Bu sefer gerçekten inanmayacaksınız.(MF285-Kısmet 55 çekişmesi)

Ynt: Bu sefer gerçekten inanmayacaksınız.(MF285-Kısmet 55 çekişmesi)

2 tane demir yığını için birbirimize kötü söz söylemeye değer mi?

Mf nin şöförde iş yok.Var yada bilerek yapıyor.

erkunt 80 nh 95 i 55 lik erkunt 285 i çekemez bütün erkunt videoları abartıdır.15 -20 hp büyük motorları çeken videolar

OOOOOOOOOOOOOO TEKRAR TEBİRK EDERİZ ERKUNTU TRAKTÖRÜN KRALI ŞAHI BU ERKUNT
HERKÜL GİBİ HEEMEN YOK YOK SHİNA GİBİ
ÇOK SÜPER BU ERKUNTLAR 50 BEYGİRLK 76 BG LİĞİ
75 BEYGİRLK 95 BEYGİRLİĞİ SÜRÜKLÜYOR ARKASINDA BENDE BUNA İNANIYORUM HAHAHAHA

ey inanalalım mı arkadaş bu ne rezillik mf kaç kilo erkunt kaç kilo erkuntu yaptınız türk boğası keşke olsun ama böyle abuk sabuk şeylerle adamı soğutuyorsunuz 80 lik erkunt kullandım ağım şahım bi traktör değil öyle olsa herkes alır zaten bir çok özellik yok traktörde saymakla bitmez avrupaya kıyaslarsan niye vatandaş nh mf jd diye ağaca çıkıyor bu kadar millet saf mı şefim yapmayın yani 40 yıllık traktör firmaları kötü erkunt 10 numara vay be sonunuz hayırlı olur inşallah erkunt kullanıcıları ve firması diğer devlerle mücadele etmeniz için çok çalışmanız lazım çok isteriz yerli traktör avrupayı geçsin ama zor nh bahsetmiyorum ok-*-s

yok şöyleymiş yok böyleymiş kabul edemiyosunuz

filan diyerek bi yere gelemezsin bas bayağı tek fren yapıyor herkes izledi gördü daha ne konuşuyosun, mf videonun başında tek fren yapıyor