Claasa klas bi tanker yakışırdı [emoji106][emoji4]
H hüseyin başar 07.12.2016 #4 Hayırlı olsun. Bu tankeri ne için kullanacaksınız? Tankerde dalga kıran varmı?
Ethem ertürk 07.12.2016 #7 Dalga kiran var dingiller cayirova 4 mm galvaniz sac ve 2 li santrafuj suan piyasanin en iyisi ve piyasayla ayni fiyat
Dalga kiran var dingiller cayirova 4 mm galvaniz sac ve 2 li santrafuj suan piyasanin en iyisi ve piyasayla ayni fiyat
alipasalierkan 07.12.2016 #10 Hayırlı olsun Ethem bey. Güle güle kullanın. CLAAS' ların arkasına da bu yakışırdı. Bir tane de bize lazım böyle bir şey. Tabi biraz daha ufak...
Hayırlı olsun Ethem bey. Güle güle kullanın. CLAAS' ların arkasına da bu yakışırdı. Bir tane de bize lazım böyle bir şey. Tabi biraz daha ufak...
Ethem ertürk 07.12.2016 #11 alipasalierkan' Alıntı: Hayırlı olsun Ethem bey. Güle güle kullanın. CLAAS' ların arkasına da bu yakışırdı. Bir tane de bize lazım böyle bir şey. Tabi biraz daha ufak... Genişletmek için tıkla ... Ben aslinda 10 tonluk alicktm baktm bu yesil hazir sabredemedm 8 ton olsun dedim almisken buyuk al ileride traktor buyutursun ekipman kucik kalir
alipasalierkan' Alıntı: Hayırlı olsun Ethem bey. Güle güle kullanın. CLAAS' ların arkasına da bu yakışırdı. Bir tane de bize lazım böyle bir şey. Tabi biraz daha ufak... Genişletmek için tıkla ... Ben aslinda 10 tonluk alicktm baktm bu yesil hazir sabredemedm 8 ton olsun dedim almisken buyuk al ileride traktor buyutursun ekipman kucik kalir
aytackum 07.12.2016 #17 Ethem bey tankeriniz gule gule kullanin. Söğütlüderede havalar nasıl? Yağış varmı sizde?