ZETOR cu'lar nerede

Selam lar ..
Zetor bölümü uykuya geçmiş..
IMG-20201013-WA0005.jpg
20200901_142820.jpg

Her geçen gün Zetor'cuların safları seyrekleşiyor
Satanların müşterisi Koç traktörmüş oda dışarı satıyor deniliyor
5 sene sonra kalmaz gibi Zetor
Distribütörleri sağlam olsaydı tutunurdu piyasada
Solis bile piyasa yaptı kendine
Böyle kemik gibi bir traktör piyasada silindi yazık oldu

selamlar..
YEdek parçanın teminindeki sıkıntı ve piyasadaa hakettiği fiyatları bulamaması yüzünden ülkemizde çoktutulmadı haklısınız...
ama bu zetorun kötü yada dayanıksız olduğu anlamına gelmez..
yurt dışı macerası olmadan evvel biz bu motarları yerlinin yarı parasına alıyorduk..balkanlar ve doğu avrupada çok yaygın olduğundan türkiyedeki yanlış satış politikalrı yüzünden fiyatların dip yapmasıyla (dünyada en ucuz türkiyede de idi..) tamamına yakını onlar aldı götürdü.hemide çok ucuza şuan yükseldi biraz.
yedek parça temini konusunda edirne ve gümülcüne bağlantısından çok sorun yaşamadım ben kendi adıma fakat euro nun artmasıyla ve covit den dolayı şuan ssıkıntılı durum var ..ön firen diski debriyaj balata ve merkezleri hep revizyon ile gidiyoruz 6 aydır ön fireni dün akşam taktım disk yoktu bursada bir arkadaş döktü benim için saolsun.
VAkit oldukca biraz foto video paylaşmak isterim renk olsun hem de çoktandır ziyaret edememişttim trakkulubu.ama öyle baki gibi çok idda edip tartışma çıkaramam onu söyleyim baştan çok yakmasada işine göre zora gelince saatde 10 lt leri geçiyor benimki ortalama 7 9 arası gider.
benim tek iddiam olur önce fiyat çekiş ve yakıt konusunda kıyaslama yapıldığında bu piyasada yine başka motor almam ben 106 hp benim motor 100 binini altında bu çok komik bi rakam solis bile daha pahalı dır sanırım.
bende birde başak 2060 var bu arada o iyiy oldu 106 yatarken baya işe yarıyor.yoksa zordu işimiz şuan kolların elektonik paneli arızalı onunla uğraşıyorum tek elektronik yeri orası sürekli orası bozoluyor:)

Dediğim gibi ara ara uğramaya çalışacağım. toptan bi cevap olsun dedim selamlar saygılar..
bugün rygarass yeri hazırlayacağım yağmurlardan önce dikmamaiz lazım. kolay gelsin hepinize ..

Zetorcular motorcular

Aleykümselam.
Zetorcular mı?
Aman dim halkı kışkırtmayalım.:D
Evet ya, bi zaman zetor konusunda ne hararetli tartışmalar olurdu, kolay gelsin hayirli isler
New hollandcılar burda her zaman zetorcular mazide kaldı biraz [emoji4]
Kolay gelsin abi eski zetorculardan kim kaldı
Zetor efsane olarak kaldı
Aleyküm selam , Osman Amca.
Enter'ciler geldi. :cool:
Zetor bölümünün çok aktif olduğu zamanlarda bizim köyde toplam 2 tane vardı zetor 7211 ve 8441 ikisinde satıldı şu anda köyde kaldı sıfır adet zetor.
Her geçen gün Zetor'cuların safları seyrekleşiyor
Satanların müşterisi Koç traktörmüş oda dışarı satıyor deniliyor
5 sene sonra kalmaz gibi Zetor
Distribütörleri sağlam olsaydı tutunurdu piyasada
Solis bile piyasa yaptı kendine
Böyle kemik gibi bir traktör piyasada silindi yazık oldu
Solisciler olarak buradayız bizlerde. Unutmayın ha bizi
Daha az yakanı yoktu galiba
Sadece az yaktığını söylersek zetora ayıp olur Hüseyin. 70 beygir tek çeker traktörün üstünde Zetor yazdı mı 95 beygir çift çeker farklı traktörü sürümde ezerdi. Tarlaya giderken 2 bardak mazot yeterdi. Uçurumdan atla, koltukta sarsılmadan kedi misali 4 teker üstüne düşerdi...
Fanthom Solisci ha🤣