Ynt: *--*DEUTZ FAHR AGROTRON 150,LANDİNİ LEGEND 125,MF 398 3.085D*--*
arkadaşlar kendimiz az çok çeltik ekioruz eskiden 1-2 öncesine kadar 500 dönüme yakın ektiydik tm 120 ye 4 m lazer çektirdik şoför işi bilmio tarlanın alıo bir ucundan toprağı o 4 m lik lazer toprak taşıo üstünden motor başlıo patenaja sonra tekrar aynı olayı tekrarlıo sonra biz sinirlendik adamı indirdik başladık çekmeye o motor oyle güzel çektiki hiç sorma akgül kardeşim siz ne ekiyorsunuzda lazer çektirdiniz tarlaya merak ettim +biz steyr la (lazer çekerken) 9 lu kofalcalının kilerden onlardan çekerizki toprak kabarsın sen neden goble çekion merak ettim doğrusu 398 e bi lazer alın ya 3.5 luk çeker şahsen bizde vardı çekiodu banamısın demiodu develerde güzel onlada iş olur ama lazer daha düzenli şimdi gelelim 150 liğe bu adamlar tanıdıkmı değilmi onu öğrenmek istiyorum ben ce bunlar sizi biraz kandırmış gibime gelidi eğer bunlar akdeniz lazer tesviye şirketiyse bu adamlarda bir sürü makina ve lazer vardır hiç koca 150 lik makinaya o lazer bağlanırmı ya birde motoru bayıltıyor ben o şoforu direk işten atardım bence işi bilmio biz kendimiz 150 lik valtrayla 6 m lazer çektik valtra banamısın demedi paldürküldür çekti motor birde tm 120 8 saatte 175 litre mazot yaktı + o kazınan yerde bu sne fazla mal yapmaz çünkü çiğ toprak çıktı siz oraya haddime değil ama kardeşimsin die bilgi vermek istedim trible gübre +kara gübre yada tavuk gübresi atın anca 1 senede toparlar kardeşim sen legende tak çizelleri ole çeksin motor bvirde kısa mesafeden çeksin lazeri sizin oralarda saati kaç para çünkü adam 105-120 lik motorun yapacağı işi 150 likle yapıo ya bu adam fazla saat sürsün die yapıo yada başka motoru yok tavsiyem legende alın bir lazer size koymaz