2. Gübre 26 lık atımı Ankara

Buğdayın cinsi esperia 4 senedir ekiyoruz memnunuz yorumlarınız fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Not ( 10 gün önce ot ilacı yapıldı )
IMG_1560.JPGImage1522263946.641486.jpgIMG_1565.JPGIMG_1567.JPG

Maşallah bizdede esperia var memnunuz bereketli olsun ot ilacı hangi marka attınız? Birde kök boğaz ilaçlaması yapmıyor musunuz. Verimler nasıl oluyor

Maşallah bereketli olsun sulumu kurumu ? değerleri nasıl geliyor verim nasıl? bilgilendirirseniz çok sevinirim nasip olursa denemeyi düşünüyoruz çok övüyorlar.

Teşekkürler bir parça yernize kök boğaz akabinde pas ilacını denemenizi tavsiye ederimverimleri karşılaştırmanız için :)
Abi bizim buralarda pek hastalık olmuyor bende atacaktım vazgeçtim su an bugday diz boyu hala alt yapraklardan yukarıya kadar yemyeşil leke yok ama yinede denemek gerek verime etkisi olurmu diye

Maşallah 400 kg cok iyi.
Kuru tarim mi yapiosunuz.
Eger kuru tarimsa bu verime nasil ulasiyosunuz. Bizim icin hayal gibi bisey:)
Sizin yapipta bizim yapmadigimiz ne var acaba. Detaylari yazarmisiniz.

Evet kuru tarım özellikle yaptığımız bişey yok sadece herşeyi zamanında yapmaya özen gösteriyoruz yağmurları takip ediyoruz

Abi bizim buralarda pek hastalık olmuyor bende atacaktım vazgeçtim su an bugday diz boyu hala alt yapraklardan yukarıya kadar yemyeşil leke yok ama yinede denemek gerek verime etkisi olurmu diye

O zamansa pas ilacını kesinlikle atın sıcaklar başlayınca buğdayı yeşil tutar. Verime ve kaliteye etkisi oluyor pas uygulaması yapılan yerlerde biçer biçerken daha az toz çıkıyor