Ziraat Bankası

Benimde ekipman kredim var hayat sigortası 24tl gibi bi rakam kesilmiş ama tarsim zorunlu değil galiba bana hic tarsim yapmadilar 2 yildir
Traktör kredisi var 1 senede 20 bin.lira civarı sigorta kesintisi yaptılar eskiden senelikti artık 6 ay a falanmi düşürdüler bunu?
Birden fazla Kredi varsa mesela hem traktör hem ekipman ozaman sigorta yapıyorlar.
Traktör kredisi var ama 1 senede 2.defa sigorta mi kesilir
Mobil uygulamadan hesap hareketlerine bakın, orda sigorta veya başka kesintiler varsa görebilirsiniz
Dekontlardan bakıyorum sürekli hayat sigortası ve tarımsal sigorta kesintisi zaten tarsimin bana bir yararı yok sürekli para kesiyor

Traktör kredisi var 1 senede 20 bin.lira civarı sigorta kesintisi yaptılar eskiden senelikti artık 6 ay a falanmi düşürdüler bunu?

Traktör kredisi var ama 1 senede 2.defa sigorta mi kesilir

Dekontlardan bakıyorum sürekli hayat sigortası ve tarımsal sigorta kesintisi zaten tarsimin bana bir yararı yok sürekli para kesiyor
Aslında Tarsim gönüllülük esasına göre yapılır, lakin indirimli kredi kullanıldığında banka, Tkk olsun o zaman zorunlu sigorta yapıyor. Verdiği kredinin ödemesinde, olurda bir afet olursa Tarsim çiftçinin zararını karşılasın, çiftçi de kredi borcunu ödesin. Mantık bu

Ha eğer tarsim den kesinti az olsun derseniz, poliçe ki ürün birim fiyatı en düşükten seçin. Verimi düşük yazmak, olası bir hasar durumunda poliçedeki verimin altına düşmediği için hasar alamamanıza neden olur

Gönül isterdi ki kimse krediye bulaşmasın ama...

Ziraat bankasında yakın zamanda ekipman kredisi kullanan var mı, senelik faiz oranı küçük veya büyük ekipmanda değişken mi oluyor bilgisi olan var mı
yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 3-4 ay kadar önce balya makinası alındı,5 yıl vade yılda 1 ödeme 100 bin kredi kullanıldı,
sanırım 100 binin üzerine çıkınca faiz oranı artıyordu,
hatırımda kaldığı kadar 100 bine 5 yılda 24 bin faiz ödenecek yani totalde 100 bin lira için 5 yılda 125 bin gibi geri ödemesi var,

,önceden küçük ekipman için üst limit 50 bin lira iken 100 bine çıkarılmış,yani 100 bin liraya kadar istediğiniz küçük ekipmanı alabiliyor olmanız lazım.önemli olan aldığınız ekipmana kesilecek proforma faturada yazan tutar.

yanlış bilgi vermek istemiyorum ama 3-4 ay kadar önce balya makinası alındı,5 yıl vade yılda 1 ödeme 100 bin kredi kullanıldı,
hatırımda kaldığı kadar 100 bine 5 yılda 24 bin faiz ödenecek yani totalde 100 bin lira için 5 yılda 125 bin gibi geri ödemesi var,

,önceden küçük ekipman için üst limit 50 bin lira iken 100 bine çıkarılmış,yani 100 bin liraya kadar istediğiniz küçük ekipmanı alabiliyor olmanız lazım.önemli olan aldığınız ekipmana kesilecek proforma faturada yazan tutar.

Küçük ekipman ve büyük ekipman arasında faiz farkı yükseliyor galiba

limitleri artırmışlar evet ama faizlerin aynı olduğunu % 4,5 veya 5 olduğunu söylemişlerdi. Banka bu konuda hiç bilgi vermiyor %8 10 11 oranında faizler var deyip geçiştiryor

100 bin TL’ye %4,5 olduğunu 100 bin üzeri faiz artıyor demişlerdi. Bayi komisyonu ve ipotek istediler mi sizden
Çks kaydı olacak ve çks kaydı olan bir çiftçi kefil olacak,bizden ipotek istemediler ancak kredi kullanan kişide küpeli hayvan varlığı var.ekipman alan kişi kendine kefil olan kişiye farklı bir ekipman için kefil olamıyor.
yani ben sana kefil olayım sende bana ol olayı yok.
faiz işi sizin dediğiniz gibi olabilir faturaya göre 105 bin kredi kullanacaktık.faiz artmasın 100 bin kullandıralım dediler.bunun dısında sigorta masrafları oldu bildiğim kadarıyla başka masrafı yoktu,
@hsynkky eksik bilgi vermeyeyim bayi komisyonu-ipotek vs varmıydı???

Arkadaşlar 2016 model traktora kredi cıkıyormu bilen varsa aydinlatabilirmi
Banka cıkmıyor diyor ama bazi ilqnların altında 3 yıl bazıları 2 yıl ziraat bankası devlet destekli krediye uygundur diyor