Bugün Çaylar Benden:)

kamyon için ehliyeti büyütcez..bugün direksiyon sınavı vardı.. kendime 90-95 verdim ama onlar.. yeni mesaj geldi.. 100 vermişler:)

Ynt: Bugün Çaylar Benden:)

çok sağolasın abi..

şimdi kendi kendime şuna gülüyom.. hidromekten inip, kepçeli motora biniyom.. tanıdıklar görünce ne iş yapıyon sen diyodu:) şimdi ondan da inip kamyona gececez hemi de burunlu as-950 seyret muhabbeti..

hafta içi mühendis hafta sonları kamyoncu.. Allah ' dan vaktiyle evlendik.. yoksa kamyoncusun derler kız vermezlerdi :)

abi yarında erzuruma SRC kursuna göstermelik gitcez.. kitabını aldık çalışcaz gari.. psikoteknik postayla halletcez dediler.. zaten kafam yerinde olsa bu yaştan sonra kamyon-kepçe işlerine girmezdim:)

şaka bi yana artık hamama girdik terleyecez..

kolay gele beyler :)
umut yarın seni nasıl misafir edebilirim....
öğlen yemeklerino yiyip akşama köyde kalırız..
çay çerez kete peynir akşam kahvaltısı sonra yatarız köyde..
sabah getirir bindiririm gidersin ne dersin..

inan yusuf.. sena o yüzden haber vermek istemiyom.. mahcup ediyon :)

lalapaşa camini karşısında özel idare işhanı varmış.. Prodem SRC.. vs.. sabah erken gelip ikindiye dönelim diyoz.. yanımda bi arkadaş var Kop ' u geçcez..

öğle yemeğini oralarda bi yerde birlikte yiyelim, müsaitsen (ben ısmalamazsam gelme sakın :))

UÖZKAN.77 link=topic=81301.msg964835#msg964835 date=1422723934' Alıntı:
inan yusuf.. sena o yüzden haber vermek istemiyom.. mahcup ediyon :)

lalapaşa camini karşısında özel idare işhanı varmış.. Prodem SRC.. vs.. sabah erken gelip ikindiye dönelim diyoz.. yanımda bi arkadaş var Kop ' u geçcez..

öğle yemeğini oralarda bi yerde birlikte yiyelim, müsaitsen (ben ısmalamazsam gelme sakın :))
gelmiyom :)

Sevgili Umut öncelikle tebrik ediyorum.Trakkulup un değerli bir üyesi olarak bizide temsil ediyorsun.Erzurumda yemek işine gelince yemekleri ev sahibi ısmarlar.Ha benide çağırmayı unutmayın. ;)

atla uçağa araba var havaalanından alalım:) çağ kebabı + kadayıf dolma.. neyse..

bu arada yemeyen İLK bulduğu yerde bu 'kadayıf dolmayı affetmesin'..

bide yusuf köyde yazın yediğimiz mantar.. yok böle bişe.. sırf o mantarın hatrına bi anda Deutzcu oldum o kadar.. :) çok mantar hem topladım hem yedim.. ama yok böle bişe:)

yarınki fırsatı yakalayan yakalar.. bi daha kuyruklu yıldız gibi 50 sene sonra bişe ısmarlarım haberiniz olsun :) 50 senede 1 fırsat yani..

Hayırlı olsun kamyoncu abim. :)
İletilerin altında kişisel söz yazılan yere ' ' Kamyoncusun dediler kız vermediler ' ' sözünü yazmanı bekliyoruz abi :D

Bende önümüzdeki sınava girip, ehliyeti büyütcem abi.Maliyet ne kadar oldu ?