Benzin ve motorin fiyatları zamlandı

Ynt: Benzin ve motorin fiyatları zamlandı

Muhtar 15 krş aşağı aldık deriz en azından kar kardır.Bu zamlarda 1 kuruşun hesabını yapmak lazım yoksa G......te giren şemsiye açılır falan. :D

Bilmiyorum petrol önünden geçmedim daha ama yarın bakarım.

1 litre mazot almak için 38 kilo pancar yetiştirmek gerekiyor . bu işin içinden maliye bakanıda çıkamaz

köylü link=topic=47496.msg456645#msg456645 date=1318874876' Alıntı:
2012 zor yıl oalcak.gübresiz ekimler yeni krediler zor işler zor yıllar.hep seneye hep seneye aktarmakla gidiyor bıorç ömür.aha bu yl aha seneye diye
kim bunlar anlamıyorum.
kavun eken ağlıyor.sogan eken aglıyor.
pamuk eken aglıyor
bugday arpa eken aglıyor.
besi yapan malı olan aglıyor
kim bunlar mutlu olanlar kim ler ben anlamıyorum.
mutlu olan insanlar:3 yıldır70 kr şa ekmek,bu yıl 50 krşa soğan, 3 kavunu 5 tl ye,ithal angus eti yiyen Türk vatandaşları halinden memnun ve
mutlular.üretici 15 milyon insansa bu ülke 75 milyon insan.
15 000 000 insan nereeee 50 000 000 insan nere.adamlar nereden oy çıkaracağını biliyor.
ucuz ekmek, ucuz et, ucuz sebze, ucuz meyve= mutlu insan=%50 OY.

hükümet zam yapmıyor arkadaşlar güncelleme yapıyor devamıda gelir ama keşke bizim ürünlerdede güncelleme yapsa.

satocan58 link=topic=47496.msg456507#msg456507 date=1318867842' Alıntı:
Koyver g*tüne rahvan gitsin demisler. Böyle olacagi belliydi, kimse anaaaa yapmasin. Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyo bana, 4 yildan fazla daha kucaklarindayiz, en iyisi zevk almaya bakmak. Zaten alistikmi 2023 e kadar bisey hissetmeyiz...
senin dediklerin bana şu sözü hatırlattı TECAVÜZ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMASINI BİLECEN ama bu işin zevk alınacak hiç bi tarafı yok ....en iyisi oy atanlar zevk almaya çalıssın ekonomimiz dinamik milli gelir yükselmiş gayri safi miili hasıla artmiş kişi başına düşen gelir artmış memurlara 9 gün batram izni verilecekmiş falan ha bunlarlada olmuyorsa yapacakları tek şey bu..... duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 bizimde uyy-*s avrupada kıriz olduğu halde motorine zam yapamıyorlar demek yada buu..... cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s : ' ( : ' ( : ' (

Ağır Abi link=topic=47496.msg456773#msg456773 date=1318880192' Alıntı:
Sankı hıc bıtmeyecek o depo :)
tl100a nın deposu dolu 110lt
265s in dolu 80 lt
200 lt de varil de
daha ekime başlamadık bu gün yagmur yagıyo ardından başlanır ekimi yarı bile etmez,, sövdün mü sövdü oluyo gelde sövme kız-*sw kız-*sw gübre 1 lira degil üç lira olsun isterse mazot önemli olan kralın rekorlerında dolaşan kan mazot güneşşten gölgeye almak için marşa basıyon başlıyo depo eksilmeye çiftçinin kullandıgı mazot lüks tüketim degil zorunlu tüketim 1,50 kuruş olması lazım ki ekmek yiyelim millet kalkınsın devlet kazansın ama neeeerrrrrrrddddeeeeeeeeeeeeeee.........

