case ih jx 75 maxpro ile kabak çekirdeği ekimi

Ynt: case ih jx 75 maxpro ile kabak çekirdeği ekimi

bu makineyle kac cm derinlige akıon ben şaşırdım patates ekımı yapıormusun gibi aynı biz bu sene 10-12 cm derinlige düşürdük çekirdegi bizce cok derin ekim oldu sizin orda hep böylemi ekim yapılıyor ? eimde neler yaptıgınızı kullandıgınız gübre felan paylaşırsanız bilgileniriz belki.. güzel paylaşım bereketli olsun

Ynt: case ih jx 75 maxpro ile kabak çekirdeği ekimi

GENCUS link=topic=65693.msg750441#msg750441 date=1370423756' Alıntı:
bu makineyle kac cm derinlige akıon ben şaşırdım patates ekımı yapıormusun gibi aynı biz bu sene 10-12 cm derinlige düşürdük çekirdegi bizce cok derin ekim oldu sizin orda hep böylemi ekim yapılıyor ? eimde neler yaptıgınızı kullandıgınız gübre felan paylaşırsanız bilgileniriz belki.. güzel paylaşım bereketli olsun
8 ila 10 cm derinliği ama bu toprağın kuruluğuna göre değişir attığım gübre 20-20 ve dap kullanıyorum genelde bizim buralarda hep böyle ekilir ve genelde 20-20 kullanılır sen nasıl ekiyosun?