3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Buluşmaya katılacak kişiler

• Kullanılan toplam oy
    64
Ynt: 3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

wayy, gün yine değişmiş,
Bu sayfa ile ilgilenen görevli arkadaş, sayfa başına bir katılım listesi yapsa olmamı,,,

[size=12pt]arkadaşlar buluşmaya katılacak olan kişileri ilk sayfada listeye yazdık..listeye ismini yazdıracak olanlar ve ya ismini sildirecek olanlar konuda belirtsinler...[/size]

Insallah ben de belirlenecek tarih ve mekan da Ankara ' da olmayı istiyorum. İlk defa katılmayı planlıyorum. Selamlar.

BEYLER KİMSEDEN BU ARALAR PEK SES ÇIKMIYOR ... BULUŞMA HAKKINDA ... GELİN BU İŞİ OCAK 29 OLARAK KESİN BELİRLEYELİM ... HERKESTENDE SON GÖRÜŞÜNÜ ALALIM ..

benim için fark etmez .arkadaşlar ne der acep.ankaralı arkadaşlardan bi ricam olur, temiz 8073 styr olursa bildikleri alırım,m motoru verdim ben bu arada....hem ziyaret hem ticaret anlş-*s

Bence ayın 30 ' u olsun. Benim sınavlar 29 ' una sarkabilir.

Mustaf-a link=topic=36936.msg320649#msg320649 date=1294163274' Alıntı:
Bence ayın 30 ' u olsun. Benim sınavlar 29 ' una sarkabilir.

patron sensin ... lakin cumartesi günü pazartesi tekrar memleketinde olması gerekenler için daha uygun diye düşünmüştük ... senin sınav tam netleşince tekrar gündeme alalım ... :)

Eğer mustafanın sınavı olur,dışarıdan gelecekler de cumartesi olsun derse 5 şubat cumartesi diyelim isterseniz

Çağrı link=topic=36936.msg320683#msg320683 date=1294166636' Alıntı:
Eğer mustafanın sınavı olur,dışarıdan gelecekler de cumartesi olsun derse 5 şubat cumartesi diyelim isterseniz
Yaw arkadaş.. İstemiyosanız gelmeyiz beyaw..Tarih; ' kredi kartı borcu ' gibi habire öteleniyor.. Hıdırelleze sarkacak bu gidişle..:)

nailyetek link=topic=36936.msg320774#msg320774 date=1294175431' Alıntı:
Yaw arkadaş.. İstemiyosanız gelmeyiz beyaw..Tarih; ' kredi kartı borcu ' gibi habire öteleniyor.. Hıdırelleze sarkacak bu gidişle..:)
:)

konya tarım fuarı da olumlu ancak abılerımızın bahar da işleri olmazsa tabı kı....kesın tarıhın belırlenmesı dılegıyle

Ağır abi link=topic=36936.msg320777#msg320777 date=1294175604' Alıntı:
Sabrettiniz sabrettiniz bir ay daha sabredin 16_20 martta konya fuarında buluşalım :D
mantıklı....ve ç0kta güzel 0lur