Zetor ormanda

Ynt: Zetor ormanda

Sinopta 1 tane idi yeni 2 oldu galiba zetor sayisi.. eski kasa 7441 ile 6441 var bildigim:) zor ama belki denk gelmistir.. dogrudur sizin oralarin duzu bile egri gozumle bizzat gordum:)

hiç görmedim abi merkeze baya uzağım 70 km kadar. gözünle gördüysen anlatmaya gerek yok durumu çok güzel anlatmışsın:)

Samsun fuarina geldim.. yakin dediler sinop.. hic te 6akin degilmis.. bi iki gece yattik iste.. denizin dibinde kale kalintilari vs bi gezdik oylece:)

Tam emekli kafa dinleme yeri.. kucuk yerleri severim.. samsundan daha huzurlu derim..

Ferrari ile mi 45 dk.. :) yakin ama bana cokvyakin gelmedi.. belki ilk olusu belki yol yorgunlugu.. ama gormeyen bi gitsin sinopa derim..
eski kasa 70 bg civari.. patinaj huyu az degil.. normal sartlarda cok cok az zetorda.. agir devirler paletli tadinda.. lastiklere dikkat en ufak bu tık yok.. pati yok:)