S ayakların içinde sanki bir parçası eksik gibi geldi bana...
gövdeye bağlı olan yerdeki kavisin içinde bir paça C şeklinde demir daha oluyor, fazla bükülünce ona temas ediyor, kökünden kırılmıyor böylece...
onu bi araştırın
Tek ayak nasıl normal ayaklar bu değilmiHayırlısı olsun aysan ayakları nın tek kat tercih etmenizin sebebi nedir çift kat ayak daha sağlamdır
Ayakları saseye bağlayan parçadan bahsediyorum ama sizinki zaten yeni sistemHangi parça acaba bende acemiyim biraz bu konuda yardımcı olsanız sordum bizim burda herkes bunu tercih etiler
Ayakların kıvrım sayısından bahsediyorlarTek ayak nasıl normal ayaklar bu değilmi
Bizim burda Taş yok bide ikilemede kullanılacakEkli dosyayı görüntüle 17625
S bacağa dikkat edin çift kat demir sizin aldığınız tek kat. Çift katlı daha sağlamdır kolay kolay kırılmaz
Ekli dosyayı görüntüle 17625
S bacağa dikkat edin çift kat demir sizin aldığınız tek kat. Çift katlı daha sağlamdır kolay kolay kırılmaz
Evet kardeş ben bugün bayiyle konuştum o bahsettiğiniz c şeklindeki demirin olduğunu istediğimiz zaman takabileceğimizi söylediler o demirin olmamasının sebebi pamuk mısır yerlerinde kök ve saplarin önüne toplanmamasi için takilmadiğini ve bölgemizde genellikle ikilemede kullanılacak olmasından dolayı takilmadiğini söylediler istediğimiz zaman takabileceğimizi söylediler.evet ben de bunu kastettim.
ayakları gövdeye bağlayan yerde S bacağın üstteki kıvrımının içinde bir tane C şeklinde demir var.
kullanırken ayak bir yere takıldığında geriye esniyor, o ikinci demire değince biraz daha kuvvete karşı koyabiliyor.