claas farkı

Ynt: claas farkı

Süper paylaşım Murat abi. Paylaşımlarının devamını merakla bekliyorum. Kombinasyon süper olmuş. İşte önden hidrolik olmasının faydaları...:D Aslında arkanda bir tane disk tiller olacak birde joystick sağa yatırcan ön kalkacak, sola yatırcan arka kalkacak...:D

güzel paylaşım ,önden lift in nimeti bu işte iki işi bir yapabilmek ..ben bu işi rotatille yapmayı düşünüyorum .bu arada class ta klas traktör ,,

evet erkan haklısın arıon u alırken düşüncem arkaya pottingerden 3 metrelik terradisc almaktı bu sene alamadım kısmet seneye.joistik gelecek hesapta ahmet beyden sözünü aldım karaevli fuarında bekliyoruz bakalım

mura link=topic=46528.msg441961#msg441961 date=1315517058' Alıntı:
evet erkan haklısın arıon u alırken düşüncem arkaya pottingerden 3 metrelik terradisc almaktı bu sene alamadım kısmet seneye.joistik gelecek hesapta ahmet beyden sözünü aldım karaevli fuarında bekliyoruz bakalım

İnşallah arkasına yakışan bir disk tiller alırsın abi. Lemken ' de olabilir...:D Joystick ' te takılırsa süper olur. Hele mibzerde filan. Kılavuzları sağa-sola yatırarak kaldırır indirirsin...:D