Lassa can, diğerleri ucuz et ve yahni misali.
Petlas'ta yahni kategorisindemi
Lassa can, diğerleri ucuz et ve yahni misali.
Süleyman abi benim kasım gibi Trakklüpe attığım bir video vardı o videoda her ikisininde nasıl performans sergilediği ortadaAz önceki yazımda yakıta değinmeği unutmuşum o sabah her iki traktöründe mazotlarını full yaptık 80 dekar tarlanın sonunda TLA 102 Litre 3.095 93 litre aldı buda demek oluyorki aslan besleyen yemini düşünmez
![]()
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Islam ben her daim hazırımValla ben onu bunu bilmem. Benim için her şey önemli. Yakıt , çekiş, konfor, özellik vsvs . Benim 40 o şekil yakacak onu eve sokmam direk veririm isteyene . [MENTION=1424]ufukk[/MENTION] abi hazır ol hazırla parayıDediğim gibi herkes şahit bnim 40 TL-A kadar yakacak hemen satarım . Utanırım sokakta gezmeye.
Şimdi 5440 kaplan oluyor burda . Ama çok ta az yakıyor. Nasıl olacak bu iş ? Tla onun çektiği hiçbir ekipmanı çekemez . Aslan besleyen yemini düşünmezmiş falan hikaye
Süleyman abi bitane tla bul sizin oradan da kapış bakalım şunun al hesabını görsün herkes
![]()
Islam ben her daim hazırımbir telefonla is biter
umutmalkoc hocam8 alıp gelirim
![]()
Hocam kefil olacakAaa olmaaazzz onu alma abi o çok sıkı pazarlık yapıyoTek gelirsen olur işin .
Hocam kefil olacakpazarlik söz aramızda olacak
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süleyman abi benim kasım gibi Trakklüpe attığım bir video vardı o videoda her ikisininde nasıl performans sergilediği ortadaAz önceki yazımda yakıta değinmeği unutmuşum o sabah her iki traktöründe mazotlarını full yaptık 80 dekar tarlanın sonunda TLA 102 Litre 3.095 93 litre aldı buda demek oluyorki aslan besleyen yemini düşünmez
![]()
Valla ben onu bunu bilmem. Benim için her şey önemli. Yakıt , çekiş, konfor, özellik vsvs . Benim 40 o şekil yakacak onu eve sokmam direk veririm isteyene . [MENTION=1424]ufukk[/MENTION] abi hazır ol hazırla parayıDediğim gibi herkes şahit bnim 40 TL-A kadar yakacak hemen satarım . Utanırım sokakta gezmeye.
Şimdi 5440 kaplan oluyor burda . Ama çok ta az yakıyor. Nasıl olacak bu iş ? Tla onun çektiği hiçbir ekipmanı çekemez . Aslan besleyen yemini düşünmezmiş falan hikaye
Süleyman abi bitane tla bul sizin oradan da kapış bakalım şunun al hesabını görsün herkes
![]()
Yanlız her ikisininde yakıtı yüksek bana kalırsa. Öyle iki traktör 80 dekar yerde o kadar mazot yakıyorsa vay sahiplerinin haline. Videoyu izlemedim tarla nasıldır bilmiyorum ama 160lt civarı yanması gerekirdi.
Yanlız her ikisininde yakıtı yüksek bana kalırsa. Öyle iki traktör 80 dekar yerde o kadar mazot yakıyorsa vay sahiplerinin haline. Videoyu izlemedim tarla nasıldır bilmiyorum ama 160lt civarı yanması gerekirdi.
75 yeter 95 e gerek yok[MENTION=55452]islam doğan[/MENTION]
[video=youtu;Q5Dy9C2STiA]https://youtu.be/Q5Dy9C2STiA[/video]
Diyecek bir şey bulamadım. Bu kadar da olmaz yani.
İslam abi 40 TLAdan az yakar ama onun kadar gidermi bilmemTamam abi anlaştık. Ama dediğim gibi. 5440 Tl-A kadar yakmaaı lazım önce . Okadar yaksın zaten ben onu yarı fiyatına veririm.![]()
İslam abi yapma bizim topraklarımızı en iyi sen bilirsinBirde şöyle bir durum var. Ben şimdi 5440 ın o 80 dekar yerdeki yakıtını hesapladım. 1.4 litreden . 112 lt yapıyor. Hemde daha performanslı bir sürüm yapacağımada 100 de 100 garanti veririm. Senede sadece 1000 dönüm yer sürdüğünüzü düşünün birkere. Bu sadece sürüm. Ya geri kalan hazırlıklar. Çizel poti vsvs. Vallahi adamı batırır bu traktörler. Ben bu aralarında ortaya çıkan takıt farkı ile 5 sene içinde1 tNe 5410 alırım beee .
Nh pişmanlıktır. Massey candır. I lowe Dyna4
İslam abi 40 TLAdan az yakar ama onun kadar gidermi bilmem
Süleyman abi sen TL100a da 4lu takılıyken sen 3 lu takTam karşı komşumda var 100A İslam kapılarımızın mesafesi 50 metreTS100A da var istersen
O olsa hadi diyeyim tamam tokat şansı %50 var en kötü berabere gider ama bu TL100A yani kontak çevirmem ona
TL100A ortalamayı yükseltiyor ister istemezpulluklar 3 lü 16 ydı yanlış hatırlamıyosam.
Vizede en ağır toprak bizim . yağlı sıkı kepir eeyyy yazın kırılır pulluk.İslam abi yapma bizim topraklarımızı en iyi sen bilirsin
İslam abi agustosta al 40ı gel bizim 3luleri takcam sana seni bir tarlaya götürcem orda 2 cizi git gel 3luler senin olsunVizede en ağır toprak bizim . yağlı sıkı kepir eeyyy yazın kırılır pulluk.
Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için bahsi geçen o video: Prodüksiyon [MENTION=43940]KAZIM SAPMAZ[/MENTION]
https://www.youtube.com/watch?v=T8wgo41-0aE