ZETOR TRACTOR SHOW - 2014

Ynt: ZETOR TRACTOR SHOW - 2014

Umut abi bu youtube yasağı yüzünden hiçbir şey izleyemez oldum. Ahali cayır cayır video paylaşıyor, biz izleyemiyoruz. Ne yapacağız?

isyankar1985 link=topic=74643.msg878922#msg878922 date=1397281667' Alıntı:
Umut abi bu youtube yasağı yüzünden hiçbir şey izleyemez oldum. Ahali cayır cayır video paylaşıyor, biz izleyemiyoruz. Ne yapacağız?

valla bi yolu-kolayı vardırda biz çok bilmiyoz.. sağolsun Yılmaz bi akıl verdi ama çok bilmediğimden uğraşmadım.. biraz daha bekliycez artık..

benimde paylaşmak istediğim 7441 videoları var..

eğer google chrome kullanıyorsanız yanlış bilmiyorsam zenmate chrome diye bi eklentisi var chrome un google a girip zenmate chrome yazdığınız zaman geliyo 5 dk sürmüyo eklentiyi kurmanız onu kurduğunuz zaman izleyebiliyorsunuz abi. sağ üst köşede De eklentinin simgesi geliyo futbol takımlarının arması gibi üçgenimsi bi simge ona tıklayıp açılan pencerenin sağ altındaki on/off butonuyla da girip giremeyeceğinizi kontrol edebilirsiniz on konumunda izin veriyo ve girebiliyorsunuz saygılar...