Ankara'da Tarım Hayvancılık Fidancılık Fuarı

Abiler selamaleküm fuar varmış yanlış anlamadıysam 3 fuar aynı günlerde aynı saatlerde aynı yerde forumdan gidecek olan varmı ben gidecem IMG-20180903-WA0008.jpg

ot toplama tirmigi daha bir kac sene önce 5-6 bin tl civariydi simdi kampanyali hali 10500 yazmislar
su sartlarda makine almak pek mantikli degil en iyisi eldeki ile idare edip borclanmamak

ot toplama tirmigi daha bir kac sene önce 5-6 bin tl civariydi simdi kampanyali hali 10500 yazmislar
su sartlarda makine almak pek mantikli degil en iyisi eldeki ile idare edip borclanmamak
Abi ben bakıyorum sıfır makina almak hiç mantıklı değilki. Ben olsam hep ikinci el toplarım. Yani basit şeyler eski sahibi ne kadar bozabilirki?

arkadaşlar sizden ricam gidenler bahçe tipi traktörleri fotolarını çekse iyi olmaz mı? fuarlara giden arkadaşlar genelde tarla tipi traktörleri çekiyor..farklı olarak bahçe tipi traktör olsa hoş olmaz mı?