gezegen link=topic=47496.msg456797#msg456797 date=1318881059' Alıntı:
tl100a nın deposu dolu 110lt
265s in dolu 80 lt
200 lt de varil de
daha ekime başlamadık bu gün yagmur yagıyo ardından başlanır ekimi yarı bile etmez,, sövdün mü sövdü oluyo gelde sövme kız-*sw kız-*sw gübre 1 lira degil üç lira olsun isterse mazot önemli olan kralın rekorlerında dolaşan kan mazot güneşşten gölgeye almak için marşa basıyon başlıyo depo eksilmeye çiftçinin kullandıgı mazot lüks tüketim degil zorunlu tüketim 1,50 kuruş olması lazım ki ekmek yiyelim millet kalkınsın devlet kazansın ama neeeerrrrrrrddddeeeeeeeeeeeeeee.........
köylü kazanacak ki sanayici kazansın elimize para geçse ne dolar yaparız ne euro hemen sanayiye yeni römorg ,yeni pulluk , yeni traktör yeni lastik ,
yeni akü vs. vs.vs... köylü parayı aktaran ana çark dişlisi bunlar bizim işlere çomak sokup ellerine ne geçecegini zannediyor , kız-*sw kız-*sw kız-*sw

herşeye zaman yaptı lan bu aq şerefsizleri birtek üretiğimiz ürüne zam yapmadı,bu ülkede ezilen insan askari ücretle çalışan vatandaş ve çiftçiler. mazota zam benzine zamn tüpe zam elektriğe zamn doğalgaza zam gübreye zam doğalgaz zam yeyince haliyle odun kömürde zam yiyor. işçinin maaşı vede çiftçinin ürettiği ürünün fiyatı yıllardı aynı yerde sekiyor.

açık konuşmak gerekiyor arkadaşlar bakıyorum şu konu içerisine yorum yapan çok adi insan var. daha düne kadar akpyi savunan adamlar şimdi geçmiş mazotun zammından yakınıyor.vermiyeydin lan oyunu sana kim ver dedi oyunu. seçimlerden 1 hafta önce eşşek gibi bağırdım ulan pişman olmuyacağınız birşeyi yapmayın die o yüzden trakkulupten ceza yedim,artık umurumdada değil isterlerse atsınlar beni bu siteden ama önce esaslı olmayan insanlar kedinilerinin fark etsinler.

atom karınca link=topic=47496.msg456841#msg456841 date=1318882226' Alıntı:
açık konuşmak gerekiyor arkadaşlar bakıyorum şu konu içerisine yorum yapan çok adi insan var. daha düne kadar akpyi savunan adamlar şimdi geçmiş mazotun zammından yakınıyor.vermiyeydin lan oyunu sana kim ver dedi oyunu. seçimlerden 1 hafta önce eşşek gibi bağırdım ulan pişman olmuyacağınız birşeyi yapmayın die o yüzden trakkulupten ceza yedim,artık umurumdada değil isterlerse atsınlar beni bu siteden ama önce esaslı olmayan insanlar kedinilerinin fark etsinler.
[/quote
hiç mi hizmet görmediniz diyen arkadaşlar vardı .onlar açıklasın bakalım bu zammı

sustum sustum da şimdi konuşucam artık akp ye ve oy verenlere küfür edip duruyorsunuzda o öteki a.q şerefsizleri gelseydi iktidara dahamı iyi olacaktı a.q.
herşey güllük gülüstanlıkmı olacaktı. bu kadar nankör olmayın a.q yerinde. hiçmi iyi şey olmadı allah gözünüze dizinize durdurur. dünyanın traktörü ekipmanı satıldı şeytanlar mı aldı bunları biz aldık. sonra çifçi olarak mazota bukar bağrıypruz yaktığımız senede 2 ton mazot . anasını satayım kamyoncu otobüsçü ne yapsın.
biraz elnizi vicdanına koyunda konuşun

arkadaşlar haksızlıkyapmayın zammı hukumet yapmadı devlet yaptı
hanı pkk ylada hukumet gorusmemıs devlet goruşmuş ya ondan tayyıtbeyın sucu yok

