[size=12pt]Şu anda hali hazırda yumurta tavukçuluğu ile uğraşmaktayız.Orta kapasitede devam ediyoruz.Bir yandan da tarım ve hayvancılık işi için 3-4 yıldan beri araştırma yapmaktayız.100 dekara yakın ekim yapıyoruz yonca-silaj fiğ ekiyoruz.
Büyükbaş için yonca ihtiyacımız oluşacak ve ben 6-7 aydan beri rulo balya ve bunun streçlenmesi ile ilgili araştırma yapmaktayım ve bilgilerimi daha da geliştirmek için fikirlerinize ihtiyacım var.Bu konu hakkında bilgisi olan ya da rulo balya makinası kullanan üyelerimizden bilgi almak ve bu konu altında herkesin fikir edinmesini sağlamak istiyorum.Daha önce bir konu açılmış fakat ben daha derli toplu olması adına bu konuyu açmak istedim.
-Bu makinaları almak ne kadar mantıklı (maddi açıdan amortisman süresi vs..)
-Başkalarının ürünlerini de paketleyebilir miyiz?(Normal balya makinalarına karşı çalışabilir mi?)
-Makinalar kaç tl civarında?
-Kaç hp ' lik traktör gücü istiyor?
-Normal kare balya ile arasında kaç kg fark oluyor?
-Aklıma gelmeyen avantaj ve dezavantajlardan bahsederseniz..
[/size]
Büyükbaş için yonca ihtiyacımız oluşacak ve ben 6-7 aydan beri rulo balya ve bunun streçlenmesi ile ilgili araştırma yapmaktayım ve bilgilerimi daha da geliştirmek için fikirlerinize ihtiyacım var.Bu konu hakkında bilgisi olan ya da rulo balya makinası kullanan üyelerimizden bilgi almak ve bu konu altında herkesin fikir edinmesini sağlamak istiyorum.Daha önce bir konu açılmış fakat ben daha derli toplu olması adına bu konuyu açmak istedim.
-Bu makinaları almak ne kadar mantıklı (maddi açıdan amortisman süresi vs..)
-Başkalarının ürünlerini de paketleyebilir miyiz?(Normal balya makinalarına karşı çalışabilir mi?)
-Makinalar kaç tl civarında?
-Kaç hp ' lik traktör gücü istiyor?
-Normal kare balya ile arasında kaç kg fark oluyor?
-Aklıma gelmeyen avantaj ve dezavantajlardan bahsederseniz..
[/size]