Selamlar abilerim bu ziraat bankasi sürekli hayat sigortası, tarımsal sigorta cart curt parası kesip duruyor hayat sigortasında ki parayida söylemiyorlar bunu nasıl cozeriz
Benimde ekipman kredim var hayat sigortası 24tl gibi bi rakam kesilmiş ama tarsim zorunlu değil galiba bana hic tarsim yapmadilar 2 yildirSelamlar abilerim bu ziraat bankasi sürekli hayat sigortası, tarımsal sigorta cart curt parası kesip duruyor hayat sigortasında ki parayida söylemiyorlar bunu nasıl cozeriz
Söyleyemeyiz diye bahane uyduruyorlarKredin varsa hayat sigortası mecburi yapılıyor ama söylememe gibi bir lüks leri yok.Ayrıntılı doküman işte.
Traktör kredisi var 1 senede 20 bin.lira civarı sigorta kesintisi yaptılar eskiden senelikti artık 6 ay a falanmi düşürdüler bunu?Benimde ekipman kredim var hayat sigortası 24tl gibi bi rakam kesilmiş ama tarsim zorunlu değil galiba bana hic tarsim yapmadilar 2 yildir
Traktör kredisi var ama 1 senede 2.defa sigorta mi kesilirBirden fazla Kredi varsa mesela hem traktör hem ekipman ozaman sigorta yapıyorlar.
Dekontlardan bakıyorum sürekli hayat sigortası ve tarımsal sigorta kesintisi zaten tarsimin bana bir yararı yok sürekli para kesiyorMobil uygulamadan hesap hareketlerine bakın, orda sigorta veya başka kesintiler varsa görebilirsiniz
Aslında Tarsim gönüllülük esasına göre yapılır, lakin indirimli kredi kullanıldığında banka, Tkk olsun o zaman zorunlu sigorta yapıyor. Verdiği kredinin ödemesinde, olurda bir afet olursa Tarsim çiftçinin zararını karşılasın, çiftçi de kredi borcunu ödesin. Mantık buTraktör kredisi var 1 senede 20 bin.lira civarı sigorta kesintisi yaptılar eskiden senelikti artık 6 ay a falanmi düşürdüler bunu?
Traktör kredisi var ama 1 senede 2.defa sigorta mi kesilir
Dekontlardan bakıyorum sürekli hayat sigortası ve tarımsal sigorta kesintisi zaten tarsimin bana bir yararı yok sürekli para kesiyor
yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 3-4 ay kadar önce balya makinası alındı,5 yıl vade yılda 1 ödeme 100 bin kredi kullanıldı,Ziraat bankasında yakın zamanda ekipman kredisi kullanan var mı, senelik faiz oranı küçük veya büyük ekipmanda değişken mi oluyor bilgisi olan var mı
traktör aldım % 17.04Ziraat bankasında yakın zamanda ekipman kredisi kullanan var mı, senelik faiz oranı küçük veya büyük ekipmanda değişken mi oluyor bilgisi olan var mı
yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 3-4 ay kadar önce balya makinası alındı,5 yıl vade yılda 1 ödeme 100 bin kredi kullanıldı,
sanırım 100 binin üzerine çıkınca faiz oranı artıyordu,
hatırımda kaldığı kadar 100 bine 5 yılda 24 bin faiz ödenecek yani totalde 100 bin lira için 5 yılda 125 bin gibi geri ödemesi var,
,önceden küçük ekipman için üst limit 50 bin lira iken 100 bine çıkarılmış,yani 100 bin liraya kadar istediğiniz küçük ekipmanı alabiliyor olmanız lazım.önemli olan aldığınız ekipmana kesilecek proforma faturada yazan tutar.
Küçük ekipman ve büyük ekipman arasında faiz farkı yükseliyor galibayanlış bilgi vermek istemiyorum ama 3-4 ay kadar önce balya makinası alındı,5 yıl vade yılda 1 ödeme 100 bin kredi kullanıldı,
hatırımda kaldığı kadar 100 bine 5 yılda 24 bin faiz ödenecek yani totalde 100 bin lira için 5 yılda 125 bin gibi geri ödemesi var,
,önceden küçük ekipman için üst limit 50 bin lira iken 100 bine çıkarılmış,yani 100 bin liraya kadar istediğiniz küçük ekipmanı alabiliyor olmanız lazım.önemli olan aldığınız ekipmana kesilecek proforma faturada yazan tutar.
limitleri artırmışlar evet ama faizlerin aynı olduğunu % 4,5 veya 5 olduğunu söylemişlerdi. Banka bu konuda hiç bilgi vermiyor %8 10 11 oranında faizler var deyip geçiştiryoryanlış bilgi vermek istemiyorum ama 3-4 ay kadar önce balya makinası alındı,5 yıl vade yılda 1 ödeme 100 bin kredi kullanıldı,
Bu faiz oranlarında devlet desteği var mıtraktör aldım % 17.04
ekipman aldım %17.40
100 bin TL’ye %4,5 olduğunu 100 bin üzeri faiz artıyor demişlerdi. Bayi komisyonu ve ipotek istediler mi sizden100000 TL'ye kadar faiz 13.50 üstü değişiyor. İki hafta önce ekipman kredisi kullandık. 2500 TL kadarda hesabinda nakit para olsun. Sigorta işlemleri icin
Çks kaydı olacak ve çks kaydı olan bir çiftçi kefil olacak,bizden ipotek istemediler ancak kredi kullanan kişide küpeli hayvan varlığı var.ekipman alan kişi kendine kefil olan kişiye farklı bir ekipman için kefil olamıyor.100 bin TL’ye %4,5 olduğunu 100 bin üzeri faiz artıyor demişlerdi. Bayi komisyonu ve ipotek istediler mi sizden
var aldıgımız malzemeler yerli malı sertifikalıBu faiz oranlarında devlet desteği var mı