YOOOK ARTIK FENDT İ DE KOPYALAMIŞLAR

Ynt: YOOOK ARTIK FENDT İ DE KOPYALAMIŞLAR

FENOT u biliyordumda FENDIT ilk defa duydum gördüm ne çok uğraşıyorlar makinayla VARIO yuda taklit edecekler yakında ama geriden

aha FEDNT valtrayı taklit etmiş ... :) bizim motoru artık kimseye göstermeyecem her ab taklit edilebilir ...

569988_s.jpg

paylaşayım dedim, fendt benzeri(?) bir traktör 'Fenot'. 1976 model. yer celal köyü, kars. sap toplamaya giden köylüler...

Arkadaşlar bu photoshop ürünü. Fakat yakında Valtra ' nın yeni S serisi çıkıyor. Bilin bakalım üzerinde ne var. Tabikide burdaki yazılarda biraz dalga geçtiğiniz olayı gerçekleştirmişler. Vario şanzımanı Valtra ' ya koymuşlar. 10 Ekim ' de Avrupa Bayilerinde yeni S serisini görebilirsiniz. 360-380Hp Sisu Dizel motorlu, MF platformlu, Vario şanzımanlı ve Valtra dizaynı olacağı söyleniyor..... Bakalım dedikleri gibi bir traktör mü???

alipasalierkan link=topic=7255.msg76319#msg76319 date=1221654361' Alıntı:
Arkadaşlar bu photoshop ürünü. Fakat yakında Valtra ' nın yeni S serisi çıkıyor. Bilin bakalım üzerinde ne var. Tabikide burdaki yazılarda biraz dalga geçtiğiniz olayı gerçekleştirmişler. Vario şanzımanı Valtra ' ya koymuşlar. 10 Ekim ' de Avrupa Bayilerinde yeni S serisini görebilirsiniz. 360-380Hp Sisu Dizel motorlu, MF platformlu, Vario şanzımanlı ve Valtra dizaynı olacağı söyleniyor..... Bakalım dedikleri gibi bir traktör mü???

Bakalım görelim derim bunun hakkında bir link varmı