Benzin ve motorin fiyatları zamlandı

Ynt: Benzin ve motorin fiyatları zamlandı

marmara591 link=topic=47496.msg456858#msg456858 date=1318882562' Alıntı:
sustum sustum da şimdi konuşucam artık akp ye ve oy verenlere küfür edip duruyorsunuzda o öteki a.q şerefsizleri gelseydi iktidara dahamı iyi olacaktı a.q.
herşey güllük gülüstanlıkmı olacaktı. bu kadar nankör olmayın a.q yerinde. hiçmi iyi şey olmadı allah gözünüze dizinize durdurur. dünyanın traktörü ekipmanı satıldı şeytanlar mı aldı bunları biz aldık. sonra çifçi olarak mazota bukar bağrıypruz yaktığımız senede 2 ton mazot . anasını satayım kamyoncu otobüsçü ne yapsın.
biraz elnizi vicdanına koyunda konuşun
sen otobüsü .kamyonu düşüneceğine biraz bizleri düşün .otobüscü bilet fiyatına yansıtır kamyoncu nakliye fiyatına .çiftçi nereye yansıtacak onu söyle.millet malzemeyi aldı ama onların ceremesi çıkıyor işte

tamam bunlar zam yapıyo mazota bir bak bakalım sen 5 yıl önce kaça almışın mazotu şimdi kaç para.
onu geç sen kime verdin oyunu karınca kardeş senin oy verdiğin iktidar olaydıo ne yapacaktı söyle bakayım bana

vale link=topic=47496.msg456881#msg456881 date=1318883108' Alıntı:
sen otobüsü .kamyonu düşüneceğine biraz bizleri düşün .otobüscü bilet fiyatına yansıtır kamyoncu nakliye fiyatına .çiftçi nereye yansıtacak onu söyle.millet malzemeyi aldı ama onların ceremesi çıkıyor işte
halısın tam yerine dokunmuşun.

marmara591 link=topic=47496.msg456882#msg456882 date=1318883124' Alıntı:
tamam bunlar zam yapıyo mazota bir bak bakalım sen 5 yıl önce kaça almışın mazotu şimdi kaç para.
onu geç sen kime verdin oyunu karınca kardeş senin oy verdiğin iktidar olaydıo ne yapacaktı söyle bakayım bana
emin olki şu anki hükümetten daha iyi olurdu 5 sene önceki fiyatları benim söylememe gerek yok herkes 5 sene önceki buğdayın gübrenin fiyatınıda biliyor mazotun fiyatınıda biliyor, sanmaki ben CHPli değilim yozgatlıyım ve MHPliyim,bütün partiler iktidar oldu zamanıyla hepsini gördük duyduk yaşadık sen söyle bakalım şu anki iktidar olanlarmı iyi 5 sene önceki iktidar olanlarmı iyi ? kız-*sw

atom karınca link=topic=47496.msg456901#msg456901 date=1318934651' Alıntı:
emin olki şu anki hükümetten daha iyi olurdu 5 sene önceki fiyatları benim söylememe gerek yok herkes 5 sene önceki buğdayın gübrenin fiyatınıda biliyor mazotun fiyatınıda biliyor, sanmaki ben CHPli değilim yozgatlıyım ve MHPliyim,bütün partiler iktidar oldu zamanıyla hepsini gördük duyduk yaşadık sen söyle bakalım şu anki iktidar olanlarmı iyi 5 sene önceki iktidar olanlarmı iyi ? kız-*sw

5 sene öncede aynı iktidar vardı ;D

insertend link=topic=47496.msg456902#msg456902 date=1318934817' Alıntı:
5 sene öncede aynı iktidar vardı ;D
git gide zam rekorları yiyoruz,çiftçinin bir lafı vardır ürün çıkmayınca sene seneyi aradır oldu derler tayibin olayı bu işte senesi senesini aradır oldu. arkadaş 5 sene diye hitab edmiş mhp ve chp dönemini arkadaşın anlıyaca şekilde söyledim, o zamanki çiftçiye yapılan bollukları.

o hükümet bu parti bu laflar bitmez.
bugün mazot alıp tarlanı tam anlamıyla sürüyormusun?
cumhuriyet tarihinde gübre icat olalı keç kaz gübresiz ve yetersiz gübreyle ektiniz?
hangi malınız mülkünüz traktörünüz prim yapıyor kazandırıyor?
faizlerin yüksek oldugundamı borçalr ödniyor du.yoksa faizlerin sıfır ve sıfıra yakın oldugu dönem demi.?
en rahat malını nezan sattın?
şimdi mi ? 5 yıl öncemi 7 yıl öncemi 10 yıl mı daha iyiydiniz.?
desteklerin oldugu dönemmi mutlu çiftçi yoksa 10 yıl öncesimi?
cumhuriyet dönemimde traktörler nezaman 10 numara yağ yaktı?
TMO dan şimdi memnunsunuz yoksa 10 yıl önce mi?
kaç kişiden borç alıp yardımlaşıyorsunuz bu gün?
kaç kişiden borç alıp yardımlaşıyordunuz 10 yıl önce *
tarım ürünleri ençok nezaman ithal edildi?
ne zaman ürünlerimize kota konuldu ?
bugün gücün ne?
5 yıl önceki gücün ne?
10 yıl önceki gücün ne ekonomik olarak alım gücün.
şuan 1 lire mozota ve 1 kğ gübreye kaç kğ buğday arpa veriyorsun.
5 yıl önce kaç kğ
10 yıl önce kaç kğ
şuan kapında kaç hayvanın var?
5 yıl önce kaç hayvanın vardı?
10 yıl önce kaç hayvanın vardı?
şuan kurban kesmeye gücün yetiyor mu?
5 yıl önce yetiyormuydu ?
10 yıl önce yetiyormuydu.? ........
gerisi sizlere kalmıştır.....

