benim ...massey 265s...

17042010051.jpg

17042010048.jpg

17042010047.jpg

(düzenlendi)

Ynt: benim ...massey 265s...

şimdi linklerini attım görünüo olması lazım sitede yeniyimdee ondn hemen bulamadm nerdne yüklenio ama yorumlarınızı bekliom :)

Sitemize hoş geldin..Traktörde saatine göre temiz ve bakımlı duruyor..Paylaşımların devamını bekliyoruz.. ilk rep benden :)

Paylaşım için teşekkürler.. Bir Kral daha dahil oldu aramıza..:) Bir + rep te ben vereyim, nde olsa MF var..

selemlar hemşerilerim size birşey danışacaktım ben yeni bir traktör alacağımda uzel ' lin yeniden aktif hale geldiya ondan satın alayım diyorum olum yada olumsuz yorumlarınız yaparsanız sevinirim

sıfır mı almayı düşünüon iknci el mi nasıl bi traktör alcan kaç bg gücünde onlarıda slede yorumları söleyelim

bence sn blisinde bn şmdilik uzeli kullanmadn kulanmadğım şey hakkında yorum yapmak istemem ama bana göre uzel alma derim :S

vala ben her zman massey kullandm massey al derim ama ikinci terchm olan traktör case casenin de en ucuz traktörü 35 yada 40 milyar tabi ona bütcen yetrmi bilmem :S