marmara591 link=topic=47496.msg456858#msg456858 date=1318882562' Alıntı:
sustum sustum da şimdi konuşucam artık akp ye ve oy verenlere küfür edip duruyorsunuzda o öteki a.q şerefsizleri gelseydi iktidara dahamı iyi olacaktı a.q.
herşey güllük gülüstanlıkmı olacaktı. bu kadar nankör olmayın a.q yerinde. hiçmi iyi şey olmadı allah gözünüze dizinize durdurur. dünyanın traktörü ekipmanı satıldı şeytanlar mı aldı bunları biz aldık. sonra çifçi olarak mazota bukar bağrıypruz yaktığımız senede 2 ton mazot . anasını satayım kamyoncu otobüsçü ne yapsın.
biraz elnizi vicdanına koyunda konuşun
şimdi sen elini vijdanınamı koydunda konuştun susuyum susuyum demişmiş ne zaman sustunuzki siz hep konuşan siz oldunuz zaten. zam konusunda türkiye rekor kırdı,alınan malzemeleri neye bağlıyorsun anlamıyorum sen nerelisin hangi köylüsün bilmiyorum ama köyünde ekipman alan traktör alan kişilere sor bakalım peşinmi almış yoksa bu hükümetin çok az faizle kredisiylemi almış. ben istemiyorum kardeşim kredi felan ürünümüzün hakkını ver mazotunada zam yap gübrenede zam yap ama önce ürüne zaman yap ulan.

atom karınca link=topic=47496.msg456841#msg456841 date=1318882226' Alıntı:
valla kardeş kurunun içinde yaş da yanar diye bilaf var işte o oy atanlarla birlik te bizde yanıyoruzz yapacak bişey yok sövmekten başka .............. bizde onu yapıyok sop-*-sa sop-*-sa bizim kırkkalede hizmet yok ama seçimlerde 3.0.0 oldu (üç millet vekilinin tamamını akp aldı hemde rekor oyla ) ben de çok demiştim petrole gelen fiyat pahalı diyen arkadaşlara o zaman şu satten sonra mazotu 5 tl yapmayanın ta ............ diye... sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa yarın gene bol bol küfür edrim ne yapayımm...

atom karınca link=topic=47496.msg456870#msg456870 date=1318882885' Alıntı:
şimdi sen elini vijdanınamı koydunda konuştun susuyum susuyum demişmiş ne zaman sustunuzki siz hep konuşan siz oldunuz zaten. zam konusunda türkiye rekor kırdı,alınan malzemeleri neye bağlıyorsun anlamıyorum sen nerelisin hangi köylüsün bilmiyorum ama köyünde ekipman alan traktör alan kişilere sor bakalım peşinmi almış yoksa bu hükümetin çok az faizle kredisiylemi almış. ben istemiyorum kardeşim kredi felan ürünümüzün hakkını ver mazotunada zam yap gübrenede zam yap ama önce ürüne zaman yap ulan.
kardeşim sen ne ürün yetiştiriyosun kaça satıyosun söyle bana bakayım

manas link=topic=47496.msg456862#msg456862 date=1318882636' Alıntı:
arkadaşlar haksızlıkyapmayın zammı hukumet yapmadı devlet yaptı
hanı pkk ylada hukumet gorusmemıs devlet goruşmuş ya ondan tayyıtbeyın sucu yok
evet haklısın gerçekten haklısın TAYYİB BEYİN suçu yok o zamanları BEN YAPTIM sayın tayyip bey sütten çıkmış ak kaşık.

umut71 link=topic=47496.msg456872#msg456872 date=1318882946' Alıntı:
valla kardeş kurunun içinde yaş da yanar diye bilaf var işte o oy atanlarla birlik te bizde yanıyoruzz yapacak bişey yok sövmekten başka .............. bizde onu yapıyok sop-*-sa sop-*-sa bizim kırkkalede hizmet yok ama seçimlerde 3.0.0 oldu (üç millet vekilinin tamamını akp aldı hemde rekor oyla ) ben de çok demiştim petrole gelen fiyat pahalı diyen arkadaşlara o zaman şu satten sonra mazotu 5 tl yapmayanın ta ............ diye... sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa yarın gene bol bol küfür edrim ne yapayımm...
senin gibi suçunu bilen arkadaşıma canm feda ama suçunu hala örtbas eden arkadaşlara söylüyorum ben bu lafları.