marmara591 link=topic=47496.msg456858#msg456858 date=1318882562' Alıntı:
sustum sustum da şimdi konuşucam artık akp ye ve oy verenlere küfür edip duruyorsunuzda o öteki a.q şerefsizleri gelseydi iktidara dahamı iyi olacaktı a.q.
herşey güllük gülüstanlıkmı olacaktı. bu kadar nankör olmayın a.q yerinde. hiçmi iyi şey olmadı allah gözünüze dizinize durdurur. dünyanın traktörü ekipmanı satıldı şeytanlar mı aldı bunları biz aldık. sonra çifçi olarak mazota bukar bağrıypruz yaktığımız senede 2 ton mazot . anasını satayım kamyoncu otobüsçü ne yapsın.
biraz elnizi vicdanına koyunda konuşun
kardeş ekipman dediğin şeyler şişirme fiyatla satılıyor sonra sen yarısını verdim diye sevimiyon bu pazarlamanın değişik bir şekli mibzer 7 tl liste fiyatı sonra yarısı + kdv filan 4 bini geçiyor böyle bi sistem olmasa mibzer taş çatlasa 4,5 veya 5 tl olur bayiyle varır çatır çatır pazarlık edr alırız şimdi adam liste fiyatı diyor bizde yarısı beleş diye sevinip alıyoruz bu işten en karlı çıkan bayiler...ayrıca tapu sorunu filan olanlar tarla ektiği halde yaralanamıyor parayla almak istesede şişirme fiyattan alamaz kamyoncu ne yapsın demişsin merak etme kardeş onlar çoktan mazotu bıraktı durmak yok yağ a devam adamlar 150 binliralık arabalara yağ yakıyorlar yağı kim getiriyor türkiyeye biliyonmu ak pli unakıtanın oğlu .. ha hani avrupada çifçiler mazotu vergisis alıyorlar hükümet g...tü yiyorsa mazotu çifçiye vergisiz satsın da göreyim öyle kandırma usullerle şişirme fiyatla adamı olanların aldığı adamı olamayanlar 3 defa müracat etsede alamadığı ekipmanlar la kimseyi kandırmasınlar uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s bizi ankut yerine koymasınlar ??*-s ??*-s ??*-s

köylü link=topic=47496.msg456917#msg456917 date=1318936779' Alıntı:
o hükümet bu parti bu laflar bitmez.
bugün mazot alıp tarlanı tam anlamıyla sürüyormusun?
cumhuriyet tarihinde gübre icat olalı keç kaz gübresiz ve yetersiz gübreyle ektiniz?
hangi malınız mülkünüz traktörünüz prim yapıyor kazandırıyor?
faizlerin yüksek oldugundamı borçalr ödniyor du.yoksa faizlerin sıfır ve sıfıra yakın oldugu dönem demi.?
en rahat malını nezan sattın?
şimdi mi ? 5 yıl öncemi 7 yıl öncemi 10 yıl mı daha iyiydiniz.?
desteklerin oldugu dönemmi mutlu çiftçi yoksa 10 yıl öncesimi?
cumhuriyet dönemimde traktörler nezaman 10 numara yağ yaktı?
TMO dan şimdi memnunsunuz yoksa 10 yıl önce mi?
kaç kişiden borç alıp yardımlaşıyorsunuz bu gün?
kaç kişiden borç alıp yardımlaşıyordunuz 10 yıl önce *
tarım ürünleri ençok nezaman ithal edildi?
ne zaman ürünlerimize kota konuldu ?
bugün gücün ne?
5 yıl önceki gücün ne?
10 yıl önceki gücün ne ekonomik olarak alım gücün.
şuan 1 lire mozota ve 1 kğ gübreye kaç kğ buğday arpa veriyorsun.
5 yıl önce kaç kğ
10 yıl önce kaç kğ
şuan kapında kaç hayvanın var?
5 yıl önce kaç hayvanın vardı?
10 yıl önce kaç hayvanın vardı?
şuan kurban kesmeye gücün yetiyor mu?
5 yıl önce yetiyormuydu ?
10 yıl önce yetiyormuydu.? ........
gerisi sizlere kalmıştır.....

en güzeli böyle bakacagız.. güçç*-* güçç*-*

mete26 link=topic=47496.msg456923#msg456923 date=1318937764' Alıntı:
ve demokrasilerde çare tükenmez.

Valla tam bu işi öğrenmiştim, satıldı öküzler geldi 135..:) Unutmamışım, sadece çarık teminin de sıkıntı olur..:) Tasvip etmesemde ineklerden koşmaya başlarız seneye tosunlar büyür nede olsa..
Teşekkürler Duran Aga..

sabanla eşekle atla tarla sürenlerde halinden memnun...bir ara haber olmuşlardı.yozgat veya çorum daydı

kim nederse desede sonuçta herşey aynı bişey değişmez bir iki gün söveriz gene aynıya döneriz ne yapsak boş bunlara oyu veren benim sensin kimse diyemezki ben oy vermedim çifçide verdi otobüsçüde kamyoncuda

tabi canım şimdiye kadar ağlayanları gördük.seçim zamanı gülüyorlardı.siyaset degil kazanmayı bilelim ne yapsak boş.